- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Aktív témák
-
No-kia
addikt
Fast Five : 7/10 klisé klisé hátán :d de szeretem az autós fimeket az üldözős jelenet miatt nem lett 8
Nokia 500 | Ford Sierra 2.0i | Dell N5010
-
hoffman_
nagyúr
Tibi,
atom-mega-brutál-durva módón felturbóztamfrissítettem a galériádNincs dupla!
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
mephi666
nagyúr
na, in bruges 720p (szinkron):
ez a film nagyon bejött kiszámítható volt azért, de nagyon élveztem... szeretem az efajta "morbid humort" (holott nem épp vígjáték volt a műfaja) colin farrell-t bírom, és ebben a filmben valami oltárit alakított nem is tudom, mit lehet erről még mondani: mindenkinek látnia kell ezt a filmet (minimum 1-szer) 10/7.5
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Jhonny06
veterán
I Am Number Four 720p kijött végre..
hoffman_: A tengerparti képeken durvák a mellei, látszik, hogy mennyit számít a retus.. élőben mindjárt nem olyan tökéletes, persze így is jó nő.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Fast Five
Hozza az előző rész színvonalát. Nagyon állat film volt. Kocsik, nők, akció, minden ami kell.
Live-Die-Respawn
-
bAtt001
addikt
i am number four
már féltem a címét látva hogy tinifilm lesz, de egész kellemes lett végül bár ha sci-fi akkor rossz nem lehet egyedüli bajom a gonoszokkal volt, előbb nézném őket retardáltaknak mint valami idegen rosszfiúknak. Dianna Agron pedig nem csak a glee-ben jeleskedik már de még mindig megvan az a furcsa orrhangja vagy nemtudom milyen
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
-
Pitterix
őstag
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Gorneck
legenda
A negyedik: olvasva a kommenteket sokkal jobb filmre számítottam...nekem kicsit gagyinak tűnt és mellé unalmas is mint állat...10/5.
Gorneck#1239
-
Tibiajax
nagyúr
-
Jojo5
őstag
Crossing Over - A szabadság határai
720p/HundubDurva egy film, de tetszett az egész ahogy van. Betekintést nyújt ebbe a világba, bár nem világít rá mindenre, de egyszer mindenképp megnézhető szerintem!
8/10
[ Szerkesztve ]
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
MODERÁTOR
-
ben11
őstag
Battle: Los Angeles
Egy b kategóriás filmnek elmenne..Őrületesen gagyi volt, a trükkök, a párbeszédek..Ah..
3/10 jóindulattal..I am number 4
6/10
A gonoszok nagyon bénák voltak,de azért élvezhető volt.. -
Kassadin
addikt
Larry Flint, a provokátor
Tényleg jó film, 8/10.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz Tibiajax #29517 üzenetére
nézd meg:
Ducks Take Off 2160p QHD CRF25 TEST DEMO x264-CtrlHDGeneral Information
RUNTIME.........: 16s:666ms
SIZE............: 493 MB
FRAMERATE.......: 29.97 fps
BITRATE.........: 238 Mbps
RESOLUTION......: 3840x2160
SOURCE..........: RAW input from HD film cameraez nálam szaggat, még játszanom kell a kodekekkel...
Ducks Take Off 1080p QHD CRF25 TEST DEMO x264-CtrlHD
General Information
RUNTIME.........: 16s:666ms
SIZE............: 219 MB
FRAMERATE.......: 29.97 fps
BITRATE.........: 106 Mbps
RESOLUTION......: 1920x1080
SOURCE..........: RAW input from HD film camera -
lorcsi
veterán
THOR
anynira nem volt rossz, de azok a hülye töltelék szövegek
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Inception
tag
THOR 8/10 ha nem 3d-ben néztem volna akkor 9/10 lenne.
Sajna nálunk csak 3d-ben adták.
Valaki linkelje a stáblista végén lévő jelenetet.Kösz -
Tibiajax
nagyúr
válasz brownus #29525 üzenetére
nézd én azt mondom, hagyd a picsába.. amíg nincs olyan film aminél még csak esély sem merül fel, h röccenne, addig ezek a hülye killasample-erek kit érdekelnek.. pont ugy csinálják őket, azért, hogy szaggassanak. egyébként meg, bár lassan játsza le, a cputerhelés kemény 40%, nálam, a 2160p-nél.. szoval erről ennyit
azt hittem már valami talált jó filmet találtál, amit ajánlasz kompromisszumok nélkül az arcomnak..#29526 Inception. ennyire rossz a 3d?...
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
válasz Tibiajax #29527 üzenetére
ok, hagyom a pitsába...
Inception;
mi az alléban néztük a thort 3d-ben, és nagyon szép képe volt, de nem vetted észre, hogy 3d. mélysége volt a filmnek (nem tudom ezt hogy kellene helyesen mondani) olyasmi ami a resident evil 5nél is volt, az valami brutális volt, talán még az avatart is verte!szóval szerintem is elég lett volna a 2d... nem kaptál annyi pluszt tőle, mint mondjuk a r.eviltől, avatartól
[ Szerkesztve ]
-
t1
addikt
Fast and Furious: Fast Five
Inkább egy akció filmre hajaz nem sok autós résszel, az eleje eléggé unalmas volt de utána beindult minden szerintem összességében egy jó film lett. 7/10
[ Szerkesztve ]
-
-
tween
őstag
Red (2010) : hatalmas arc ez a John Malkovich 7/10
-
darál0w
Jómunkásember
Source code
bnő nem szereti a scifit...mégis bejött neki a romantikus szál miatt.
nekem meg maga a történet illetve a koncepcio adta
összességében jo. megérte a pénzét. 8/10
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
darál0w
Jómunkásember
The Eagle
komment nélkül 8/10.
Aki viszkető seggel fekszik, az büdös ujjal ébred... :]
-
heihachi
addikt
Jut eszembe a Paul bemutatója a volt a filmünk előtt, hát én feküdtem a röhögéstől.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
hoffman_
nagyúr
válasz darál0w #29537 üzenetére
Mivan Fönök, nézed a filmjeim?
#29535: +1
- mindkettőre pont fél-fél ponttal adtam kevesebbet, mint te, pedig imádom Jake-t meg Channing-et is
heihachi:
Paul adni fogja nagyon. Pár hónapja találtam először yutubon, azóta kíváncsi vagyok. Mókás lehet (olyasmi, mint az amerikai fater-ből Roger )
[ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz darál0w #29540 üzenetére
Nincs is ezzel semmi baj (Habár ha szőrös szívű vagyok, akkor R-ből csak a 3 megengedett )
-
bAtt001
addikt
fast five
hallgattam pár okos emberre és elmentem az egyetlen időpontra az aréna plázába amikor is eredeti hanggal adták a filmet és jól tettem. igaz számítottam feliratra de nem volt, a pénztáros lány le is akart beszélni róla de én erős voltam
a film teljesen jó volt voltak benne elemek az összes eddigi részből igaz a tuningshow elég rövidre sikeredett. kicsit kiszámítható a történet de ez nem jelent gondot, hamar elrepült az a két óra és nem volt egy olyan pillanat sem hogy unatkoztam volna. a végén pedig érdemes maradni egy pár percet mivel a cgi-s szereplő bemutatások után van egy plusz jelenet amiből kiderül hogy a következő rész garantált 8/10 -
Jojo5
őstag
Just Go with It - Kellékfeleség
HundubSzeretem az Adam Sandleres filmeket és ez alól ez a film sem kivétel. Maradandót ugyan nem alkotott nálam a film, de egyszeri kikapcsolódásra mindenképp ajánlanám!
6,5/10
http://www.youtube.com/watch?v=_MuMSARgyJs
-
Tibiajax
nagyúr
Red
hd,szinkron
jajj....
de végül is szórakoztató volt
7/10 -
MODERÁTOR
ajjj, ezért kár volt, az első rész sztem egy egész jó film volt, ez sajna nem jött össze 4,5/10
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
Aktív témák
Hirdetés
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest