Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Kergeboci

    tag

    Kimi no na wa.
    A neved

    Gyönyörű szép anime, egy első látásra elégé sablonos, testcserés történettel. Japán két végletében, a nagyvárosi Tokióban és egy vidéki falvacskában él a két főszereplőnk. A maguk módján egyik sem tud igazán beilleszkedni környezetükbe, mindaddig, amíg egy este álmukban helyet nem cserélnek egymás testében.

    Nagyjából itt egy legyintéssel le is lehetne tudni az egészet, csak hogy ott van egy (pár) DE. Egyrészt egészen élvezetes lett az alap történet, nagyon jól működik a kémia a két sosem találkozik egymással főszereplő között (ami így leírva kicsit furcsán is hangzik). A másik, a csavar. Jó, nem találta fel itt sem a spanyol viaszt, de az egész történetnek add egy teljesen új értelmezést. És ami ezt az új irányt megtámogatja, az maga a hangulat. Nem tudom ki játszott a Life is Strange első részével, de aki számára az a játék tudott mit nyújtani, az itt sem fog csalódni. Számomra legalábbis nagyon megidéződött az az élmény.

    A zene modernebb, japános, a látványvilághoz jól illeszkedik. A rajzolási stílus remek, nagyon dinamikus és rendkívül színes. Konkrétan öröm a szemnek. Igazi kis drágakőre leltem.

    #értékelés

    [ Szerkesztve ]

    Os iusti meditabitur sapientiam et lingua eius loquetur iudicium - Az Igazság ajka bölcsességet kell hordozzon, és a nyelve ítéletet kell szóljon. -- http://egyatucatbol.blog.hu/ --

Új hozzászólás Aktív témák