- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
IntelKiller7
Topikgazda
válasz parandroid #22650 üzenetére
Azokat a DLC-ket már sehol sajnos. :/
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
rdt89
addikt
válasz vjacintka #22648 üzenetére
Vegyél gamepass ultimate-t 1 évre musztiii kollégától HA!-n pl és abba benne van a FM7 és még sok más autós játék is, sokkal költséghatékonyabb.
peterkeT:
Maximum így tudod beszerezni, bár anyagilag kicsit megterhelőbb, mint külön hozzá venni a kiegészítőt.[ Szerkesztve ]
-
ittvane
csendes tag
Nekem van egy felesleges FM6 Nascar DLC kódom, ha valakit érdekel dobjon egy pm-et.
Még valamelyik Forza Racing Championship-kor kaptam, de nekem már megvolt. 2016 óta csücsül a mailbox-omban, megnéztem és még elvileg redeem-elhető. -
rdt89
addikt
válasz IntelKiller7 #22653 üzenetére
Tényleg a régi Forza-k még azon felül is árultak dolgokat, a Horizon 4 óta elfelejtettem, hogy akkor nagyobb pénzeket akartak kicsalni, köszönöm szépen, hogy még azelőtt írtad, hogy szegény megvette volna!
-
Nyethuszar
tag
Azt lehet tudni mitől annyira marha ritka kocsi ez a Lexus LFA ?
Tegnap néztem és 0 volt aukción. Nekem volt 2 darab felesleges, felraktam őket,erre valami héja lecsapott mindre kb 1 perc alatt..
ui: Van aki még tolja a FH3 -at pc-n ? Stabil már vagy még mindig crashelteti a komplett gépet
Mindenki hülye aki nem normális :D
-
Qkackca
őstag
válasz Nyethuszar #22656 üzenetére
Viszonylag ritkán van a nyeremények közt. Többnyire jó az ára is - eladni. Meg azért elvileg elég jó is.
De azért nekem is volt már 3, a múlt héten raktam fel egyet én is, mire felraktam a köv kocsit már elvittékFH3-mal semmi bajom nem volt eddig. Tavaly vettem meg mielőtt kivették store-ból. Pár naponta benézek hátha pont van a még hiányzó két kocsi. Időnként gurulok is egyet, még mindig jó nálam.
http://www.hwbot.org/user.do?userId=8629 | 'hét lakatlan faluban nincsen párja'
-
zolee145
tag
Ezt a kamionos dolgot nem értem. Oké megvan a kamion, ugrás a második feladatra. Nyerj meg 1 utcai pályát a #3 MB kamionnal. Na az melyik? #24-es van.
-
Qkackca
őstag
válasz floatr #22660 üzenetére
Nem tudom, Kisgépkezelőnek van rá elég jó tuningja.
De én is csináltam ma egyet, egész élvezetes lett szerintem. Igaz még nem dobtam be a közösbe, csak a régi van ott.
A front castert kell felrakni legalább 6 fokra, akkor fordul is.Én azt nem értem, mit akar a bot mikor 6 tonna megy 160-200-al aztán rám húzza a kormányt a subarujával, aztán kicsit szikrázik majd lepattan
-
floatr
veterán
válasz IntelKiller7 #22662 üzenetére
Pár napja váltottam én is angolra. Kibírhatatlan volt ez a fordítás
-
zolee145
tag
válasz IntelKiller7 #22662 üzenetére
Nem vagyok egy nagy angolos, de ha nekem kellene lefordítani a #24-et biztos nem #3 lenne a megfejtés.
-
PeL
addikt
válasz homerhamm #22665 üzenetére
Néha tényleg az az érzése az embernek hogy google fordítóval csinálják... És van aki ezért pénzt kap. Kár hogy nem lehet ilyen munkára jelentkezni, ennél még én is jobban megcsinálnám pedig hivatalosan nem is tudok angolul. Viszont így is van már egy tetemes szövegmennyiségű STALKER mod amit én fordítottam le a communitynek Igaz szótáraztam sokat akkoriban még, de már akkor sem panaszkodtak...
#22659-ben #24 MB Tankpool a helyes megnevezése a járműnek, csak nem emlékeztem pontosan a nevére
[ Szerkesztve ]
-
zolee145
tag
Akkor újabb kérdés. Azt írja ez a nyavaja, hogy érjek el 3 csillagot traffipaxnál. Nyilván nem összesen, hanem egyszerre 3-at. Melyiket kellene megpróbálni, hogy legalább minimális esélyem legyen. Megkapta ez a szar a nagy motort, ami nem igazán ahsznál sokat. De 4-500 körül ez a szekrény soha nem fog menni, ahol meg kevesebb a limit ott az egyenes is rövidebb. Ez a szar meg lassú, de legalább nem is gyorsul, és nincs semmi kanyartempója. Tényleg remek ötlet a kamionnal top speedre menni. Olyan jó lenne, ha egyszer kapnék pár órát egy üres szobában azzal aki kitalálja a heti küldetéseket. Vehetnének fel új embert...
-
floatr
veterán
válasz homerhamm #22671 üzenetére
Érdekes volt amúgy a season váltáskor. A store csak azt mutatta, hogy update van, de nem frissített. A játék indításkor nem szólt, és végigtoltam a nyár online cuccok nélküli részét. Ebben a verzióban a volvo knight-tal kellett bohóckodni, és végig kellett nyomni a góliátot. Abban viszont csak kamionok voltak, és úgy már volt értelme.
Aztán a riválisoknál szólt, hogy valami gebasz van a verzióval, frissítettem, és máris lenullázta a nyaramat
-
zolee145
tag
válasz IntelKiller7 #22670 üzenetére
Köszi! Ez eszembe sem jutott volna, hogy a szigeten is meg lehet csinálni. Mindig tanul az ember. Kipróbálom.
-
PeL
addikt
válasz zolee145 #22673 üzenetére
Alap mapon a Mudkickers játszótér alatti traffipax-nál is tök egyszerű, tuningot meg tölts le hozzá, van egy amit Ugrundy csinált, S1 812-es tán, azzal viszonylag simán megy a kamion 280-al. Kanyarodni persze nem nagyon kell vele, de az a traffi így is teljesíthető könnyen vele.
-
zolee145
tag
válasz IntelKiller7 #22674 üzenetére
Meg is csináltam másodikra.
-
Qkackca
őstag
Min. 35% akció (elvileg) az MS Storeban a kocsi pakkkokra meg kiegészítőkre, az új hotwheelsre nincs
-
-
homerhamm
addikt
válasz IntelKiller7 #22678 üzenetére
Játék előtt ki is voltak írva.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
NoMagix
addikt
109 145 840 ashbrook marathon
28km, út, bármivel, tavasz -
evitiguF
senior tag
A Super7-hez van valami "farmolási" taktika?
Van hogy egy feladat teljesítéséért 5000pontot ad, van hogy csak pár százat. Ez miért különbözik ennyire, vagy lehet szűrni a nagyobb pontszámot adókra? -
Qkackca
őstag
válasz NoMagix #22680 üzenetére
Meg van menve, tetszetős.
Van jó sok emelkedő meg lejtős féktáv, pár jó kis terhelésváltós rész, nyammNem is tudtam, hogy van 1000cr-es nyeremény, eddig 2000 alatt még nem kaptam
peterkeT : ezt nem tudtam, még nem kaptam annyit sose
evitiguF: felírod a sok pontot adóknak a megosztó kódját, aztán azon mész sokszor, bár nekem minden verseny után egyre kevesebb pontot adott amikor ilyet csináltam, kb versenyenként -100 pont.
-
Jadro
veterán
A Motorsport a Horizonhoz hasonlóan kontrollerre van írva? Horizont már elkezdtem pár hete, beszereztem kontrollert is a kormány melél és jobb élmény kontrollerrel. GamePass-ban rámennék a motorsportra is. Mire számítsak? Kormány vagy kontroller?
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Tibiajax
nagyúr
válasz Qkackca #22657 üzenetére
nekem az volt a rekordom asszem, hogy megnyomtam az aukció elindítás-gombot, visszábbléptem vagy hármat kb, a menüben és már be is dobódott is be lent a szöveg, eladva
Jadro ha versenyzel, akkor kontroller, ha krúz, akkor kormány.. azzal teljesen más.
de árkád-leggyorsabb a kontrollerrel leszel[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Köszi mindenkinek, akkor ugyanaz ebből a szempontból a Motorsport mint a Horizon. Leszedem ezt is és megnézem, ha már van rá lehetőség.
Először kormánynal álltam neki a Horizonnak,de elsőre nem volt az igazi. Azóta azért sokat edződtem az irányításban - igaz kontrollerrel.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Tibiajax
nagyúr
először kormánynal álltam neki a Horizonnak,de elsőre nem volt az igazi
amikor nekem meglett a seat meg a G920, és örültem mint majom a farkának, összedugtam, indítottam mindent, nézem.. és valami kegyetlen borzalom volt amit kaptam. össze vissza rángatott.. aztán már nem volt rángatás, de baromi gyorsan vitte jobbra-balra a kocsit, semmit nem éreztem belőle, csak hogy mint egy idegbeteg megy összevissza. hányinger volt. elkezdtem nyilván játszogatni a kormánysetuppal, ilyen olyan kombinációk, valamit mindig változott, de nem bírtam dűlőre jutni, nem éreztem egyáltalán. és hát az ugye, szar.. pont olyan, mint amikor egy csében az egér nincs beállítva egyáltalán
vagy két órán keresztül szarakodtam, és tényleg már feladtam, egy fél hajszál választott el tőle hogy visszaadjam akitől elhoztam, de inkább elmentem klotyóra meg ettem valamit, közben majd felrobbantam persze attól, hogy mondom hát nem igaz hogy ez ilyen szar, hát egy normálisabb kormány, itt van és nem tudok vele menni egyszerűen.
aztán lenyugodtam kicsit, egy utolsó esélyt még adtam neki, már jóval éjfél után és valamit -már nem emlékszem mit, régen volt- addig basztattam valamelyik érzékenység-értékkel, hogy azt beállítva és a többit valahogy hozzáállítva egyszer csak mintha jött volna egy varázsütés, megfogta valami a kormányt. sose felejtem el, pont a városban voltam ugye, az utcákban próbálgattam ezt az egészet a sarkokban való befordulgatásokkal és hirtelen valami mocskos nagy élménnyé vált a befordulás-procedúra
de tényleg. amilyen szar meg infantilis volt addig, olyan jó, megfogott lett hirtelen. konkrétan nem bírtam abbahagyni. vagy két órán keresztül ott élvezkedtem, az analóggá vált kormányzásban
de jó volt... -
Del Tommaso
tag
Én meg a Horizon 4 miatt vettem kormányt, a heti kihívásokat ugyan kontrollerel tolom, de a többinél egyértelműen kormány, oltári nagy élmény nekem a G920-al menni.
Az FM7-et is elkezdtem kormánnyal, az sokkal realisztikusabb, de most így cirka 30 óra versenyzés után nem tudom eldönteni, hogy az FM7 túl realisztikus vagy a Horizon 4 túl árkád.
Mert ne már, hogy az FM7-ben egy szénné ültetett sport RS3-as Audi egy 90 fokos normál kanyart száraz napsütésben csak 46-tal tud bevenni, mert egyébként meg lemegy az ívről, meg csúszkál mintha taknyon menne ... szóval nekem kicsit papás versenyezni az FM7-tel, baromi lassú a Horizonhoz képest.
A másik, ami gáz szerintem, az MX-5 Mazda challenge, tegnap este kezdtem bele:
Ugye itt full egyforma MX 5-ökkel kell menni. Ha unbeatable-re állítom a drivatarokat, akkor úgy előznek meg a kanyarban, mintha rájuk nem vonatkozna a fizika, nekem meg ráz a force feedback, mint állat, meg megyek le a fűre, meg ki a kanyarból. Egyenesben meg mintha 50 LE-vel több lenne nekik, simán elhúznak én meg hiába padlózok.
Ha visszaveszem pro-ra, akkor rendesen fékeznek és rendesen "viselkednek" és így kb. mindig benne vagyok az első 3-ban.
Szóval emiatt nekem kicsit csalódás az FM7. -
Tibiajax
nagyúr
válasz Del Tommaso #22692 üzenetére
nekem is ugyanilyen tapasztalataim vannak, meg voltak...
+1
..és azt nem hiszem, h mert egyforma kormánnyal toltuk őket -
Del Tommaso
tag
válasz Tibiajax #22691 üzenetére
Nemtom, nekem nem volt ilyen rossz az első élményem, pont akkor lett sokkal rosszabb, amikor elkezdtem finomhangolgatni a kormányt meg holtjátékokat meg érzékenységeket állítgatni, na nekem pont akkor ment el a kedvem és éreztem azt, hogy viszem vissza mindjárt. Utánaolvasgattam a témának és a Forza community-ben volt egy vélemény, hogy ha a default beállítás nem jó, akkor ezt meg ezt kellene állítgatni, na akkor vissza default-ra, próba, na onnantól aszondtam marad.
-
zolee145
tag
válasz Del Tommaso #22692 üzenetére
Nem mentem sokat az FM7-tel, de szerintem az árkádabb az árkádnál. Viszont le van húzva a gumi tapadása, szóval tényleg olyan, mintha taknyon menne az ember. Nem sok ideig volt a gépemen. Nem is értem hogyan gondolták ezt. Nem attól lesz valami realisztikus, hogy felkenjük a pályát disznózsírral.
Viszont a Horizon4-ben kis állítgatás után egyből megvolt az érzés, hogy valamiféle autót vezetek. Persze a kanyartempó sok, a féktáv meg mese, de élményre nekem legalábbis ezerszer jobb mint az FM7. Én azt hittem, hogy a két játékot ugyanazok fejlesztik, ugyanaz a fizika, grafika, stb. Tévedtem. Ha az FM7-et próbálom először már nem lenne game passom, vagy micsoda.
Amúgy az első pillanattól kormánnyal megyek, nem is tudnék kontrollerrel, nálam az nem áll össze. Persze semmi extra, egy DFGT-m van, egy G29-hez való H váltóval, meg egy Fanatec Clubsport pedál. Pl az FH3 nem is kezelte még a különböző pedált, csak a DFGT sajátját.Ha majd egyszer lesz lehet, hogy teszek egy próbát az FM8-cal, de a 7 alapján nagy reményeket nem fűzök hozzá. Ne legyen igazam.
-
homerhamm
addikt
Jött valami frissítés, gondolom nem a szervergondokra.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
NoMagix
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest