- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
- Milyen egeret válasszak?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Aktív témák
-
ch003067
addikt
Fekete Halál
7 / 10Jó film volt, de ami nem tetszett, a vége. Különösen kegyetlen film, rossz véggel.
Azért végeredményül azt mondom, hogy megérte az a több mint másfél órát.
-
dy_nmq
aktív tag
https://www.artstation.com/artist/dy217
-
Devid_81
félisten
Ma sikerült "pihenni", íme:
Silent Hill (A halott város)
Először azt hittem csak kitartás kell hozzá és kialakul.
Nem tette.
Látványvilág jó volt, de ne kérdezzétek pontosan miről is szólt.
Fájdalmasan hosszú volt ahhoz képest, hogy nem szólt sok mindenről.4/10
Setup
Nem bírtam egyben végignézni, valami borzalom volt.
Valamiről néha sikerült neki szólni azért, de kb 10 percben el lehetett volna ennyi cselekvést játszani.
Az egész nem ért többet fél dollárnál2/10
X Men First Class (X-Men: Az elsők)
Lehet nem eme pár szörnyűség után kellett volna megnéznem.
Látványban jó volt, de elég agyatlan dolgok voltak benne.
Nem mondanám az est fénypontjának.
Épp egynek jó volt, unalmas esős délutánokra való...5/10
...
-
tween
őstag
MacGruber (2010) : 25 perc után törlés...
-
rt06
veterán
válasz somasz #38400 üzenetére
kmplyer-t nem ismerem, de nezz utana, hogy be lehete-e allitani neki cache meretet, es ha igen, told fel par 10 MB-ra, annak ki kellene szurnie a lemez miatti akadozast (felteve, hogy csak idonkent akad meg, nem pedig folyamatosan szaggat)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
somasz
addikt
Nem szaggat folyamatosan, csak néha beakad a kép, utána kicsit meggyorsul, és utoléri a hangot. Nem találtam ilyen cache növelő beállítást...
TRob1: kipróbálom szívesen, és tudom is, hogy kiváló lejátszó, de már úúgy megszoktam a kmp-t...
De a legjobb, hogy most reprodukálni sem tudom a jelenséget
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
-
mondomén
őstag
Tudnátok nekem ajánlani jó kis ügyvédes filmeket? Most néztem meg a Lincoln Lawyer-t és nagyon tetszett. Ne kíméljetek, valószínű már sokat láttam, de most hirtelen egy sem ugrik be.
-
Gyusz
őstag
válasz mondomén #38414 üzenetére
Igen, könnyedebb hangvételű film, de attól még ügyvédes és jó. Mondjuk gondoltam, hogy valami komolyabbat szeretnél, de más nekem sem ugrik be.
Én ilyenkor IMDb részletes keresővel próbálkozom, valamint top 10 (25, 50, 100, épp milyen van) listákat szoktam nézegetni és így általában akad néhány szimpatikus cím.
[ Szerkesztve ]
-
F34R
nagyúr
Captain America: The First Avenger (Amerika Kapitány: Az első bosszúálló)
6.9/10Blu-ray
Nagyon tetszett a film a szinkron is rendben volt. Érezhető a filmben hogy összefonódik a többi Marvel adaptációval.
Viszont ezt a dolgot nem értem:
Spoiler
Mikor a kockát megérintette Vörös koponya azt mondták hogy meghalt , én úgy gondolom hogy csak el transportálták egy más helyre mint ahogy a Thor-ban működött a híd.Skyline
[Re-Watched] 6/10Blu-Ray
Még anno láttam felirat nélkül úgy döntöttem újranézem, szinkron nagyon ergya viszont semmivel sem szarabb mint a többi űrlényes sci-fi, elég rövid volt és több minden ki lehetett volna hozni belőle ez meg is látszik az imdb-s pontozáson.
Attack the Block
7/10
Blu-ray 720pSci-fi vígjáték , getto-child-el megfűszerezve, nem a legjobb de nem is unatkoztam rajta kis froszforeszkálós fogú űrlények meg nagyon cukik voltak
-
diablo1984
veterán
Spoiler
Mikor a kockát megérintette Vörös koponya azt mondták hogy meghalt , én úgy gondolom hogy csak el transportálták egy más helyre mint ahogy a Thor-ban működött a híd.mondjuk hamar letudták mint gonoszt, de akkora szerencséje nincs a németnek, hogy átaludjon a jég alatt ő is 50 évet, meg van több főgonosz is, több részt kár lenne rááldozni szerintem!
-
doc
nagyúr
tegnap masodszor aludtam bele a Green Lanterbe
azert egy-ket het alatt csak sikerul vegignezni -
andy83
aktív tag
The Next Three Days, láttátok már?
Megéri megnézni?facebook.com/SzeretekMozizni
-
dipeti
senior tag
Tapló Télapó:
Egyszer mindenképpen megéri. Igazi alpári poénok, a lányok biztos nem élvezik az ilyen filmeket. Van pár poén, de a történet szerintem gyenge.
Ezen besírtam: Katt
10/6Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
pohár
félisten
azt tudtátok ahogy a Hulk, Vasember 1-2, Thor és Amerika Kapitány végén, a stáblista meg minden után van még anyag? épp tegnap olvastam, az Amerika Kapitány végét gyors meg is néztem, van benne kis Avengers is
a többit még ma csekkolom, elvileg az összes Avengers szereplőnél így van
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
chubii
senior tag
-
pohár
félisten
válasz chubii #38433 üzenetére
én nem tudtam, most jönnek lefele, nemsoká megnézem mi a végük, hátha valami érdekes dolgot látok
amúgy az összes Karib-tenger kalózai végén is van ilyen, a stáblista után, egy-két dolgot megmagyarázottGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
chubii
senior tag
Fogsz 1-2 érdekes dolgot látni szerintem. Én mondjuk nem szeretem a spoilereket meg a trailereket sem , szóval az Avengers megjelenéséig nekem untig elég volt ez a kis kedvcsináló. A többit majd a mozi 9. sorának közepső székéről nézem
A karib-tenger kalózai meg annyira nem mozgatja meg a fantáziám, még a legújabb részt sem láttam, de ha legközelebb nézem ,biztos megvárom azt a kis videót a végén.[ Szerkesztve ]
It's gonna be legen - wait for it - dary!
-
dokar
addikt
Amerika Kapitány
Gyenge karakterek, béna sztori, gagyi és unalmas amerikanizmus. 2/10.
Ennél még a Trollvadász is jobb film.
extra - SEXRay
-
pakfong
tag
21:30-kor a Dunán A jövő kezdete. Ha esetleg még vki nem látta, érdemes megnézni.
A fórumon ha nem reagálok a kérdésedre, írj pm-t. | Königssee: https://www.youtube.com/watch?v=vjuWUe6Rz6s
-
Jojo5
őstag
Ez már jó ideje így megy avengers szereplőknél... Ezért is furcsállottam mindig is amikor vége volt 1 vasembernek pl., hogy mindenki tiplizett a moziból, csak akik tudják mire ültek be azok maradtak az "extrára"...
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
TRob1
veterán
Én meg azt furcsállom, hogy ennyi "filmrajongó" nem nézi/tekeri végig a stáblistát (moziban még megértem, de nem hiszem hogy mindig mindenki minden filmet moziban néz meg), hisz nem csak ezeknél a filmeknél van ilyen, hanem elég sok másiknál, sőt, rajzfilmeknél is néha.
¤ R'n'R ¤
-
mondomén
őstag
válasz TazLeacher #38424 üzenetére
Tegnap pont bele akadtam imdb-n, rá nem sokkal a gépemen is megtaláltam, ki érti ezt... Meg is nézem majd, de most inkább az Aviátor-ra gondoltam. Láttátok már, milyen?
-
Huma
addikt
Megnéztem az Ádám és Évát. Nem volt nagy szám. Volt benne pár jó poén, de maga a film inkább idegesítő volt mint vicces. Ráadásul a nyáladzást is túlzásba vitték.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
pohár
félisten
hát ezt nem tudtam... a Thor végén már alakulnak a dolgok, a Hulk végén meg erősen utalnak rá hogy lesz egy bandázás később... okosan megcsinálták, bár azt nem tudom hogy Loki hogy csinálta azt, hogy csak a tükörben látszik, meg a kocka mit keres a Földön... na de majd egy fél év múlva minden kiderül
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Realradical
őstag
From Paris with love 10/8 Hatalmas a hangulata a filmnek. A címe miatt eddig nem néztem meg, de eszméletlen jó hangulatú akciófilm. Travolta nagyot alakít.
Things that try to look like things often do look more like things than things
-
TRob1
veterán
-
dipeti
senior tag
Nagyon szép a főszereplő csaj, nem?Emmanuelle Chriqui
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest