- Videós, mozgóképes topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
v!ct0y
veterán
Na M$ vagy Microsoft ?
-
haky
senior tag
Ha jól látom még mindig FSX.es topik
Aki másnak retyvetyutyu...
-
v!ct0y
veterán
Egyébként egy útvonalat, hogy lehet elmenteni mármint egy IFR.t 9 be?
mert én behoztam a mentett repülést de az autopilota offon volt és valahogy az irányítás is megfeledkezett rólam.... -
-
fatal`
titán
Mai utam:
Budapest, Ferihegy (LHBP) - Cologne-Bonn, Adenuer (EDDK):
Indulás előtt
Felszállás után
Budapest felett
Menet közben 1.
Menet közben 2.
Menet közben 3.
Menet közben 4.
Leszállás előtt
A földetérés
A kapunál -
Korcsii
őstag
waze, csináltam 58 képet a YASScreen-nel (egy jó kis progi jó minőségű fs képekhez), erre kilépek, megnézem őket: az összes fekete...
+1 bug a wilco buszának listáján... -
Gizmo94
veterán
válasz andorra #2418 üzenetére
Estének teljesen életszerűtlen, talán a trópusokon lehet ilyen citromsárga este.
Még napfelkeltének elmegy, de eléggé vad színekkel rendelkezik.
A többi kép nekem tetszik amúgy, a levegőben készültek és az utolsó is szépek, kivéve a landingot, ahol szerintem a pálya megvilágítása egy katasztrófa. Iszonyú ronda, mintha gyerek játszana kartonpapírral és ollóval vágta volna ki a megvilágított részt. -
fatal`
titán
-
fatal`
titán
válasz Gizmo94 #2432 üzenetére
Nem akarok warezolni a topicban.
BP 1.5 volt, de az AES nem volt jó vele, mivel az régebbi, ezért ma visszafrissítettem 1.30ra. Új kapuk vagy gurulóutak lehettek, mert arra küldött az ATC, ami nem volt rajta az AESen. Ja meg a képeken nem látszik, mert olyan szögből volt fotózva de a busz éppen rajta parkol egy statikus MALÉV furgonon. Majd ma este úgyis repkedek még szerintem és megnézem, hogy 1.30al jó e.
-
Korcsii
őstag
ha cod4, akkor előfordulhat... nemtom melyik szerveren láthattál, ma kettőn voltam, egy sima TDM és egy HC... utóbbit kedvelem, több mint 250 órát játszottam már rajta (többet mint amennyit repültem eddig VATSIM-en, lol) viszont pl a nyert TDM-ek száma a chalanges-ben még mindig csak 17, így átnéztem egy másikra... egy szó mint száz: bitfarm vagy ase?
[ Szerkesztve ]
-
Korcsii
őstag
válasz Gizmo94 #2438 üzenetére
air force one lhbp 108-as állóhelyén jó lesz?
jó igazad van, belátom, ez játék, nem valóság, én a screenshot-okkal nem is ez lenne a cél, csak szeretek a minél valósághűbb környezetre törekedni... talán vatsim ártalom, nemtom... a BA meg pont 2-vel növelte a napi járatainak számát, szóval van még remény mondjuk ugye a skyeurope is eltűnik... meg volt már itt pár fapados korábban... wizz gépekkel nincs semmi bajom szeretek velük repülni... bár 2-3 hónapja csak BAW-oltam, ma WZZ247K voltam... szembe is jött egy travel service-s gép... és megvolt a livery ha már ennyire vatsim: holnap EGLL-RJAA maraton 64 őrült BAv társammal egyetemben elindulunk a 11-12 órás útra mondjuk kb annyi lesz, hogy belőjük a robotot, aztán netezés, film nézés, mindennapi elfoglaltságok... meg persze a határokon ha van atc, egy kis rádiózás...ajh, ez már lehet kicsit túl off, bár teljesen on, de asszem itt ez a téma keveseket érint...
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Na, lerepültem ma egy LHBP-LIME utat.
Jöjjenek a képek:
Indulás előtt 1.
Indulás előtt 2.
Felszállás után
Budapest (ezúttal nappal)
Felhők felett...
Menet közben
Dombok felett...
Szintén
Leszállás előtt
Földetérés
TAXI
A kapunál -
Gizmo94
veterán
válasz Falconer #2440 üzenetére
Mint írtam, nem a strobe villogott ahogy vártam, hanem a nav lights, de az összes, mint egy eszement. Rém szarul nézett ki, nappal is centis csóvákat hajigált, kb. fetrengve röhögtem rajta.
Nyilván valami idióta által beleturkált verziót sikerült letöltenem és bár lehetett volna rendezgetni a cfg-ben a hozzárendelt fényeket,hogy minden a helyére kerüljön, inkább lemondtam róla és kivágtam az egészet.
Amint most az FSX-et és szFS9-et egyaránt az összes létező kiegészítőikkel együtt. -
boeing
senior tag
Sziasztok,a REX mennyire lassitja a FSX-et??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest