Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • k-adi

    nagyúr

    válasz Miklós315 #131237 üzenetére

    Igen ahogy írod pont a 1917 egy olyan film ami a folytonosjelenet vágásáról is híres, így azt a filmet duplán gyalázat félbeszakítani reklámmal.

    Most képzeld el milyen lenne ez Mo.-n.. A film előtt reklám van, mert... alap. (?) A film 13:00-ra van kiírva de tudjuk, hogy a reklámok 13:25-ig tartanak általában (ami szintén egy félórás késést eredményez, de ezzel már kb. lehet kötelezően számolni). Így ha rutinos vagy akkor konkrétan direkt késel a kiírt kezdésről, hogy megúszd a reklámokat. Tehát elméletileg ha ügyes vagy akkor kikerülheted a legtöbb reklámot. Aztán megy a film, majd a felénél még egy megszakítással megfejelik. :D Tehát akármennyire is ügyes vagy, fizetsz azért hogy reklámot nézz a moziban. Sőt, még a filmvonal megszakításához is asszisztálsz valamilyen szinten a jegyeddel.

    A színház azért más, mert ott részekre van bontva alapból a mű és úgy van felépítve a párbeszéd is, act1, act2, stb. Élesen elválaszthatóak a jelenetek.. Bár ez a szünet is a régi időkből van még itt, de elsődlegesen a színpad átrendezésére szolgál, ami ugye mozi esetén nem szükséges... így a büfészünet csak félig bűn ott.

    Koncerteknél is nagyot nézne a tömeg, ha benyögné a frontember ugrálás közben hopp most 10perces sör szünet. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák