- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eeXaa
addikt
válasz brownus #91699 üzenetére
..jahh, mindkét film eléggé "mindent bele amíg a csövön kifér" ...én inkább a Free state of Jones-t ajánlom mellé, és garantált a hétvégi szórakozás...
spammer: jahh visszanézve a BS trélerét, és ujragondolva valóban van némi hasonlóság, viszont nekem a BS mintahogy más aronofsky filmek sem ütik meg a jó film, mércét, sajnos v. nem de ez van...
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
between the folds (2008) most megy a netflixen, WTF? RSTN
http://www.imdb.com/title/tt1253565/ -
Realradical
őstag
válasz Pitterix #91691 üzenetére
Egyetértek teljesen. Nem tudtam moziban megnézni a filmet, de határozottan örülök neki. Úgy általában nem várok nagy csavarokat egy X-Men filmtől na de az amit itt eladtak cselekményként az röhej.
Sophie Turner meg monnyon le. A színészi játéka az kb. két arcból áll,egyik mikor fejben próbál osztani nagy számokat, a másik mikor hasmenéssel nem találja a plázában a WC-t.
Kár Evan Petersért.Things that try to look like things often do look more like things than things
-
törölt tag
válasz Realradical #91705 üzenetére
Az utolsó sor spoiler?
-
bagyulajuve
addikt
Érdekes, én végig szórakoztatónak találtam az új X-men-t, 1 percig nem unatkoztam rajta.
De Sophie Turnerrel kapcsolatban teljesen igazad vanResistencia eterna
-
k-adi
nagyúr
Haha! Jót röhögtem a Sophie Turner-es mondatodon! GoT-ban még elmegy ez a fej, de a filmvilágban ez kevés lesz tőle!!!
Ja, amúgy láttátok már a Live by Night Official Trailer 1 (2016) - Ben Affleck Movie trááájlert ? Szerintem elég pofás lett!
-
Skizz
addikt
Hahó
Mi a helyzet a Vaksötéttel? Megér két mozijegyet, meg pár liter benzint?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
devil-k
nagyúr
Pénzes cápa
Money Monster6/10
Nem lett volna rossz, sőt, az alapötlet tetszett volna, de a kivitelezés lett kicsit olyan béna. Bár, Julia Roberts-et nem tudtam nem szeretni, illet hozzá a szerep.
Egy abszolút kedvenc jelenetem viszont volt:
Amikor Kyle Budwell-t leosztja a várandós barátnője ország-világ szeme előtt. Az kemény jelenet volt. - mozi bolondéria -
-
Pitterix
őstag
Jól van, akkor nem csak nekem van bajom a kis vöröskével.
Engem is iszonyatosan irritál a GoT-ban is. Itt meg aztán...
Viszont ő még tud majd fejlődni, hiszen fiatal.
De vajon miért kapták fel ennyire?!"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
törölt tag
Real Steel
#akció #dráma #scifiAnno az első 10 perc után kukáztam ezt a filmet, aztán mégis előkerült. Gondoltam írok róla hosszabban, de inkább nem. Családi film lett ebből, de az undorítóan giccses és nyálas fajta, amit a kertévék adnak a szappanok helyett vagy hétvégente délutánonként, hátha szorul a családos emberekbe egy kis jó érzet és nem kocsmázni mennek el a vasárnapi meccs előtt/után. Persze magamat is okolhatom, mert úgy ültem neki, hogy legalább a robotos verekedős részek kárpótolni fognak, de ez nem sikerült neki.
Chappie
#akció #dráma #scifiAranyos kis mozi volt ez, sokat nem tett hozzá az eddigi robotos filmekhez. Ami zavart, hogy nem tudunk elszakadni Dél-Afrikától, bár oda behelyezni suttyó angolokat azzal az akcentussal, hát az zseniális húzás volt. Ami nem tetszett, hogy Chappie
keveréke volt, ami kicsit debillé tette ezt a helyzetet. Jackman bácsi is megtanulhatta volna, hogy robotos filmekben nem kellene szerepelnie, pláne az előző ilyen filmje után. Nem vártam komoly robotos filmet, de úgy tűnik, hogy volt egy koncepció, amit sikerült béna ötletekkel elnyújtani elég hosszúra. Igaz a végén lévő harc elég komolyra sikeredett, és azt élveztem is.egy gyerek és egy kisállat (fül alapján kutya?)
Ami nagyon-nagyon tetszett az pedig a filmzene. Amikor kicsit lankadt volna a figyelmem, akkor mindig visszarántottak a zenével. Zimmer bácsinak pacsi, éppen a múltkorában panaszkodtam, hogy már nem nagyon tud újat. Itt sikerült, igaz, kicsit repetitívre sikerült, de nem panaszkodom. És szépek voltak a vágóképek is, nagyon jónak tűnt a minőség is, a hangkeverés pedig maximum pontot kap. A sztori jó lett volna, de a fentiek miatt nem tudtam eléggé komolyan venni, nem tudom kellet volna-e?Captain America: Civil War - Amerika Kapitány: Polgárháború
#akció #kaland(?) #scifiElég megosztó, lett, de csatlakoznék azok táborához, akiknek tetszett a film. Végül Viszlát kritikája indított el a megnézés útján, és azt kell mondjam egyet is értek vele, bár nem tetszett minden maradéktalanul.
Akciófilmnek csillagos ötös, szépen odatették magukat, volt is rá pénz, bár azért az nekem kicsit fura, hogy tizensok ember részvételével lehet ilyen jó akciófilmet csinálni. Vagy hogy ekkora mértékben kell valamit megvalósítani, hogy jó legyen. Másik dolog, ami piszkál kicsit, az a végén Tony – Steve – Bucky hármasa, mielőtt elindul az akció. Ez kicsit már elhasznált lépés volt a készítők részéről, nem tudtam átérezni a drámát, nem tudtam sajnálni vagy empatikus lenni Ironamannel. Itt kicsit vesztett nálam a lendület, de nem volt vészes.
Viszont a bő 2 óra nagy részét nagyon élveztem, majdnem végigültem egy fenékkel az egészet. Jó volt a látvány, a hangkeverés, a zenék, az akciók, jól megcsinálták ezt. Sőt, szerintem az utóbbi évek egyik legjobb szuperhősfilmje lett ez most. (Gyorsan szórok is hamut a fejemre, hogy kicsit átjöttem a másik oldalra )
Film közben pedig azt vettem észre, hogy Team Cap odalon állok, nem tudom ez jelent-e valamit, majd kielemzi egy pszichológus. Amit hiányoltam a kritikákból (hiszen része volt a marketingnek), hogy ki melyik oldalra tette magát, kinek szurkolt?
Ha a többi film is ilyen lesz, akkor van egy újabb rajongójuk.[ Szerkesztve ]
-
emiki6
veterán
-
spammer
veterán
válasz #54715584 #91718 üzenetére
"hátha szorul a családos emberekbe egy kis jó érzet és nem kocsmázni mennek el a vasárnapi meccs előtt/után"
Ez a megfogalmazás kicsit erős így ebben a formában. Vagy mondjuk úgy, eléggé félreérthető.
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
fant0mi
őstag
Absolutely Anything
Monty Python es Simon Pegg? Ez csak jot iger. Parszor hangosan felnevettem, de altalaban tobbet vartam, sot... sokkal tobbet. Igy csalodott vagyok. Legyen 6 pont. -
aizen92
addikt
Free Fire - Official Red band Trailer
Brie Larson
Cillian Murphy
Sharlto CopleyElég nagy elborultságnak tűnik
+
The Siege of Jadotville
Netflix háborús nagyfilmje. Kíváncsi leszek mit dobnak össze.Jamie Dornan
Mark Strong+
Collateral Beauty
Érdekes...Will Smith
Keira Knightley
Kate Winslet
Edward Norton
Helen Mirren
stb.[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
spiky03
veterán
A zátony
Jó film volt, jó hangokkal, jó megvalósítással, szép fényképezéssel.
Teljesen rendben volt a színésznő i, szerintem hitelesen hozta a szerepét. A kis fürdőrucija is rendben volt
Izgalmas volt, volt benne feszültség is.Jók ezek az egyszereplős filmek, legalábbis nekem tetszenek.
A 127 óra is jó volt, meg az Élve eltemetve is.8/10
SuperHeRo - Eladó! Lapp ölflex classic 110 CY tápkábel Oyaide dugókkal
-
törölt tag
válasz spammer #91721 üzenetére
Egy példa akart csak lenni, nem konkrétum. De tudod, akinek nem inge.
I Origins
#dráma #romantikus #scifiSokáig kerülgettem ezt a filmet, nem nagyon akaródzott ezt megnézni, de ma úgy gondoltam, végigülöm bármi is lesz. Borzasztó csalódás volt ez a film.
Az alap kérdés/ellentét jó alapanyag egy filmnek, de a megvalósítása nagyon rosszul sikerült. Teljesen érdektelenül dobálták egymásra a már unalomig ismételt és hallott érveket/ellenérveket. Az első 20 percnél még azt gondoltam, hogy talán valami különleges filmmel akadtam össze, ami próbál az érzékekre hatni, hangulati képekkel és zenékkel, a 10 perccel későbbi ágyban fetrengős jelenetnél ez az elméletem megborult.
Az elején a főszereplő nagyon nem volt szimpatikus, később, amikor már jólfésült lett, kicsit változott ez a kép. Még az Indiai útnál is reménykedtem egy kicsit, hogy majd lesz a végén valami jó, vagy egy csavar, de ez nem nagyon sikerült.
Az operatőri munka nem tetszett, majdnem egyenlő volt egy kézikamerás alkotással, és sok volt a közeli, ami nem tett jó az összképnek.
Ezt a témát/sztorit sokkal jobban meg lehetett volna oldani/jeleníteni. -
Realradical
őstag
Pride and Prejudice and Zombies 10/7.5
Hát én ezen a filmen teljesen meglepődtem. Az elme aki ezt kitalálta egyszerűen brilliáns! Hát hány olyan szereplő van a Jane Austen könyvekben akiknek annyi a szerepe, hogy rövid jelenet után továbblökik a cselekményt?
Na itt egyszerűen megetetik őket a zombikkal! Bámulatos!A szöveg, a cselekmény nagyon sok helyen egy az egyben az eredeti és még a színészek sem rosszak.
Nagy meglepetés volt, szívesen látnék Egri Csillagok feldolgozást is!Things that try to look like things often do look more like things than things
-
Karesz0995
tag
válasz #54715584 #91726 üzenetére
Nekem kifejezetten tetszett. Azt hiszem ez is olyan film amihez ha nem vagy megfelelő hangulatban nem fogod értékelni.
Mondjuk én valahogy nem tudom úgy elképzelni a reinkarnációt hogy ennyire más emberként szüless újjá, meg állandóan az a közhelyes facebook idézet jutott eszembe, hogy a szem a lélek tükre -
Bad Pritt
félisten
válasz Karesz0995 #91728 üzenetére
Konkrétan a film alap ötlete ebből a közhelyes idézetből (fb előtt is létezett amúgy ), meg az eköré felépített félig-meddig pszeudo tudományos hablatyból indult ki.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Viszlát
addikt
válasz Realradical #91727 üzenetére
Jó, hogy említed, anno kinéztem magamnak de elfeledkeztem róla. Gondolom kijött BD-n, nem moziban láttad?
"How a government taxes its citizens is a direct declaration of a country's values."
-
Dilikutya
félisten
-
Magnum_
nagyúr
Srácok, ez a Money Mosnter nem volt rossz film. Moziban nem néztem volna meg, de rendben volt. Nyilván nem 10/10, de egyszer jó volt.
Ma este X-men apokalipsziske.
I humbly and respectfully decline™
-
törölt tag
Max Steel trailer
Hát nagyon kíváncsi leszek. Az animációs sorozat szerintem jó és vicces volt. De ez a trailer nem nagyon győzött meg, hogy ez működik filmben is ebben a formában.[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
jó volt ez az új x-men, semmi kivetnivalót nem találok benne. logan is hozta a formáját
ja, az a házból kimentős rész nagyon állat volt, jó ez a quicksilver gyerek :d
a végén is a két nagy koponya harca, sztem nagyon egyben van a film.
[ Szerkesztve ]
-
-
gyuromoj
veterán
Harrison Ford vett egy bringát, mert sokáig marad a fővárosban. fb link
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
bambano
titán
-
bambano
titán
bizonyára aki folyton képregényt olvas, az tudhatta. de én csak megnéztem a filmet.
de akkor is gáz, hogyegész filmben építgetik az ősmutáns karakterét, a végén meg előpattan a gizi és két perc alatt meggyakja. ami szuperhősös filmet láttam mostanában, az mind gáz volt. az amerika kapitátnyban is egy jelenet volt jó, a többi kuka. az is milyen forgatókönyv már, hogy
kakiban vagyunk, akkor hozzuk előre a pókember v3.0 release-t, és adjunk a szájába elcsépelt kocka poénokat. meg a másik oldal is elment leporolni régi benaftalinozott hősöket. Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
dokee78
félisten
-
pohár
félisten
válasz bambano #91742 üzenetére
nem kell ehhez semennyi képregényt sem olvasni, az első 3 rész valamelyikében említi a prof is, hogy 5. szintű mutáns (a legerősebb, gondolom)
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Magnum_
nagyúr
hu srácok, ez az Xmen apokalipszis ez kegyetlen tré. van még lejjebb?
I humbly and respectfully decline™
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest