- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Videós, mozgóképes topik
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
Beépülve: Az Escobar ügy (2016)
The InfiltratorBryan Cranston hozza amit tud, de még így is csak egy "közepes" film lett szerintem. Nem rossz, vannak benne dolgok amik kifejezetten tetszettek, de így, hogy van egy Netflix-es Narcos sorozat.... hát, a film eltörpül mellette minden téren kb.
(tudom tudom, filmet sorozattal összehasonlítani nagy ökörség, de akkoris)
-
k-adi
nagyúr
válasz bagyulajuve #93207 üzenetére
Hát igen, az meg a másik.... Na sebaj, még úgyis hátra van nekem a Narcos S2, majd az feledteti ezt
-
Pitterix
őstag
A Vadász és a Jégkirálynő---The Huntsman: Winter's War
Szégyen, vagy nem szégyen, ez jobban tetszett, mint a Tarzan.Szerintem egy kellemes szép mese. Kiszámítható, tudni mikor mi következik-lesz, de sokkal jobban lekötött, mint az előbb említett alkotás. Lehet ez a gyermeteg lelkemnek tudható be, de ez van.
7\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ghostbusters (2016)
Eléggé kis gagyika lett, de egyszer simán nézhető szerintem. Nyilván még csak meg sem említhető egy lapon a régi filmekkel.
Live-Die-Respawn
-
dokee78
félisten
Tudtok régebbi hadihajós filmeket?
Tora,tora,tora,The Final Countdown és a Midway megvolt.
-
Bad Pritt
félisten
Kingsglaive
Ha önmagában, filmként nézem, akkor ez egy vérgyenge, ezer sebből vérző és szétszórt történet közepes színészi alakításokkal, cserébe elképesztő, de tényleg, iszonyatosan erős mocap teljesítménnyel, amit viszont az alacsonyabb költségvetésből adódóan a CGI gyengeségei és a látható spórolás megölt kicsit. Persze, az arcok közelről brutálisak, de amint megállítjuk a filmet látható, hogy csak pár, előtérben lévő arc lett rendesen kidolgozva, a többi jóval durvábban lett a háttérben faragva. Az animáció sok esetben megbicsaklik, a mozgások darabosra sikeredtek.
Viszont ha olyan emberként nézem, aki azért tisztában van Final Fantasy témában sok mindennel és előrendelte a XV-t is, akkor azt kell mondanom, ez egy nagyon jó mese volt minden hibájával együtt, ügyesen megalapozott a játéknak, sikerült felkelteni az érdeklődést és elmélyíteni a XV amúgy sem szűkölködő mitológiáját. Túl sok eredetiséggel persze nem lehet vádolni a Square-t, már ami a Kingsglaive sztoriját illeti, de kíváncsi leszek, vajon mennyire fognak visszanyúlni Nyx történetéhez a játékban.
Szerintem aki nem idegenkedik a japános túlkapásoktól, az bátran tehet vele egy próbát, azoknak pedig természetesen kötelező, akik majd belevetik magukat a XV-be.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Bad Pritt #93212 üzenetére
"Viszont ha olyan emberként nézem, aki azért tisztában van Final Fantasy témában "
Ezért is nem értem akik ilyen 1-2 pontot adtak neki, ez nem átlag nézőnek készült, hanem azoknak akik a játékot várják és/vagy megveszik. (mint te vagy én pl)
__
xXx: Return of Xander Cage - Trailer
Agyatlan hülyeség, de én azért várom. Első rész simán jó volt.
Live-Die-Respawn
-
atike
nagyúr
A grizzly birodalma
(Into the Grizzly Maze)Nehéz lenne kategóriába sorolni... Thriller / akció / horror...? Kicsit van benne mindenből. Középkategóriás film, zs kategóriás effektekkel (hála az égnek viszonylag kevés van benne). Van néhány kemény jelenet is, pár megmosolyogtató, a "sztori" sem éppen bonyolult. Simán meg lehet nézni, nem akartam kikapcsolni egyszer sem. Ám van egy óriási előnye - a képi világ. Gyönyörű tájak, nagyon jó fényképezéssel... Majdnemhogy természetfilm kategória... Láttam már sokkal rosszabbat is, na. Egyszer (simán) nézős.
5/10
-
spammer
veterán
válasz emiki6 #93217 üzenetére
Mint pl. ennél: Shame - A szégyentelen
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
eeXaa
addikt
...mostmár lehet nevet is változtatni??
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gyuromoj
veterán
Origo és thescreen elég pozitív a Strange mozirol.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
eeXaa
addikt
Lo and Behold 2016
Herzog miatt nem lehetett kihagyni, természetesen nem is csalódtam...
Téma az internet múltja jelene, jövője, hatása, az életünkre különböző fejezetekbe szedve különböző szemszögekből.
Remek dokumentumfilm. -
pohár
félisten
válasz radi8tor #93233 üzenetére
VOX - És lehet, hogy csak a rosszmájúság mondatja velem, de mintha film célja nem annyira Doctor Strange történetének elmesélése lenne, mint inkább előkészíteni a terepet Benedict Cumberbatch hatalomátvételéhez, hiszen Robert Downey Jr., a jelenlegi géppuskaszájú nagyokos lassan befejezi vasemberes karrierjét.
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
cyberkind
félisten
válasz bagyulajuve #93237 üzenetére
Nehéz kérdés, én csak a visszatérése óta nézem, a korábbi filmjeit nem láttam és a Vasemberek már kifejezetten nem tetszenek.
[ Szerkesztve ]
-
modflow
veterán
Mi annak a filmnek a címre, ami arról szólt, hogy egy férfi elkezdett szedni valami szert és egyre jobban átlátta a körülötte lévő dolgokat, azok összefüggéseit?
-
Magnum_
nagyúr
Tv2-n kezdodik egy jonak tuno film mindjart.
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest