Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz rdt89 #35216 üzenetére

    GT-vel szerintem teljesen rendben van a grafika, nem azzal van a gond. Engem az akasztott ki, hogy játéktechnikailag az ui kb olyan, mint egy mobiljáték (nem azzal a résszel van a gond, amikor vezetni kel, hanem minden mással). Mondjuk aki a GT-t egy Horizonhoz hasonlítja, az konkrétan egy szerencsétlen balfasz. Az utolsó Motorsport meg vagy 4 éves, ahhoz képest megjelenítésben nem sikerült elkenni a száját, ami elég gáz. Pedig ez egy PS5 only kiadás, ami nekem
    van, FM7 meg még XOX-re optimalizált.

    Szerk.: Annyiban áll az összehasonlítás, ha mondjuk a Horizon vs GT grafikát nézzük, de ugye itt is igaz az, hogy a Horizon teljesen másképp skálázható, mert egy szaros fat One-on is mennie kell, ugyanakkor amit egy high end PC-n tud, amellett semmilyen konzol nem rúg labdába.

    FM + FH meg biztosan nem lesz egyszerre, ott viszont tényleges kannibalizálás menne, akármennyire más műfaj. Lesznek is ezzel bajok, FH6 valszeg nem jöhet majd, amíg az új FM aktív, szóval nagyon meg lennék leve, ha jövőre kijönnének egy új Horizonnal. Ami azért gáz, mert a jelenlegi epizód is már az utolsókat rúgja, új tartalom itt már nem lesz, csak pár új autó, meg hetente más papírmasé állatok, amiket el kell ütni.

    p

    [ Szerkesztve ]

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák