Hirdetés

Aktív témák

  • hunnylander

    őstag

    válasz Motion_Blur #20381 üzenetére

    Ezt en olvastam ki a Race Lap Analysisbol (fejben tedd a koridokhoz az aktualis palyaviszonyokat), de ezt is nyilatkoztak. De, ha sokkallod a 3-4-et, tekintsd 2-3-nak de alabb mar nem adom. De ezek csak sacc/kb adatok, szabad vagy nem egyeterteni veluk. ;) De Lewis ugyanugy visszavett a tempojabol, ahogy Kimi is vissza szokott venni amikor mar ennyire folenyesen zsebben van a gyozelem.

    De, hogy masrol is beszeljunk, a heten teszt lesz Hockenheimben, de nem latom, hogy ez benne lenne a McLaren tesztprogramjaban. Ki akarjak hagyni talan?

    A Brit GP-re visszaterve, azert nem kell egy Kimisnek sem sirankozni. Voltak pillanatok amikor egy lyukas garast sem adtam volna Kimi pontszerzesere. Pontazonossaggal vezeti a tablazatot, es a hazi bajnoksaguk szempontjabol pedig relative jol jott ki a flugos futambol. Erzesem szerint Massa ezekutan mar nem sok vizet fog Kimi szamara zavarni. Benne lesz meg az utes a kovetkezo versenyen is. Egy ilyen blamazs nagyon vissza tudja vetni az embert es mostmar a csapat se nagyon merne ra epiteni a cimszerzesert.

    www.HunnyF1.com

Aktív témák