Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zoo123

    senior tag

    válasz KaitouP #118415 üzenetére

    "Hiába van itt is CC, 8 teremmel, egyszerűen csesznek bármiből is feliratos vetítést adni. "

    Pesten sincs minden moziban feliratos vetítés, de aki akarja az meg tudja oldani, vidéken rosszabb a helyzet sajnos.
    Ahogy én tudom minden kópiáért külön kell fizetni, tehát ha adod magyar szinkronnal az 1 kópia, ha mellette eredeti hanggal (feliratosan) az már 2 kópia. Ha még adod eredeti nyelven is felirat nélkül az megint 1 kópiának számít.
    Lehet hogy tévedek -aki moziban dolgozik javítson ki- de sok mozi ezért sem vetít eredeti nyelvű filmeket, mert nem jönne be a pluszköltség amibe a 2 kópia kerül. Ígyhát nézhetjük a "csudálatos"magyar szinkronnal a filmeket.

    Mondjuk az Alita esetében szerintem jó lett a magyar szinkron, I-MAX ben olyan hangerővel tolták hogy mellkasomon éreztem a basszust, a sikátorban a pengék csattogása a köveken már egyenesen fájt.
    A másik a felbontás: normál mozi kb olyan érzés mintha 1080p-ben nézném, I-MAXben viszont sokkal részletgazdagabb a kép (4-8K).
    Nagyon nagy élmény volt!
    Szerintem a héten megnézem mégegyszer I-MAXben! :)

    "Ráadásul tegnap azt olvastam valahol, hogy eleve egy folytatással számolnak a készítők - mondjuk a film végén ez egyértelműen látszik -, csak ne bukjon nagyot a film. (Java része a hülye amerikaiaknak képtelenek értékelni a filmet, az már látszik. :U)"

    A képregényfanok leírása alapján (nem olvasom el az eredti művet hogy meglepetés legyen a folytatás) a folytatásban van munícíó dögivel, ha úgy és azt viszik vászonra ami a könyvekben van akkor lesz itt még aprítás bőven, meg 1-2 szívszaggató jelenet!
    Csak ehhez az kell hogy anyagilag is sikeres legyen!
    Nekem már hányingerem van a futószalagon gyártott "szuperhős" filmektől, ez végre valami friss, valami egyedi, valami más, remélem lesz folytatás! :)

    [ Szerkesztve ]

    ''Nem vagyok komplett őrült... pár darab még hiányzik!''

Új hozzászólás Aktív témák