- Videós, mozgóképes topik
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- TCL LCD és LED TV-k
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Xiaomi Pad 5 - hatásos érkezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
haky
senior tag
.
[ Szerkesztve ]
Aki másnak retyvetyutyu...
-
haky
senior tag
Nekem egyre inkább azt tűnik föl, h ezekkel a beállításokkal és kiegészítőkkel. Bőven elég egy E8500-ös CPU 3.8Ghz-en.. úgyhogy lebeszéltem magam arról, h súlyos pénzeket öljek bele egy újabb konfig megvásárlásába...
Aki másnak retyvetyutyu...
-
Csorbi
addikt
válasz Geryson #1391 üzenetére
Most nekem is volt egy out of memory üzi (4 GB van, 3-at lát a Vista), bár én úgy veszem észre, csak akkor jön elő, amikor PMDG géppel repülök (jelen esetben egy MD-11-esről volt szó). Na, majd ha megjelenik a Win 7, akkor ledúrok mindent, és átállok x64-re, addig nem kezdek bele, nagy meló lenne
Amúgy Frankfurtból mentem volna Luxemburgba, és pont felszállás előtt a kifutó végén kaptam a hibát
-
Adam86
tag
Üdv,
Ki szeretném próbálni a flight simulátort, de még sose játszottam hasonlóval.
Melyik verzióval kezdjem, illetve melyik kiegészítőket tegyem fel?
Mennyire lesz egyszerű nekem elkezdeni?
A vas megvan hozzá.Lenovo Thinkad T500
-
cintula187
addikt
Sziasztok!
Felraktam az aerosoft tahiti sceneryt, frankfurt megaairportot. Ez a kettö hibátlanul megy.
A ferihegy és Charles De Gaulle viszont rémesen szaggat. Ferihegy mint korábban írtam 4-5 fps. CDG viszonylag jobb 12 fps körül. Másnak is van ilyen gondja?Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
-
Csorbi
addikt
válasz cintula187 #1410 üzenetére
Miazhogy A Ferihegy már lassan tabutéma itt a fórumon
-
haky
senior tag
-
v!ct0y
veterán
válasz cintula187 #1412 üzenetére
Tuningold azt a procit! Azzal a lappal gyerekjáték
-
v!ct0y
veterán
válasz cintula187 #1415 üzenetére
Ez lyan mint az autóknál a sebesség leszabályzás simán menne többet is...
-
Acor
aktív tag
válasz DeepDish #1420 üzenetére
Kár
Nekem ez már a második procim és ezt most betudtam lőni 4.2Ghz re Itt meg már nagyon jól muzsikál
Tuning nélkül nekem is 17, de inkább 25 körül volt ugyanitt.
Ettől függetlenűl még meg tudom fagyasztani egy kis csuszkatolással kiváncsi vagyok melyik proci fogja simán vinni... Lehet egyik se ameddig újra nem írják az Enigine-t..
Tényleg erről olvastatok valamit mikor lesz fejlesztés FsX fronton?Egyébként igen szép képeket tettetek fel. nálam is hasonló képek vannak
A PMCD gép lassítja a gépet. erős frame visszaesést tapasztalok 10körül visszaugrik ezzel a géppel
I7 12900K + Tody féle extrém blokk még mindig Király!! (www.pcvizhutes.hu)
-
A T-6A Texan II elérhető már?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
Egyébként mi a bánat az az IRIS?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
-
-
Akkor ez egy mod, amit telepítek FS2004 v. FSX alá, nem?
Vagy pl. az IRIS F-14 Tomcat azt jelenti csak, hogy az IRIS fejlesztette a repülési modellt+minden mást (tehát egy IRIS által gyártott, játékba integrálható repülőről van szó)?
-
v!ct0y
veterán
válasz Synthwave #1433 üzenetére
Ez nem egy mod hanem megvehetsz bizonyos gépeket persze elég borsós áron.
Vannak kölönböző gyártók IRIS, PMDG, Captain Sim, stb...A hivatalos oldalaikon ott van az ár is meg minden tudnivaló az adott termékről, hogy FSX vagy FS2004 alá telepítheted és még sok kép meg minden....
Én inkább ezeket a virág boltban szoktam vásárolni[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
Használ itt valaki Q9550 et vagy valami Q-s procit ?
-
-
Narancs
őstag
Hali!
Ezen a konfigon hogy futna a játék?
3GHz X2 A46 proc
2GB DDR2
ATI 3850 512MB
Win7
(részletesebben az adataimnál)1280*1024-ban tolni, legalább medium részletességgel. Menne szerintetek?
Beauty is pain
-
Gizmo94
veterán
válasz Gizmo94 #1440 üzenetére
Pláne takeoff-nál hal be szépen.. Mondjuk, lehet,hogy azért, mert tele van rakva szépen mindennel a game és lehet.hogy egy csomó bugos, mert persze egy fillért se költöttem se gépekre, se scenerykre, meg úgy semmire, tehát csak a villanyszámla meg a fokozott googlehasználat a befektetés.
Narancs: símán el fog futni, max egy kicsit el kell játszani a beállításokkal..
-
Hell
tag
Sziasztok!
Előfordult valakinél, hogy játék közben újraindulásig kifagy a játék?
Üdv,
Üdv, Hell..............................................BC2, BF3, BF4 nick: WarthogHell
-
-
Korcsii
őstag
-
Gizmo94
veterán
Aham, ok. Hát az változó Az fps az aerosoft mega Budapestnél kaka, 14-22 között van fel és leszálláskor és a futópályán haladáskor is. Ugrál mint a hülye. A földön nekem nemigen megy 20 fölé.. Takeoff után jelentőset javul, mondjuk én 40-nél limitáltam az fps-t, de amikor már nincs földközelben a gép hamar eléri a 30 felettit. A levegőben nincs gond, símán elmegy 40-ig, pedig rendesen pörgetem a nézetet a joyyal. Nálam minden fullra van cibálva, anisotropic filter on, a játék alól van beállítva az antialliasing, minden, nem a kártya driverével variálva. Egyedül a light bloom van szanálva, az is azért, mert a lenyúlt, full cracked és gauges szinten összevissza kókányolt PDMG meg Overland gépeim nem mennek együtt vele. Jahm, term. virágboltos az egész game, sp1-sp2, valamint minden kiegészítő, az összes gép, stb. Örülök,hogy vírust nem kaptam.
Amúgy nemtom,hogy a rendes úton beszerzett game milyen LOL de ez egy elkeserítően elmebajos gépigényű játék, komolyan, nem tudom mi elég ennek... Talán egy fullos i7. Esetleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest