- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoMagix
addikt
Senki?
Tényleg senki meg sem említi, észre sem veszi?
Ezért kár ennyit dolgozni. -
NoMagix
addikt
válasz parandroid #34504 üzenetére
Gratulálok ön nyert!
Az ott bizony egy baszott nagy csillagromboló!
Ott még egy kicsit korai állapotban, de már a nagyrésze készen van. -
parandroid
félisten
válasz NoMagix #34505 üzenetére
Nebaszki, hogy ezen dolgozol pályának!
Szerk: És akkor csodálkozunk, hogy valami 2000 óránál tartasz a játékban? Abból 1500 órát töltöttél a pályaszerkesztőben?
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
NoMagix
addikt
válasz parandroid #34506 üzenetére
Bizony már egy hónapja ügyködöm rajta, napi egy két órában.
Amit előre el kell mondanom, hogy sajnos elrontottam a méreteket, mire ezzel szembesültem addigra már tul sok elemet leraktam és nem volt kedvem szétrombolni.
A szélességét kellett volna megtoldanom kb. 50-70 méterrel.
A szerkesztő egy rémálom, de már tudom kezelni.
Ja és erre lehet ötletelni, mivel szeretnétek rajta csapatni, fix osztály vagy kocsik esetleg csak egy valami?!
Ez csak egyszemélyes lesz.
- körbe lehet ratja menni
- van nagy hangár
- kusza folyosók
- kilátó
- megnézhetők a nagy hajtóművek
- rejtett feljáró lesz a fedélzetre
- stb[ Szerkesztve ]
-
chungee
addikt
Le a kalappal előtted
-
NoMagix
addikt
Sok fejtörést okozott jó pár része, most éppen az orr kialakítása akasztott meg.
Három irányban szűkülő lemezeket kellene értelmesen leraknom, de nem megy.
Talán van két variációm a megoldásra, de nem lesz szép, valamivel majd elmaszatolom.
Ne várjatok majd 100%-ban élethű másolatot!
Azt azért elárulhatom, hogy a körülményekhez képest a hátulja baszott jó lett. -
stillmatic
aktív tag
A DLC-s heti feladatokat mikor oldja fel? Meg kell csinálni az összes bossfightot?
Már az utolsó csapatban vagyok, megcsináltam egy csomó érdektelen kihívást de semmi, még minden inaktív. -
Sirpi
senior tag
válasz stillmatic #34511 üzenetére
Győzd le a 3 górét (ehhez minden csapatnál meg kell mind a 8 versenyt nyerned vagy rally, vagy race módban - elég az egyik). Ha ez megvan, utána nyerd meg a Góliátot és "máris" feloldja a hetit.
Egyébként nekem is lepörgött a dlc (már csak a 40km Open hiányzik), és ezzel végre elértem az 1 millió pontot. Mondjuk kicsit grindolós volt az utóbbi pár nap
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
csaba951
veterán
válasz stillmatic #34513 üzenetére
Azért ez nem ilyen egyszerű. Lehet, hogy pont emiatt nem lesz meg az arany heted/hónapod. Szerintem butaság volt ehez kötni. Gyakorlatilag ha tartani akarod az arany hetet/hónapot, akkor az első héten végig kell játszanod a dlc-t. És, utána mi lesz? Két kézzel önti majd a csapat az új feladatokat, hogy ne unatkozzak a következő rész megjelenéséig?
-
stillmatic
aktív tag
-
parandroid
félisten
válasz csaba951 #34514 üzenetére
Nem kell. A kiegészítős feladatok nem számítanak bele az arany teljesítésbe. Ha azokat nem csinálod meg, de minden mást igen, akkor is megkapod. És vice versa. Nekem így arany színűek azok a hónapok, amikor bebugzott a treasure chest, és ezért 3 ponttal a max alatt vagyok.
Az eredeti ok nyilván az, hogy az is tudja a hónapot teljesíteni, akinek a kiegészítők nincsenek meg.
A rally kieg amúgy ugyanott bukik meg, mint a hot wheels. Ha végeztél, nincs miért visszamenni. Nettó 12-15 óra játékidő, ennyit kaptunk. Kár érte, remek ötlet volt. Remélem, a következő részben továbbviszik. Vagy behozhatnák a rally módot az eredeti térképhez is (nyilván a road + dirt sprint versenyekhez csak). Az FH5 amúgy így is előrébb lépett az FH4-hez képest, itt legalább a heti feladatok miatt hetente egyszer visszamegyek a dlc területre. Fortune Islanden, vagy Lego Valleyben azóta nem voltam, amióta a kieg lepörgött.
Szóval mindent összevetve: a heteket lehet még csinálgatni, de ennek a játéknak vége. Csoda, hogy 18 hónapig húzta, őszintén szólva ennyi is nehezen volt benne. Ez igazából egy átskinezett FH4 volt. Mondom ezt úgy, hogy nagyon közel vagyok az 500 óra játékidőhöz, és én ezt nem a szrkesztőben pepecseltem el, mint egyesek.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
NoMagix
addikt
válasz parandroid #34516 üzenetére
ez övön aluli volt...
-
-
NoMagix
addikt
válasz Qkackca #34518 üzenetére
Köszönöm!
Hamarosan kész leszek vele. ( Ezen a héten biztos)
Egy nagyobb falat van soron mégpedig az alját kell befednem.
Utána még egy kis cicomázás illetve amit még menet közben találok ki új dolgot vagy átalakítást.
Igazából már unom, de majd kárpótol a látvány és a sok kritika![ Szerkesztve ]
-
stillmatic
aktív tag
A sorozatnyeremény és a DLC-ben megnyerhető #2 Audi S1 Quattro más pontértékkel került be a játékba.
S1 827 mindkettő, de az első esetben az irányítás 6.0, a terepképesség 8.1, a DLC váltotatnál ugyanezen értékek 6.4-7.8.Valaki észrevett a gyakorlatban bármi különbséget?
-
Qkackca
őstag
válasz stillmatic #34520 üzenetére
Jó észrevétel. Azt tudom, tegnap vagy vasárnap gyorsan elvitték 11-ért
Vettem egyet ma ( ), de amiknek néztem a statját AH-ban ott mindegyik a 6.1-8.1 verzió volt.
Felváltva mentem kétszer a Baja Californication-on v2-v1-v2-v1 sorrendben és v1 verzió, amelyiknek kisebb a kezelhetőség statja, az mintha jobban tapadna, lenne súlya, mindkétszer min. 1,5s-el gyorsabb volt. A v2 mintha jobban csúszna.
Pedig a tuning menü szerint ugyanazok a beállítások.szami777 #34429 : ja, nekem is instant fagyi amint betöltenék egy régebbit
[ Szerkesztve ]
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
CJ4567
nagyúr
Nem szereztem még meg a DLC-s változatot, de tippre a DLC-sen rajta van az anti-lag, mert új dolog. Ezt nézném meg a helyedben, a statisztikákat szinte minden befolyásolja, az is, aminek nem kéne.
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz stillmatic #34525 üzenetére
Nézd meg, mi történik, ha elkezded cserélgetni a váltókat. Kb. jelzésértékűek ezek a statok, még annyira se lehet rá adni, mint H4-ben lehetett, ott legalább a kezelhetőség nagyjából fedte a valóságot.
No Sana No Life
-
NoMagix
addikt
-
laceszgamer
addikt
Na első hotfix kinn van, kíváncsi vagyok a DLC sivatagos részén a frame droppokat emgoldották-e.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Qkackca
őstag
válasz laceszgamer #34528 üzenetére
A tuning betöltése már nem okoz crash-to-desktop-ot
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
laceszgamer
addikt
válasz Qkackca #34529 üzenetére
Nálam azzal nem volt gond, de a DLC sivatagos részén konkrétan 144-ről 30-50 közé esett az FPS mindig, a pláne az egészben, hogy nem túl nagy volt a terhelés hanem fordítva ott valamiért a VGA konkrétan majdnem idle órajelre engedte magát vissza.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
AsakuraDave
őstag
válasz laceszgamer #34530 üzenetére
Deformable Terrain + NVIDIA 531.41We have identified a change in the latest NVIDIA driver 531.41 which has caused the rendering of deformable terrain types to become very expensive.
This was not the case in the previous driver version 531.18 so users affected by this problem could try disabling deformable or rolling back to the previous driver version. We are continuing to investigate this issue for the High Performance update (April 27th).
If you run into this you can reach out for support at the following link: https://aka.ms/Support_TicketThere's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
laceszgamer
addikt
válasz AsakuraDave #34531 üzenetére
Pont 531.41 van fenn. Mindegy ezért nem fogok visszarakni régebbit, ráadásul tegnap úgy is 100% lett a DLC, + achik is kipipálva, úgyhogy lényegében úgy is max annyit fogok egyelőre visszamenni, amennyit a heti feladatok megkívánnak.
Bár bíztató, hogy április 27-re talán lesz megoldás, kétszer se mondom hogy addig NV oldaláról driverből megoldják.
-
NoMagix
addikt
válasz stillmatic #34535 üzenetére
Köszi!
Én megmondtam, ilyen még nem volt!
Amint megvan a megosztókód, akkor a fiam tervezi felrakni a Redditre.
Ez talán a fejlesztőkig is eljut... -
NoMagix
addikt
Köszi skacok!
Elvileg kész vagyok, a körítéssel is, ami a rombolón kívül van.
Kérnék segítséget az összetörhető tárgyak beállításához,
10 láda vagy akármi elég lesz.
Ha csak végig autókázunk rajta akkor is kb 10 perc egy út. -
AsakuraDave
őstag
Rally versenyeken ezt a retkes helikoptert nem lehet valahogy lehalkitani? Nem hallok semmi mást csak annak a zaját és rohadt idegesitő...
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
Kisgépkezelő
senior tag
Volt szerencsém bétatesztelni Magix pályáját. Leesett az állam és úgy is maradt, viszont sajnos belefutottunk egy a szabályalkotó rendszert érintő remek új bugba, ami miatt amit Magix kigondolt, én meg a múlt héten kipróbáltam, azt most nem sikerült megvalósítani, más meg még nem jutott eszünkbe, amivel a látvány mellett a dologba valami interaktivitást is bele lehetne vinni, de majd valami alakul. Remélem minél előbb!
-
NoMagix
addikt
válasz Kisgépkezelő #34546 üzenetére
Köszönöm a dícsérő szavakat!
Sajnos belefutottunk egy olyan kis százalékot érintő hibába amit szerintem magasról leszarnak a tervezők.
Mindegy ma kiadom a pályát hiszen nem azért építettem, hogy egy bizonytalan jövőre várjak kitudja meddig.
Még pár dolgot beszéljünk meg, köszi! -
Win-T
senior tag
Kurva menő lett a csillagromboló, nem gondoltam volna, hogy ilyent össze lehet lapátolni ebben a szerkesztőben.
De abban nem vagyok biztos, hogy a készítők csak úgy felhasználhatják majd a játékban. A Disney meg a Star Wars brand szerintem nem viccel a licenszjogokkal.
Pedig megérdemelné![ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OTP Bank topic
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest