Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • emiki6

    veterán

    Damn, ez a snyder cut ez jó volt. Annyira jól esett, hogy a "josstice league" traumatizáló borzalmai nem voltak benne és helyette egy kerek egész filmet láthattunk. Ami talán még elképesztőbb, hogy mi lehetett volna, ha Snyder végig tudja vinni a vízióját és elkészül a másik két rész is úgy, ahogy el lett képzelve. Illetve ebben a BvS érthetetlen jelenetei is érthetővé váltak.

    Nem tökéletes? "Kit érdekel?" Nyilván törekedni kell a legjobbra, de ezzel szerintem bőven elégedettek lehetünk. Megvolt a hype, mégsem csalódtam, sőt! Szóval kiállta a próbát.

    Gondolkoztam amúgy a superman OP dolgon. Nagyon egyszerű, Steppenwolf erősebb, mint Bm, WW, Cy, AM és Flash együttvéve, míg SM számára Sw nevetségesen gyenge. Ez valahol sajnálatos, másfelöl meg ha nem így lenne, akkor nem lett volna értelme supermant feltámasztani, mert egyedül is megoldották volna. Ebből az következik, hogy supermant "fel kell tartani" a feltámasztása után, míg a többiek szenvednek egy kicsit, szerintem korrekt módon lett megoldva, nem volt különösebben erőltetett. Másfelöl viszont Darkseid lényegesen erősebb kell legyen, mint steppenwolf, különben nem ő lenne a nagyúr. Valószínű supermant darkseid és steppenwolf közé tették erőszintben, így lesz egy filmeken átívelő erőszint eszkaláció, a hősök és gonoszok mindig egymásra licitálnak majd, így tartható fenn az állandó küzdés. Nyilván nem ez a legkifinomultabb módja a megvalósításnak, de egy 3 részes filmsorozat megvalósításához megfelel(t volna).

    Ja igen, whedon verziójában superman sokkal op-bb volt, snyder sokkal jobban értette hogyan kell kiegyensúlyozni a dolgokat.

    "De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."

Új hozzászólás Aktív témák