Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    válasz aizen92 #44540 üzenetére

    Lol, nem tudtad? :D Há' már mikor eltolták, nem is tudom, mi volt a hivatalos indok. Asszem a scripten simítgattak még párat. Májusban megy a Captain America 3 ellen, epic matchup elsz, ha mindketten maradnak. :))

    Amúgy ezt én sem szeretem, ezért is becsülöm az olyan rendezőket, akik kézben tartják a reklámkampányt, félrevezetnek, de nem b*sznak át és ügyelnek a titkaikra, lásd: Nolan, Abrams, Blomkamp. A Godzillának volt sokáig atomdurva (hehe) marketingje, aztán az uccsó 2 hónapban elbaszarintották és megmutattak mindent 2x1 percben, amit előtte másfél évig nem... gratulálok, facepalm díj nyertese lett.
    A Superman v Batmannél azért azt is figyelembe kell venni, hogy hivatalos info eddig nagyon kevés van belőle, csak pletykák, kikerült paparazzi fotók, effélék, a tömeg generálja körülötte a hype-ot. A tavalyi Comic-Conról írtam már korábban, az nagyon kemény volt, meg ugye az Assfleck bejelentés a másik. Konkrétan még azt sem lehet tudni pontosan, hány hős is lesz benne, pedig már forog. Szvsz. ha Snyder a Man of Steelhez hasonló reklámkampányt épít fel, csak kevesebb tényleges infóval, akkor bankot fognak robbantani és most nem a DC fan beszél belőlem, csak utána kell nézni, milyen impaktja volt a Comic Con logónak tavaly nyáron. És ez csak egy logó... Twitter lefagy, Youtube moderátorok temporálisan leállnak és még arról is volt cikk, hogy a leggyorsabban terjedő hír lett a világon, minden nyelven. Én úgy látom, hogy a szuperhősök két legismertebb karakterével versenyezni jelenleg, ilyen képregényfilmek által meghatározott hollywoodi közegben nem lehet.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák