Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k!nG

    aktív tag

    Na, a 2014 évem kezdete úgy látszik, hogy a tavalyi és tavalyelőtti nagyobb filmek megnézésével telik.
    SPOILER ELŐFORDULHAT.
    Tehát akkor:

    Farkas - The Wolverine

    10/9

    Sokkal jobban tetszett, mint az első része, bár számomra a végére a csattanó kicsit már túl sok fordulat volt egy filmben és eléggé klisés is volt egy-két jelenet, nem csak a végénél, hanem a film közepénél is. Viszont a film legvégén már kapcsoltam is volna ki a gépem, de hirtelen előjött a legvégső jelenet és az állam a padlón volt. Azt tudtam, hogy lesz új X-Men, igazából maga Magneto jelenléte spanolt fel engem. Ezért lett 9-es a film. Jobb volt a csattanó, mint a Vasember 3-ban.

    Vasember 3

    10/7

    A film nekem nem hozta a vártat, csak egy kicsivel többet, mint az eddigi Vasembereknél. Továbbra is tartom, hogy az első rész a legjobb. A végén a csattanó meg olyan kiszámítható volt, hogy az fájt. Elejétől fogva érezteti a film, hogy nem Mandarin a főboss. Túl van az egész hypeolva.

    jOBS - Gondolkozz másképp

    10/8

    Tetszett, de kevés volt és ezért csak nyolc. Jól bemutatja Jobs korai éveit és munkásságát. Kucher szerintem alkalmas volt a szerepre, mert nagyon hasonlított a fiatal Jobs-ra. Mivel Apple fan vagyok kötelező volt a film és nem is bántam meg, hogy megnéztem, de én azért az iPhone-okig minimum elmentem volna a történetben, mert az volt az igazi durranás a cég történetében. A vége viszont egész jó.

    Nagyfiúk 2 - Grown Ups 2

    10/6

    Brutál gyenge film, a vége egész tűrhető, pár poénon nevettem is, de másodszorra nem nézném meg semmi pénzért sem.

    A diktátor

    10/5

    Na ez meg a másik.. Ez még gyengébb volt, ráadásul én még nem is láttam sem a Boratot, sem a Brunot, szóval eléggé rányomta a bélyegét ez nálam Sacha Baron Cohen-re.

    A maflás - Here Comes the Boom

    10/8

    Kellemes meglepetés, vicces volt, szerethető volt, a vége klisé, de élveztem valahogy. A bunyós jelenetek lekötöttek és bevallom még úgy is izgalmas volt a végjáték, hogy tudtam mi fog történni. Ezt a filmet meg tudnám nézni, bármikor ha vígjátékos hangulatom van.

    Acélember

    10/9

    Brutál jót sikerült összehozni ebből a filmből, le a kalappal a készítők előtt, egyik kedvenc szuperhős filmem lett és elképesztően jó, ahogy bemutatja Clark-nak a gyerekkorát. Gyönyörű a film képi világa. Nagyon nagyon tetszett és a szereplőválasztás is tökéletesre sikerült.

    Walter Mitty titkos élete - The Secret Life of Walter Mitty

    10/9

    Sok vélemény van erről a filmről, mert ennek a filmnek nem célja, hogy feltétlen a legjobb legyen, csak hogy szeressék azt. A sztori kicsit kavaros és furcsa, de nekem ez tetszett benne. Aranyos film, ha lehet így fogalmazni és meglehetősen családbarát, de inkább a felnőttek értik meg. Sok mondanivalója van az biztos, ezért érdemes megnézni újra. A látványvilág meg egyszerűen pazar, amilyen környékeken forgattak az valami eszméletlen. Ben Stiller, pedig nagyon jól hozta a formáját szerintem. Ez a film nem akar többnek látszani, annál ami és sok ember ezért van kiakadva. (Még egyszer biztosan megnézem, mert szilveszter után másnaposan néztem meg úgyhogy eléggé nehezen vonszoltam el magam és próbáltam értelmezni mi is zajlik itt. Ha kijön Blu-Ray-en lehet megérne egy próbát)

    Egy probléma viszont van, mégpedig az, hogy a marketingesek óriási baklövést követtek el akkor, amikor a plakátokon a Forrest Gump-pal kezdték hasonlítgatni. Két különböző film és műfaj és miegymás.. De maga nemében, mindkettő remek.

    Köszi srácok, aki végigolvasta, jó filmnézést nektek! :R

    [ Szerkesztve ]

    https://www.behance.net/vargadom

Új hozzászólás Aktív témák