Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #54715584

    törölt tag

    válasz basaharc502 #2948 üzenetére

    Nekem ezzel az a bajom, hogy szerintem hatalmas potenciál volt ebben a filmben, amit nem használtak ki. Lehetett volna egy baromi jó akció sci-fit kihozni belőle, ehelyett elszúrják marhaságokkal.

    SPOILER
    Amikor az idegenek kimentik a sérült társukat, az nagyon jó rész volt, utána a menekülős verekedős jelenet is. A bójás vízkiszorítós jelenet is nagyon jó volt. De az elején az erőfitogtatás az egymásra lövöldözés, azt viccesnek éreztem, attól függetlenül, hogy a látvány nagyon jó volt. Amikor a tudós pasi a kis táskáját keresi, és mögötte ott az egyik idegen, az is jó volt. A végén az öregeket szinte súlytalannak éreztem, nem adtak hozzá semmit a filmhez. A szöszi és a lábatlan pasi sem, Neeson bácsi sem volt jó választás szerintem a szerepre, bár Kitsch bácsi jó választás volt, sajnálom, hogy a bátyját kinyírták. És sok köztes jelenet volt, amin csak fogtam a fejemet, hogy mennyire szar klisés mondatokat szavakat adtak a színészek szájába, amivel szerintem nagyon sok jelenetet elrontottak....
    SPOILER OFF

    Szóval lehetett volna végre egy új normális és élvezetes akció sci-fi, ezzel a látvánnyal, megvalósítással (le a kalappal a látvány és a hangkeverés előtt) és ennyi pénzből bőven lehetett volna komolyabbra venni a figurát. Még azt is megkockáztatom, hogy talán egy új Alien vagy SW saga indulhatott volna el, ha másképpen csinálják.
    Nagyon tetszik az alapötlet, bőven lenne még 2-3 filmre való sztori szerintem. Szeretem a nagy repülő és úszó dolgokat, érezni az erőt, és különösen ki vagyok éhezve az akcióra vagy sci-fire, mert az utóbbi pár évben nem volt egy normális film se. Szóval kicsit csalódott vagyok és dühös.

    Ennek ellenére valahol legbelül reménykedem, hogy talán lesz majd egy folytatás, amit már egy kicsit komolyabb köntösben láthatunk. Bár nem tudom hogy áll bevétellel a film, azért drukkolok.

    Az OST pedig nagyon jó, napok óta hallgatom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák