- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
Aktív témák
-
uszkart
tag
válasz !Overdose! #20636 üzenetére
Köszi, hogy beszólás nélkül teljesítetted a kérésemet.
Dolgozom, nem mindíg van időm F1-gyel kapcsolatos dolgokat keresgélni, könnyebb, ha már itt vannak a linkek. -
Pá
addikt
válasz !Overdose! #20874 üzenetére
Gyorsan ellensúlyoznám: Görbe tükör
mod: még sosem olvastam DS cikket, most megpróbáltam és belenézegettem, de fél bekezdés alatt 2 faszságot is találtam. Feladom.
[ Szerkesztve ]
''Annyira vagyunk egészségesek, amennyire a gondolataink humánusak.''
-
törölt tag
Ez most teljesen rendben van szvsz, frankón olvasható-véleményezhető.
-
hunnylander
őstag
Nem azert, de ez a DS cikk jo lett es erdemes elolvasni foleg a zaro reszet azoknak, akik belekotottek DS-be sajat szubjektiv velemenyei miatt.
Mi ugyanis már akkor megszerettük a vörösöket, amikor még Niki Lauda és Clay Regazzoni versenyzett a színeikben, és bizony, mi "még láttuk (nem Lenint, hanem) Enzo Ferrarit", a nagy mágust, és akkor is szerettük őket, amikor teljes tizenkilenc (19!) évig a bányászbéka feneke alatt voltak.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
Integra
titán
válasz !Overdose! #20924 üzenetére
igen, aeroznak, de hogy minek..
erre a roncsra már nem kéne egy eurocentet sem költeni...
de állítólag a jövő évi hibrid izéjük már durván jól teljesít, voltak vele pályán is, volt nagy pislogás a hangja miatt...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
--Nozbert--
aktív tag
válasz !Overdose! #21838 üzenetére
Tavaly a McLaren csapat a Kempinszky szállodában szállt meg. (ezt onnan tudom,hogy az apám ott dolgozik.
/\/0zb3/27
-
--Nozbert--
aktív tag
válasz !Overdose! #21841 üzenetére
Sry,tudom offba kellett volna tennem...
[ Szerkesztve ]
/\/0zb3/27
-
Motion_Blur
félisten
válasz !Overdose! #21838 üzenetére
Thx, akkor idén is a Boscolo előtt ütünk tábort
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
hunnylander
őstag
válasz !Overdose! #21844 üzenetére
Te voltal bekepzelten tiszteletlen valakihez, akinek az informacioja jobban erdekelt, mint a tied. Ne gondold, hogy mindenki csak a Ferrari szallodajara kivancsi.
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
válasz !Overdose! #22062 üzenetére
Azt nem lehet elkiabalni, hogy kopirozhato e, az vilagos, mint a vakablak.
www.HunnyF1.com
-
Integra
titán
válasz !Overdose! #22062 üzenetére
komolyan hányok az ilyen csontig nyalóktól..
itt ül és telehányja a topicot azzal amit amúgy lát mindenki és nem győzi várni hogy valaki válaszoljon, hogy újra rá nyomja hogy a mekláren..
komolyan én már csak rosszindulatból is ellenük szurkolok, hogy bukjon az ilyenje és utána magyarázza........egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
pH érték
aktív tag
válasz !Overdose! #22141 üzenetére
Ferrari.
-
pH érték
aktív tag
válasz !Overdose! #22144 üzenetére
Alig tudott menni egy pár kört. A boxban a konsturkor is elég szomorkás volt.
Szerintem Hamilton nyeri a versenyt is.
[ Szerkesztve ]
-
bdav
őstag
válasz !Overdose! #22141 üzenetére
honda. de most sanszos hogy egyikük se fog
[ Szerkesztve ]
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
MPowerPH
félisten
válasz !Overdose! #22431 üzenetére
Én autoztam a Hungaroringen és egy nagyon szar pálya... Főleg előzés szempontjábol csapnivaló.
Don't Tread On Me
-
trassher
addikt
válasz !Overdose! #22451 üzenetére
Időmérőn érdekes mód nem villantott semmit pedig ott tényleg nincs előtte senki
Redmi Note 7
-
trassher
addikt
válasz !Overdose! #22456 üzenetére
Ne menj át Gyulába please .
Markgx10: Hamilton szurkoló vagyok de Massát így is sajnáltam. Megérdemelte volna a győzelmet. Ráadásul a pontverseny is izgalmasabb lett volna ha 10 pontot kap.
[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7
-
bajuszati
tag
válasz !Overdose! #22465 üzenetére
ismerjük a külföldi(made in china) beszállítókat...low costing.....de gondolom ez nem annyira jellező a forma1re..vagy tévedek
-
bajuszati
tag
válasz !Overdose! #22471 üzenetére
persze...valamennyire értem a dolgot...gépészmérnök vagyok a boschnál...ott is vannak furcsa beszállítók
-
hunnylander
őstag
válasz !Overdose! #22831 üzenetére
Tudod, csak, mert te mindig a tényeket közlöd és nem a fikciókat!
Alljon meg a faklyas menet! Nekem mar nem is lehet szemelyes szubjektiv velemenyem semmirol, pl. Buttonrol?
De, hogy cukkoljalak is, ha mar pocskondiazni tamadt kedved Lewis miatt. Az a srac tobb mint egy masodpercet ver a csapattarsara versenytempoban egy technikas palyan. Vagyis ilyen kepessegekkel kozepmezonyben lehetne egy sereghajto Hondaval is, az idokulonbseg figyelembevetelevel. Button vagy Barrichello meg agyon lenne verve, nem kicsit. Ez a ket B betus soha nem is volt nagy durranas, soha nem is lesznek azok mar, Lewishoz kepest, SZVSZ!
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
hunnylander
őstag
válasz !Overdose! #22854 üzenetére
Ebbe kotsz eppen bele: De, hogy cukkoljalak is, ha mar pocskondiazni tamadt kedved Lewis miatt. Az a srac tobb mint egy masodpercet ver a csapattarsara versenytempoban egy technikas palyan. Vagyis ilyen kepessegekkel kozepmezonyben lehetne egy sereghajto Hondaval is, az idokulonbseg figyelembevetelevel. Button vagy Barrichello meg agyon lenne verve, nem kicsit. Ez a ket B betus soha nem is volt nagy durranas, soha nem is lesznek azok mar, Lewishoz kepest, SZVSZ!
Tudod mit jelent, hogy SZVSZ? Direkt neked irtam nagybetuvel, mert mar megint ugy viselkedsz, mint aki tuladagolt valamit.
A kerdeses dologban nem hazudhattam, hiaba irod vastagitott nagybetuvel, ugyanis szubjektiv feltetelezes vagyis NEM TUDOD MEGCAFOLNI.
Ha Button, Webber, Kimi, Kubica, Vettel és még sokan mások ugyanolyan autóban ülnének, mint ő, akkor közöttük is akadna 1-2 srác, aki elkenné a száját!
Hiszi a piszi. Alonsot ezen versenyzok fole emelem. Kubicaval es Vettellel volt mar Lewis egy szeriakban, o volt a jobb.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
Integra
titán
válasz !Overdose! #22856 üzenetére
támogatom, fele ennyi hsz születne alaphangon és nem kéne scrolloznom
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
hunnylander
őstag
válasz !Overdose! #22856 üzenetére
Ezt igy ON-ban ideszemeteled? Ezt a keptelen agyszulemenyedet? Szemelyeskedsz? Kelted a feszultseget? Ahelyett hogy pl. a (#22855)-ra reagalnal kulturalt modon? Mert ott hagytuk abba parbeszedunket.
Ja, kosz hogy emlekeztettel. A futam utan nem is szemeteltem meg Hamiltonos keppel. De koszonom, hogy eszembe juttattad.
Sok szeretettel a topik mclarenes tagjainak:
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
dnelb
veterán
válasz !Overdose! #22862 üzenetére
Ha Kimi igy folytatja akkor nem sok esélye marad Max ha megint mákja lesz mint ezen a versenyen Kihullik előle 2 ember lol
-
uszkart
tag
válasz !Overdose! #22854 üzenetére
Jó reggelt!
"Szívből remélem, hogy jövőre a földig süllyed a McLaren és végre ő is megtapasztalja, hogy milyen egy esélytelen autóval körözgetni, harcolva a 12. helyért!"
Én ezzel kapcsolatban csak arra lennék kíváncsi, hogy ha esetleg a McLaren tényleg lecsúszik, akár több évre is, akkor is megmarad-e Hamilton lojalitása, vagy keres magának nyerő csapatot!
-
tuskooo
addikt
válasz !Overdose! #22917 üzenetére
Inkább versenyezni kellene beültetni, kár, hogy az esélytelen.
-
hunnylander
őstag
válasz !Overdose! #22920 üzenetére
Ennek semmi koze a kivezetokorokhoz, itt az uzemanyagtoltes sebessege a kerdes a Renault szamara. Majd Renaultek kielemzik az adatokat, nekik megvan minden szukseges adat, es, ha az alapjan szabalytalanul gyorsnak velik az uzemanyag aramlasi sebesseget, kezdodhet a sardobalas.
www.HunnyF1.com
-
wildrain
addikt
válasz !Overdose! #22920 üzenetére
Nemcsak, hogy semmi köze a kivezetőkörökhöz, de magában az előzésben sem volt KR kivezető körének semmi szerepe, hiszen ő tankolt másodszorra, amikor kijött a boxból, Alonso már mögötte volt.
hunnylander: hol lehet elérni a versenyzők összes köridejét? Kíváncsi lennék, milyen kört futott Kimi, amíg Alonso a boxban volt.
-
hunnylander
őstag
válasz !Overdose! #22924 üzenetére
Azzal kapcsolatban is vannak 'telemetriai adatok' az FIA-nal is, nem lehet csak hasravagassal kijelenteni, hogy nade azert volt olyan rovid az uzemanyagtoltes idotartama, mert meg sok uzemanyag volt az autoban. Ezt bizonyitani is kell majd adatokkal. Pont az ilyen dolgok miatt lett bevezetve az egyseges ECU, az meg rogziti az uzemanyagszinteket is, es az FIA szamara hozzaferheto adatokkent.
[ Szerkesztve ]
www.HunnyF1.com
-
D@ni88
addikt
válasz !Overdose! #22927 üzenetére
De Alonso kivezetőkörét onnantól számítjuk ahogy kijött a boxból. és az első kanyarban Kimi fordult el elsőnek, és azt a kört befejezve volt 47es ideje Alonsonak
-
wildrain
addikt
válasz !Overdose! #22927 üzenetére
Kösz.
Szerintem neked kellene végiggondolnod. Menjünk sorban:
1. Alonso bemegy tankolni, Kimi továbbmegy, megtesz egy tiszta kört.
2. Alonso kijön a boxból, Kimi egy kiállásnyi előnnyel vezet előtte, Alonso megteszi a kivezető körét.
3. Kimi a kör végén bemegy a boxba, közben Alonso elfogyasztja az egy kiállásnyi előnyét.
4. Kimi kijön a boxból, és megteszi kivezető körét. Ekkor Alonso már mögötte van, tökmindegy, milyen gyors a kivezető kör, az előzésben már nincs szerepe. -
wildrain
addikt
válasz !Overdose! #22932 üzenetére
Természetesen Alonso kivezető körének nagy szerepe van, ha sokkal lassabb volt a pályán, mint Kimi (és biztos, hogy lassabb volt, hiszen ő nehéz autóval, hideg gumin tette meg azt a kört), akkor nyilván sokat veszített vele szemben.
-
AMD Power
titán
válasz !Overdose! #22917 üzenetére
Rájuk is fér szerintem MS. Szerintem ha következő futamon beülne Kimi helyére egyből pole-ban lenne a Ferka.
-
hunnylander
őstag
-
[CS]Blade2
addikt
válasz !Overdose! #23007 üzenetére
2006-ban azért szar lehetett, a kép szerint Button is és hamilton is 2006.-ban nyert. Én nem láttam versenyt, ahol 2-en áltak a dobogo legfelsőbb fokán...
-
Oliverda
félisten
válasz !Overdose! #23021 üzenetére
Akkor ez azt jelenti hogy mostmár mégiscsak Hamilton-nak fogsz szurkolni Kova helyett?
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
AMD Power
titán
válasz !Overdose! #23029 üzenetére
Ne is mond. Rá már Nagyon ráférne a jó eredmény.
-
AMD Power
titán
válasz !Overdose! #23031 üzenetére
Még 1-2 ilyen év és Button lehúzhatja a redőnyt.
-
Jadro
veterán
válasz !Overdose! #23021 üzenetére
Azért annyira nem durva, inkább csak megmosolyogtató. Vérszemet kapott a szöszi.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
tuskooo
addikt
válasz !Overdose! #23046 üzenetére
Vagy már Montezemolo az. Ferrari közeli emberek. Már várom a legújabb összeesküvéselméletet
-
tuskooo
addikt
válasz !Overdose! #23333 üzenetére
Ez se az igazi azért. Látszik, hogy elég más a két kategória.
-
AMD Power
titán
válasz !Overdose! #23333 üzenetére
Nem is egy kategória a két ember....
-
pH érték
aktív tag
válasz !Overdose! #23519 üzenetére
hmm?
-
pH érték
aktív tag
válasz !Overdose! #23521 üzenetére
Ment egy gyors kört?
-
copin
őstag
válasz !Overdose! #23528 üzenetére
Az utolsó szektor nem lehet vészes (mihez mérten). A közép mezőny is jól vette.
-
Oliverda
félisten
válasz !Overdose! #23966 üzenetére
Túlforgatni nem lehet csak esetleg túl sokáig a maximumon pörgetni.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz !Overdose! #23968 üzenetére
Nem azt mondtam hogy ezt csinálta csak hogy mit lehet.
-
Kleroo
veterán
válasz !Overdose! #23975 üzenetére
van.
Te nem vagy jártas az f1 világában. mi a reteknek szoktak spórolni az autóval már vagy 20 körrel a vége előtt ha megtehetik?talán márt eleve nagy a rizikó, hogy a motor nem bírja annyira. tehát a te logikád szerint, egy már szarrá használt motornak semmit nem jelent ha maximális fordulatig eljut. egyáltalán nem mindegy hogy mennyi van ilyenkor ezekben a motorokban. kb annyi közük van az utcai kocsikhoz, hogy benzinnel megy és hengerekkel működöik. az utcai kocsit küldheted tiltáson ha hűtve van, mert 400ezer km-re tervezték, és arra, hogy a hülye gazdája ne csinálja ki. a forma1ben pedig a végletekig hegyezik a motort. és a tiltás közelében nem is szoktak járni, csak a pillanat(ok) hevében.
kimivel ez a futam végén történt meg, és ez sok volt a motornak.
de vegyél már vissza.
a videón tényleg nem volt olyan hosszan tiltáson, de ééérdekes, hogy ahogy elkezdte kinyomni a motor szemét, mindegy-mindegy alapon, elpukkant. táncsak nem nem vette figyelembe hogy 2.versenyes motor, és széthajtotta.[ Szerkesztve ]
Hodor. Hodor? Hodooor!
-
soulcube
aktív tag
válasz !Overdose! #24433 üzenetére
Jövőre a Forma-1 egy kicsit hasonlítani fog a néhai ChampCar világra. Slick gumik, utcai pályák, butított aero. A jelenlegi mezőnyben senkinek nincs annyi gyakorlata ebben mint Bourdaisnak.
-
AMD Power
titán
válasz !Overdose! #24433 üzenetére
Őszintén szólva engem se.
Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest