Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    Na, megvolt nekünk is a Baby Driver. :)
    A magyar címet inkább le sem írom. Járna érte pár jól irányzott pofon egy frissen kifogott, 10 kilós, macskapiszokban megforgatott ponttyal. :(((

    A feleségem nem volt teljesen oda a filmért, és én sem eszméletlen, 10/10-es, mámoros állapotban vonultam ki a teremből, de nekem azért nagyon jólesett. Újranézés után Ő is jobban fogja szeretni, ebben szinte biztos vagyok (sok filmmel volt már így). :)

    A történet nem túl egyedi, de végülis okosan össze van rakva, itt-ott még meg is lepett. Az akciók pörgősek, ötletesek, nagyon jól koreografáltak. A zenék fantasztikusak. A casting pörfekt, és a színészek jól is hozzák - a kevés játékidő ellenére is elég jól kidolgozott - karaktereket. A szinkron teljesen frankó, a hangok passzolnak, és a magyar kollégák profin is oldották meg a feladatukat. A dialógusok nagyrészt jók, épp elegendőek, bár a pincér csaj néha már egy kicsit sok volt. Valahol a közepén úgy éreztem, mintha egy kicsit leült volna a film, meg volt pár logikátlanság is, amik miatt nem vagyok maradéktalanul elégedett. De tény, hogy nagyon kellett már egy ilyen film nekem, és az egyetemes filmvilágnak is. :K

    A zenére forgatás és vágás meg valami iszonyatosan király lett. :Y Ez a legelső dolog, ami így utólag eszembe jut a filmről. Én is szoktam zenére vágni, lehet, hogy ezért is vagyok annyira oda érte, de szerintem mindenki másnak is fel fog tűnni, hogy mennyire jól épít erre a film. Már csak ezért is érdemes megnézni, meghallgatni.

    Várom már, hogy otthon is átélhessük újra. ;] Az apró hibái ellenére szerintem fogom annyira szeretni, hogy bekerüljön a "többszörnézős klasszikusok" közé. 7-es, vagy 8-as a 10-ből? Nem tudom. Alakul majd még egy kicsit. :)

    [ Szerkesztve ]

    VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT

Új hozzászólás Aktív témák