- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
K Norbi
addikt
Nagyon komoly! [link]
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Star Trek: Mindenen túl
Hát én sírógörcsöt fogok kapni. Ennél még a Star Treken túl is jobb cím lett volna (se).
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Zola007
veterán
Keresnék egy film címét, amit régebben láttam, de nem tudom mi volt az.
A sztoriból ez rémlik:Van egy szőke rendőrnő és nyomoz egy sorozatgyilkos után, aki rendőröket késsel öl.
Idővel kiderül, hogy mindegyik meggyilkolt rendőr a nő rendőr akadémiai csoporttársai voltak. És mivel ő volt a legjobb közülük, ezért összefogtak és meggyalázták. Végül kiderül, hogy ő a gyilkosMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Spy
Idiótaság, de esküszöm röhögtem rajta többször. Főleg amikor osztja a svéd biztonsági embert.
Live-Die-Respawn
-
törölt tag
Mentőakció
Mehhh… Ridley Scott végképp elkurvult. Lehetett volna ebből egy jó kis hard sci-fi, de nem lett, mert Holywoodban most az a divat, hogy mindent el kell viccelődni és a legkétségbeejtőbb helyzetekben is el kell ereszteni egy-egy poént. Nem mertek belemenni a túlélés részleteibe, kissé vázlatosnak éreztem a dolgot, és ezt Scott szerintem csípőből oldotta meg olyan eszköztárral, ami miatt nem volt egyedisége a filmnek, ilyen-olyan zsánereket alkalmazott és kész. A karakter pszichológiai nehézségeit is keményen elnagyolták. Kár érte, mert az alapötlet jó, de gondolom a szerző sem vehette túl komolyra a figurát, legalábbis úgy olvastam, hogy a könyv sem egy hiperrealista, nagyon komoly hangvételű írás, akkor persze, hogy a film is inkább hajlik a limonádé felé. Sajnos a környezet megjelenítése sem ütött, számomra ez kissé rajzfilmes volt. Az a baj, hogy én hasonló sztorit már láttam sokkal-sokkal élvezhetőbb változatokban, pl. Mars Mentőakció, vagy a Vörös Bolygó. Nem mondom, hogy el lett lopva a film megnézésre szánt idő az életemből, de talán ha még egyszer megnézem szinkronosan, aztán kifújt a dolog. Matt Damon sem tündökölt, ez a pali tulajdonképpen egy középszerű színész, az a mákja, hogy a karrierje során nagyon erős forgatókönyvekbe botlott bele és mindig szimpatikus karaktereket játszott. Szóval ez most közepes, ennek megfelelően 5/10. -
Dilikutya
félisten
válasz batai15 #78722 üzenetére
Az ellenállók előtt sem Kylo Ren, sem Snoke nem ismeretlen. Az eltelt 30 évre valószínűleg majd a következő részekből kapunk magyarázatot. A flottáról szó esett, C3PO említette is, hogy nélküle nem sok esélyük van. De ez nem azt jelenti, hogy egyáltalán nincs is. Az Új Rend sem hiszem, hogy egyetlen csillagrombolóból és a hozzá tartozó fegyvernemekből áll. Akkor se, ha valami leírás szerint Kylo hajója kétszer akkora, mint a régi standard birodalmi rombolók. Külsőre megegyezik velük, de a mérete kb. akkora, mint anno Vader zászlóshajóáé.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
pohár
félisten
woooooow de mocskosul jól néz ki
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Dilikutya
félisten
válasz dokee78 #78738 üzenetére
Star Wars: Episode I - The Phantom Menace 5/10
Star Wars: Episode II - Attack of the Clones 5/10
Star Wars: Episode III - Revenge of the Sith 6/10Star Wars: Episode IV - A New Hope 10/10
Star Wars: Episode V - The Empire Strikes Back 10/10
Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi 10/10Star Wars: The Force Awakens 9/10
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Bad Pritt
félisten
válasz Dilikutya #78816 üzenetére
A kétszer akkora megállja a helyét (1600m vs. ~3000m), de az Executor sokkal nagyobb volt, valami 20km körül. Látszott is rajta már az ötödik részben, de főleg a hatban, mikor a rebellisek meglátták a birodalmi flottát.
-
Dilikutya
félisten
válasz Bad Pritt #78819 üzenetére
Tényleg, pont a napokban néztem máshol az adataikat, onnan nem 19km rémlett, pedig látványosan nagyobb, szóval az a valószínű. Amúgy vicces, hogy milyen könnyen kiiktatták.
-
pohár
félisten
válasz Bad Pritt #78819 üzenetére
és ez akkor mekkora lehet?
nem tudom, hogy honnan szedték a modelljét, de nem hinném, hogy maguktól tették bele a játékba, itt minden autentikus cuccGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
saelin
veterán
Azt hiszem megvolt életem első comedy-horror filmje a Teeth... Komolyan az alap ötlet miatt néztem meg, mert jónak tűnt a harapós pu*ci története, de ez valami kegyetlen rossz volt! Olyannyira, hogy én még életemben nem láttam ilyen rosszul rendezett filmet, és a szereplők... könyörgöm... áh...
Már az imdb score is gyanús volt, a fene sem gondolta hogy még annál is rosszabb, mint amit a pontszám sugall. Így estére totál leszívott a sok röhögés.Szerk:
Egyébként meg boldog ünnepeket kívánok mindenkinek! Ha már erre jártam illik az ilyen.[ Szerkesztve ]
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
addikt
-
Ijk
nagyúr
válasz Dilikutya #78816 üzenetére
Azt tudom elképzelni hogy a VI rész után egy Nagy Sándor utáni állapot alakult ki, ahol néhány szövetséges rendszer megkezdte a Köztársaság újraszervezését, valamint Sidius lojalisták megpróbálják magukhoz ragadni a hatalmat. Végül Snoke kerül ki a lojalistákból győztesen és a megszerzett rendszerekkel most megpróbálja a Köztársaságot beolvasztva újra létrehozni a Birodalmat, vagy legalábbis valamiféle hegemóniát.
Ez spekuláció, és mivel a szenátust elpusztítják szerintem eldobják teljesen az előzmény trilógiára jellemző globalitást és politikai játékokat, nem lesz megmagyarázva. A régi trilógiához hasonló családi történet lesz ez, lokális konfliktussal. Egész egyszerűen mert ezt akarták a nézők, olyan filmet mint a régiek.
Persze ha tényleg futószalagon jönnek a filmek, akkor különálló sorozatokban, filmekben bemutathatják a globális helyzetet és előzményeket. De a hátralévő két rész egyszerűen nem elég hogy mindent megmagyarázzon és közben kibontakozzon.A koppintás mellett másik probléma hogy a levegőben lóg az egész. Nem elég hogy az előzmények, globális helyzet miatt sok a kérdőjel, de a karakterek is éretlenek. Kylo az első felében jól hozta a legyőzhetetlen gonoszt, aztán a második felében kiderült hogy taknyos kezdő, és a végén átment viccbe hogy egy abszolút amatőr legyőzte.
Ami nekem nagyon hiányzik hogy nincs mester. Minden részben volt Jedi mester, akinek a jelenléte valamiféle nyugalmat, stabilitást adott, aki tanított és nyugodt határozottsággal tette a dolgát. Nekem nagyrészt ez adta mindig a SW érzést és ez most elmaradt. Szerintem nagy hiba volt kihagyni Luke-ot mint egyetlen élő Jedi-t, értem hogy be akarták mutatni milyen az élet Jedik nélkül, csak éppenséggel így nem Star Wars./人◕ ‿‿ ◕人\
-
pohár
félisten
válasz genndy #78823 üzenetére
ó és tényleg, most látom, hogy ez az... a makettje is meg kell, hogy legyen a LucasArts (vagy hogy hívják) múzeumban, biztos megőrizték ezt is
tulajdonságoknál a legénység száma nem gyenge ezzel a 300 ezres létszámmal
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
eeXaa
addikt
Star wars
ep1. 6/10
ep2. 7/10
ep3. 7/10
ep4. 6/10
ep5. 3/10
ep6. 8/10
ep7. 3/10[ Szerkesztve ]
-
eeXaa
addikt
válasz madgie #78827 üzenetére
hát pasz.. szerintem a régi széria leggyengébb része minden tekintetben.
az ep. 2-3 pedig biztosan jobb szintén minden tekintetben mint a birodalom...
...én eddig mindig értetlenkedve néztem hogy a birodalom lenne a legjobb sw film, szerintem viszont a new hope-nál is gyengébb. -
törölt tag
válasz madgie #78830 üzenetére
Szerintem a 2-3 ezt magasan veri. Ott legalább voltak izgalmas helyzetek, remek csaták, jó karakterek, és valóban látványos volt. Sajnálom, de nem tartozom a szarvoltazelőzménytrilógia birkamenethez... A Baljós Árnyak tényleg tévút volt, nagyon rosszul kezdte el Lucas az új szériát, de legalább valamennyire magához tért a 2-3-ra.
Majd mutass nekem a Force Awakensből egy Kamino vagy akár Curuscant szintű világot, egy Jango Fett, Dooku, Palpatine, Mace Windu, szintű karaktert (ezek mindegyike ezerszer érdekesebb és hitelesebb mint az emós Kylo, vagy a virtuális és Gyűrűk Urából szalasztott, ork kinézetű Snoke), olyan űrcsatát, ahogy a Klónok Háborúja nyit, olyan harcot, amilyen a Geonosis közelében volt Kenobi és Jango között, ha már itt tartunk, olyan csatajelenetet, ami a Geonosison lezajlott. Bármi, érdemleges eredetiséget. Nem fog menni. És akkor a fair play miatt meg sem említem a drámai horderejű eseményeket, mint amilyen Anakin átlényegülése volt, mert ugye azt nem nagyon lehet überelni a sztori mibenléte okán.
Szóval én csak röhögök ezen az előzménytrilógiaszarvolt divatfikázáson, a Klónok háborúja és a Sithek bosszúja a nagyon gyengén ábrázolt love strory vonaltól eltekintve teljesen jól hozta a SW szintet mind grandiózusságban, mind karakterekben, helyszínekben, sztoriban, a különböző lények sokszínűségében, eleve, ötletességben, minderre a Force Awakens nem volt képes. Adott egy látványt, azt is csak módjával (és sokszor minek) és kész. Eredetiség az zéró volt benne, a sztori több sebből vérzik, ne soroljam, úgyis írok majd erről egy hosszabbat. De ez a előzménytrilógiaszarvolt című bégetés már nagyon unalmas.
[ Szerkesztve ]
-
madgie
titán
válasz #96349952 #78833 üzenetére
Én meg csak röhögök a "azújmindigszarbezzegrégen" hozzászólásokon úgyhogy goto #78832
Kamino: gyagyi nyolcvanas évekbeli ufómagazin fíling.
Jango Fett: 100% Boba Fett, marha eredeti volt belerakni.Folytassam?
Teli van nosztalgiafaktorral és engem az sem érdekel, ha ez az egyetlen előnye. Az Ep 1-2-3 újítani akart, a legtöbb esetben béna lett, aminek nem volt előzménye, vagy nem volt benne az addigi kánonban (Coruscant benne volt, segítek). Ewan McGregort csípem én is abból a trilógiából, de ennyi. Ja, meg Nat Portmant továbbra is feleségül venném, de a bigámiát nem szeretik errefeléAz újban megborzongsz, mikor a lezuhant csillagrombolóban mutatják Rey-t. Feláll a karodon a szőr, amikor azt mutatják, hogy el felborult, homokkal félig eltemetett AT-AT-ben lakik. Lehasalsz, amikor a csillagromboló premier plánban kiugrik a mozivászonból. Saint: már hogy lenne itt ugribugri kardozás,
mikor az egyik szereplő oldalát áltőtte Chewie, a másik meg most fénykardozik életében először? [ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
spammer
veterán
válasz #96349952 #78833 üzenetére
"Sajnálom, de nem tartozom a szarvoltazelőzménytrilógia birkamenethez..."
Jobb a "szarvoltaforceawakens" "birkamenethez" tartozni, ugye?
Prequel:
Mutattak sok CGI helyszínt, CGI esővel, CGI lávával, mutattak pörgő-forgó-szaltózó full gagyi CGI Yodát, volt az "emós" Kylo helyett a nyálgéptejföl picsogó-hisztiző Anakin, volt sok karú cgi bizbasz grívusz (mekkdonácba kellett a figurához), volt must-have jar-jar binks, csillogó-villogó űrhajók, amikből később egyetlen egy darab sem maradt már, volt sok politikai f...verés, volt röhejesen szarul eljátszott fontos jelenet ("NOOOOO"... drámai volt tényleg!) és még lehetne sorolni.[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Bad Pritt
félisten
Nagy.
A 300ezer fős legénység (ebben benne vannak a harcoló csapatok is) annyira nem is sok, ha azt veszed, hogy egy 330 méter hosszú repülőgéphordozó legénysége 3000-5000 fő. Bár elég durván tudományos cikkeket is lehet olvasni, ahol megmagyarázzák, hogy rengeteg rendszer automatizált vagy félautomata lehet, ezért nem kell hozzá kezelőszemélyzetet rendelni, ami abszolút hihető, ha csak abból indulunk ki, hogy a most rendszerben lévő Arleigh Burke osztályú amerikai rombolók személyzete 323 fő, míg a jövőben ezt váltó Zumwalt osztály már csak 140 fős személyzettel rendelkezik.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz madgie #78837 üzenetére
Te ugye még nem múltál el 18? Ez esetben megértem, hogy neked bőven elég a mai látványvilág és megelégszel egy olyan "sztorival", amit még egy nyolcvanas évekbeli ufómagazinban sem közöltek volna le.
Jango 100% Boba Fett? Tudod, klón. És egyébként mennyi Boba Fettet láttál előtte a filmekben úgy konkrétan? Összesen 2 percet? Itt megnyitottak egy karaktert és rendesen bemutatták, ráadásul komoly hatással volt az eseményekre, ráadásul nagyon súlyos arcot ismerhettünk meg a személyében, százszor keményebb és mélyebb figura, mint a Awakensben bárki. Újszerű elem volt, mivel addig csak pillanatokra lehetett látni. Itt is újszerű elem volt Kylo, csak hát én röhögtem rajta.
Én nem borzongtam meg semmin.
tényleg adtak egy feelinget, de ezzel annyi is volt az egésznek és ez volt az első 15 percben, na, akkor most ezért jó ez a film? Jól nyitott - relatíve, szerintem már aAmit megláttam, hogy megint egy sivatagbolygó, már a fejemet fogtam. A lezuhant hajók roncsai elbaszták -, aztán zuhanórepülés a rossz másolások, újramelegített elemek, bárgyú vígjátékok eszköztárával együtt. Nulla kreativitással. Az általad emlegetett nosztalgiafaktor (beeee-beeee...) meg azt jelenti, hogy szétlopták magukat az előző részekből, átöltöztették azokat és eléd dobták, hogy rágd meg újra. Fú de jó! Nem nosztalgia kell, hanem történet, kreativitás. Nosztalgiának bőven elég Han, Csuvi, Leia, Luke személye, (meg a Tie-vadászok meg az X-szárnyúak meg a csillagrombolók oszt kábé ez már bőven elég a sima nosztalgiádhoz), persze csak akkor, ha képesek értelmes karakterként kezelni őket, ahogy persze nem voltak képesek rá. Súlytalanok, szürkék, majdhogynem komikusak, önmaguk paródiái lettek ők is. És ha már nosztalgiázni akarok, megnézem a régebbi epizódokat... Én a történet értelmes, normális folytatását vártam, nem délibábos, ötlettelen, agyatlan tinimozis merengést, még jó hogy nem musical lett belőle...Azért egy C3PO áriát megnéztem volna.sivatagbolygóval Az meg, hogy mi volt benne a kánonban vagy mi nem, igazán soha nem érdekelt senkit az alkotók részéről, főképpen nem Jar Jar Adamsot, tehát ezzel végkép kár volt előhozakodni. Coruscant pedig önmagában kreatívabb, látványosabb, izgalmasabb helyszín volt bárminél, amivel a Force Awakensben elő tudtak hozakodni a nagy másolgatás, átöltöztetés, újrázás közben.
[ Szerkesztve ]
-
Ijk
nagyúr
válasz spammer #78839 üzenetére
Akkoriban kezdett bejönni a CGI, nagy divat volt és csak ma tartják már ennyire gáznak.
Én sem értem ezt a szintű előzmény fikázást, valóban nem voltak jók, de nem is nézhetetlenek.
Abban legalább voltak Jedik ahogy a régibe is sikerült minden részbe beletenni. Ebben meg nincs Jedi lovag, sem mester (tegyük félre azt hogy a végén Luke szájat tát), így nincs SW hangulat, csak egy sci-fi poénokkal, SW beütéssel.
A Jediktől különleges a SW, akikre mindig fel lehetett nézni, mélységet adtak az egész univerzumnak és most kihagyták a húst a húslevesből. Abrams visszahozott valamit a régiekből a visszafogottsággal, makettekkel, díszletekkel, de csak a felszínt kaparászta meg.[ Szerkesztve ]
/人◕ ‿‿ ◕人\
-
törölt tag
-
Zola007
veterán
válasz madgie #78837 üzenetére
Nekem akkor vagy kevés szőr van a hátamon, vagy nem szeretek hason feküdni, de egyik sem hatott meg igazán.
Én nem vagyok fan, el is felejtettem már a nagy részét a történetnek, ezért előző héten megnéztem újra több részt, hogy "meglegyen ismét a SW feeling", meg képben legyek vele ki kicsoda, ha már fizetek a mozijegyért.
Ezek után engem inkább megmosolyogtatott néhány dolog.
Szerintem ahhoz nagyon vad fan-nak kell lenni, hogy erre azt mondja valaki, hogy fölötte áll az eddigi részeknek.Nem volt rossz film, de egy 6/10-et adok rá max. A többit nem pontozom, legyen elég annyi, hogy mindre többet vagy ugyanennyit.
A látványvilág rendben volt, a 3D viszont már közel sem.Majd megnézem megint 2D-ben isAz újfajta "nyeles" fénykard, a hajóvezetés, a full náci-birodalom kinézetű első rendesek, a töketlen új sith (vagy ren), stb.
Az előzmény trilógiából nekem minden részt több mozi-élményt nyújtott mint ez, attól függetlenül hogy mennyi bénaság volt bennük vagy honnan nyúltak szereplőket/ötleteket.[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Bad Pritt
félisten
válasz #96349952 #78843 üzenetére
Szóval, hogy ha rengeteg ember mondja, hogy mi a szar egy filmben, akkor az rogyásig unalmas panel (enyhe képzavar btw), nem pedig jogos kritika? Hát jó...
(#78842) Ijk: Tényleg nem voltak annyira rosszak, de a Star Wars-ról a legtöbben végtelekben gondolkodnak, szar és fasza, átmenet nincs.
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz #96349952 #78843 üzenetére
Mellé lőttél, mert pont a sok akciók kritizáltam a új részben.
Amit te kritizálsz az új részben, az is rogyásig ismételt és unalmas, mert mindenki ennyit tud mondani: "másolat" meg "emós Kylo", ja meg "Gyűrűk ura".
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
Froclee
őstag
The Walk
Király volt. Viszont a végére eléggé izzadt volt a tenyerem meg a talpam. Elképesztő a figura.
-
törölt tag
válasz Bad Pritt #78845 üzenetére
Ez esetben szintén rengeteg ember, aki ilyen-olyan kifogásokat emelt a FA gyengeségeivel kapcsolatban, szintén jogos kritika, legalább annyira, mint a deszarazelőzménytrilógia szekta rendkívül silány és felszínes kinyilatkoztatásai... Szerintem sokkal több fogást találni az új részen, mint az előzményfilmeken, már csak azért is, mert azok nem hülyének néző, erőtlen és fantáziátlan ismétléseken alapulnak. Én nem egy újrakeverést akartam látni, hanem egy érdemi folytatást. Hát ez minden volt, csak nem az.
Ja és helyesbítenék, Kylo mégsem volt újszerű.
Vader utánérzés, csak made in china kivitelben, a maszk alatt egy némileg asperger-kóros tinivel, akinek családi kötelessége áttérni a sötét oldalra, ahogy azt már előtte is megtették ugyanebből a vérvonalból, tehát még hülye is, aki nem képes tanulni semmiből. És átállt, mert csak. Mert megerőltető lett volna nem megint egy Skywalker meghasonulást kitalálni, hanem bárki mást, ami nem nosztalgiafaktor... Ráadásul bárki lenyomja, néha szétver maga körül mindent, néha Vader-módjára fojtogatja a beosztottjait (micsoda új elem ez is!) és erre bíznak rá hadsereget. [ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
Nem mondtam, hogy nézhetetlenek, egy jó közepesek, nézhetőek. Engem nem érdekel, hogy a CGI-vel akartak spórolni, vagy az volt a divat, mert ezek a részek már ma sem néznek már ki olyan jól, 40 évesen meg egyenesen hányás lesz rájuk ránézni, vagy inkább mondjuk úgy, hogy már nézhetetlenek lesznek. Röhejes, hogy a filmiparban nem terveznek (terveztek) hosszú távra még az ilyen (kaliberű) filmekkel sem, csak az számít(ott), hogy a CGI olcsóbb, könnyebb, gyorsabb. De ez csak a látvány része, ha még csak ennyi lenne a probléma...
Star Wars 7
Az "Ébredő Erő", ezért nem voltak benne Jedik. Kezdetektől fogva tudták, hogy trilógia lesz, nem lőttek el mindent most. Volt benne erőhasználat, volt fénykard(párbaj), csak még egyik oldal sem (se Kylo, se Rey) nem állt készen. Most az a baj, hogy Kylo nem volt egy Sith nagyúr, Rey meg nem volt már most egy kitanított Jedi? Folytatásban majd valószínűleg azok lesznek. „A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest