- Teszten a SteelSeries Apex Pro Gen 3 billentyűzet
- Milyen monitort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Monitor hiba topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Aktív témák
-
brownus
veterán
-
Pitterix
őstag
Kicsit megkésve, már nem karácsonyi hangulatba, de megvolt. Szerintem nagyon jóra sikeredett.
Az ellenségem a legjobb barátom.....8\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
ben11
őstag
2012
Spoiler:
A film végén miután már unalmassá és röhejessé vált, hogy John mindent túlélt esküszöm, hangosan szurkoltam a bazi fogaskerekeknek, hogy darálják már végre be..és nem.. -
Arnold2
őstag
-
-
Face8814
őstag
Lucky Number Slevin
Különösen ajánlott!
Remek film, remek színészek, csavaros történet és Bruce Willis!
9/10Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
janos666
nagyúr
válasz Face8814 #19657 üzenetére
Rég láttam, arra már nem is emlékeztem, hogy ő is játszott benne. (A történet az rémlik.)
Amúgy ja, A kód neve Merkúr című gyönyörön kívül nem is tudok semmi olyan filmet mondani, amiben valami kiemeltebb szerepet játszott, láttam is, és kimondottan szar. Mondjuk ezzel a logikával élve legutóbb elég nagy csalódás volt a Surrogates. (Mondjuk az sem volt kimondott hulladék, csak nagy szám se, főleg ahhoz képest, hogy többet vártam.)
És talán nem is láttam még mindet. Most végigfutottam az imdb-s oldalát, és ott a SinCity is, mely során félidőben kimentem valami inni vagy rágcsálni valóért, aztán egy másik filmre ültem vissza a fotelbe. Pedig velem kimondottan ritkán fordul elő ilyesmi. Talán ez is végigfut, ha nem találok ürügyet kimenni közben.(#19628) - Hehe. Gyerekkorom kedvenc színésznője, gyakorlatilag miatta kedztem nézni a Jóbarátokat. És ja, még mindig egész jó bőrben van.
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
BLiNk3r
senior tag
The Life of David Gale
A sztori magával ragadó, izgalmas, egy percre sem unatkoztam. Kevin Spacey és Kate Winslet nagyon ott vannak a szeren, abszolút hitelesen alakítják a karaktereket (Rhona Mitra pedig überszexi itt is )
Szeretem az ehhez hasonló, eredeti ötleten alapuló, 'intelligens' filmeket (nagyon jó gondolatok hangzanak el benne).Nálam 9/10, különösen ajánlott!
ps: és persze jelentősen enyhítette a tegnapi traumát
[ Szerkesztve ]
-
gyuromoj
veterán
Este nem bírtam aludni, így megnéztem 3 filmet egyhuzamban!+Supernatural S05E11
Ufók a padlásonNem tudom ki hogy van vele, de nekem általában tetszenek a hasonló filmecskék. Ezzel se volt különösebb gondom, leszámítva a nagyi vs. fiatal gyerek akciót a vége fele. Amugy a szőke srác nagyon jól játszotta a "zombi" szerepét. Kellemes mese lett főként a fiatal korosztálynak.
7/10
Gamer
Erre már nagyon kíváncsi voltam, mivel szerintem az egyik(ha nem a legjobb) sorozatszínész szerepel benne. Mivel a Dexter mind a 4 évadát láttam már, igy elég nagy elvárásaim voltak vele kapcsolatban, amiknek maradéktalanul megfelelt. Nagyon jól hozta a szerepét, főleg a végén, amikor énekes-táncos mulatságot tartott. A film többi része is tetszett, főleg az akciós részek.
8/10
The Spirit
Sajnos nem sok pozitív véleményt olvastam erről a filmről, de mivel képregény adaptáció, ezért nem próbáltam meg komolyan venni. Az eleje eléggé nehezen indult be, de a végére egész tűrhető film lett belőle. Eva Mendes és Scarlett Johansson pedig megérnek egy misét külön-külön is, de így egybe kész gyönyör volt számomra.Főleg a csodálatos dekoltázsok. (Megan Fox elbújhat szerintem.[bocsi ha valaki zokon veszi, nem akarok senkit megbántani])
8/10
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Eagle16
addikt
2012
Végre megnéztem. A látvány tényleg nagyon jó, ez sokat számít, mivel katasztrófafilm.
A történet viszont tiszta Amerika...és tényleg, már szinte zavaró volt, hogy milyen lehetetlen helyzetekből menekültek meg. Elhiszem én, hogy így volt a legizgalmasabb, de azért mégis...(a csúcs az összeomló parkolóháznál volt, na az a jelenet, úristen )
Nagyon látványos, de semmi több. Szerintem kategóriájában sem olyan jó, inkább egy Armageddon, vagy Deep Impact.
6/10Gamer
Érdekes A film közben egyből eszembe jutott a Surrogates. Engem nagyon zavart, hogy össze-vissza kapkodták a kamerát akció közben, máshogy is meg lehetett volna ezt oldani. Michael C. Hall miatt külön kap egy pontot, szerintem jól boldogult a szereppel.
Egyszer meg lehet nézni, ha nincs más.
6/10He's Just Not That Into You
Ez tényleg nem olyan, mint a többi romantikus film Nagyon tetszett, hogy minden szereplő külön történettel rendelkezik, de végül összefutnak a szálak. Nagyon sok jó színész szerepel benne, kicsit hasonlít is az Igazából szerelemre. Érdemes megnézni.
7/10The Express
Ez egy amerikai focis film, méghozzá életrajzi, tehát valós eseményeken alapul.Van már hasonló témájú film, de ettől függetlenül is jó volt, Dennis Quaid nagyot alakított az edző szerepében. 7/10
The Ugly Truth
Megint Gerard Butler, csak ezúttal romantikus kiadásban. Nem nevettem rajta olyan sokat, de azért voltak benne jó pillanatok. Katherine Heigl miatt plusz 1 pont, alap
6/10The Time Travelers Wife
Időutazós, szóval gondoltam nem lehet rossz
Nem is volt, érdekes volt a történet, nem a tudományos oldalról közelítik meg a témát, elvégre inkább romantikus film. Az elején már káosz volt, de aztán nagyon szépen rendbe tették az egészet, tényleg jól működött.
7/10[ Szerkesztve ]
₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
carrot
tag
Sherlock Holmes - jó volt, de nem annyira, h nagyon jó legyen. Majd megnézem még egyszer, addig is egy 6os. Igazából csak R.D. Junior szokásos jó alakítását emelném ki elsőre.
-
Cola111
aktív tag
Redbelt [2008]
Fantasztikusan kidolgozott, finomra hangolt alkotás, ami egy jó színdarabhoz hasonlóan sosem hagyja, hogy a nézője félrenézzen, izgalmas és feszültségben gazdag dráma, egy tudatos és őszinte ember drámája ez. Külföldi fórumokon azt olvastam, hogy sok helyen 5-10 percig állva tapsolták a filmet az egész teremben... megértem.10/8.5
-
Zoli1222
addikt
válasz janos666 #19658 üzenetére
Die Hard 1-3, a 4 már inkább vmi más....
Simlis és a szende. Anno tök jó kis sorozat volt.
12 majom, 5. elem
Azért ezek a filmek nem szarok.Saw VI: 10/7 Sajna már nem sok köze van az első részhez, de még így is tetszett. Spojler! Főleg a vége felé a fordulat.
[ Szerkesztve ]
-
hejesírásó
senior tag
The book of Eli: kicsit vontatott.
a vége felhúzza azért szval 6,5/10
egyszer meg lehet nézni.
-
lorcsi
veterán
Rózsaszin sajt: ennyi jó csajt egy magyar filmben még nem láttam
a sztori is elég muris, a fsz. bambasága viszont lehúzza a filmetbérgyilkosok viadala (vagy mi a picsa) minősíthetetlenül rossz...egy shift+del-t érdemel
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Pitterix
őstag
Aki szereti a vérengzést annak ajánlom, ezt leszámítva és a ciciken kívül semmi se nem ér.
2\10
-
littlelion21
addikt
Avatar 3D [Spoileres, már ha van aki még nem látta...]
Egy kicsit az "előzményekről": dec.19-e óta nem néztem sem ai imdb-t, se bom-t, filmbuzi/droid-t is hanyagoltam, akárcsak ezt a topic-ot is. Összesen 2db trailert láttam, azóta tudatosan kerültem minden info-t.
Nem akartam T4 hibába esni, na.
A topic-ot is ezután fogom visszaolvasni.Hogy a dolgok elejébe menjek: engem nem fogott meg. Ezerszer látott történet, csak most nem indiánok vs telepesek, bennszülöttek vs konkvisztádorok, hanem kék humanoidok vs gonosz emberek. Szájbarágósan nyakon öntve egy nagy adag tanmesével az emberi természet árnyoldalairól. Pandora és a Na'vi-k kidolgozása valóban első osztályú, akárcsak a látványé, de ez a rendező személyét ismerve egyáltalán nem meglepő (mindenesetre operálhatott volna némileg kevesebb színnel, ez a színorgia néhol a "szép-emlékű" Schumacher-féle Batman filmeket juttatta eszembe). A film végén a zúzás pedig hatalmas, bár kicsivel több kreatív akciót még elnéztem volna.
A színészek rendben voltak, főleg a rosszak: S.Lang, G.Ribisi - a karaktere tiszta Carter Burke az Aliensből. De M.Rodriguez is erősen emlékeztetett egy bizonyos Vasquez-re.
Különös módon a leggyengébb láncszemnek S.Weaver-t éreztem (ráadásul az avatar-ja erősen egy maci-ra emlékeztetett...).A 3D-ről: először volt ilyen élményben részem, de többször nem is nagyon fogom erőltetni.
A film élvezeti értékéhez nem sokat tesz, bár ezzel a véleménnyel lehet egyedül vagyok.Amin felkúrtam magam: miért pont a törzsfőnök lányának kellett megmentenie, miután egy vadállat-támadás hatására (hihetetlen...) elszakadt a csoportjától?! Akinek persze megvan a leendő párja, aki már ránézésre is g3ci. És persze a főhősünk, aki 3 hónap alatt (!) a törzs, de talán a faj legnagyobb harcosává válik.
Lelki szemeim előtt már leperegtek azon képsorok, melyben termonukleáris csapásokkal és orbitális pályán keringő műholdakról leadott csapásokkal az utolsó "szent" fűszálig felperzselnék a bolygót....ha már az emberi természetet is érinti, illene tudni hogy mit tenne ilyen esetben, főleg több száz áldozat után, melyet a békés bányászok kárára követtek el a vérszomjas, primitív Na'vik.
J.Horner sem tett túl sokat hozzá a zenéjével, és hurrá, van nyálas betétdalunk is (de legalább csak a stáblista alatt).
Hogy miért kapott két GG-t, az számomra rejtély, ahogy a sikerének mértéke is.
Úgy 70%-ot adnék rá, amiből legalább 5% a 3D-nek köszönhető.
-
Ifju
aktív tag
válasz littlelion21 #19668 üzenetére
A bevételre a magyarázat a hype. A Cameron név, illetve a beharangozás nélkül 1mrd alatt maradna, de így persze 2mrd fölött lesz hamar
Marketingórán tanultam a tanárnőmtől: "A marketing annak tudománya, hogy el tudd adni a szart." Én úgy látom eme tudomány fénykorát éljük ma -
Ifju
aktív tag
-
janos666
nagyúr
Ááá, most úgy néz ki végre ráértem volna beülni az Avatar-ra, nézem a jegyrendelést, és nem vetítik eredeti nyelven IMAX-ben, csak Real3D-ben.
Szerintetek mi várható-e téren? Felkerülhet még a műsorlistára eredeti nyelven is, vagy választanom kell a hang és kép közt? Persze itt elég egyértelmű, hogy a kép nyer, csak abszolút nem szoktam szinkronos filmeket nézni, egyenesen ingerelni szokott, ha mégis.[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
rii
nagyúr
SPLOIER
megnéztem a 2012-t, hááát ... kegyetlen f*s.
az már annyira egy elcsépelt dolog, hogy a főszereplő az ilyen katasztrófafilmekben mindig-de-mindig már elvált a feleségétől, aki a kölykö(ke)t neveli, morózus csapkodós a kapcsolatuk, de a flm végére egymás karjában kötnek ki ismét. kvra unalmas ...
ha a 3000 m méllyen levő, 2000 m mélységű víz forr, azt ők nem fogják lezárni semmilyen tetővel, a kicsapó gőz hiányáról nem is beszélek a felnyitásról
meg rengeteg banális f*ss*g ami arra jó, hogy egyszer talán megnézze valaki
SPLOIER
piros-kapszula: https://www.youtube.com/watch?v=oW-VZVYohRg
-
cor
őstag
Planet 51
egy délutáni kellemes kis mozinak simán elmegySorority Row
ez meg egy esti tini-horrornak, amolyan Tudom mit tettél tipus
Carrie Fisher meg te jo ég h megöregedetts a ráadás: Ninja
...gyenge kezdés után erős visszaesés... - Sokkal több repülőgép van az óceánban, mint ahány tengeralattjáró az égen.
-
Tibiajax
nagyúr
Blood Creek
720p
Hitler és a nácik okkultizmusa mindig is egy jó téma volt a feszült horrorrok elkészítéséhez, ez egy ujabb példája. Nem egy óvodások filmműsora..
7/10 -
legiaap
félisten
Egy makulátlan elme örök ragyogása:
Nagyon fura film.
Azt hiszem meg kell néznem még egyszer, hogy értékelni tudjam.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Pitterix
őstag
Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel
Amilyen jó volt az első, ez........
Tódor miatt 1pötty, csajok 1pötty, Alvin-Simon 1pötty=
3\10
-
ChromeX
addikt
Drag me to hell
Sokat vártam, talán a felét megkaptam. Nem volt rosz, de ahogy sokan irtátok lehett volna jobb is nem tudom de valami szájfetisiszta alkotás volt ez, nem értettem miért kell mindig a csaj szájában turkálni. meg belehányi a hullának meg stb.. meg voltak még iylen érdekes részek ettől eltekintve nem volt rosz. nem féltem sajnos, de egyszer nézhető volt. a vége tetszett, nem sajnáltam de nem is örültem olyan semleges főhős volt számomra. lehetett volna több rettegés kevesebb hirtelen ijesztés mert ezeken ugye az ember természetesen megijed de csak a hatása miatt nem azért mert jo de a végén már ezeken sem ijedtem meg annyira alap volt szinte, hogy most mindjárt huu lesz. 7/10
nagyon kritikus és szemlélődő szemmel néztem Sam munkáját mert ugyebár ő rendezi a várva várt Warcraft filmet és bevallom kicsit félek.
Star Trek
720p.Na itt viszont azt kaptam amit vártam egy nagyon jo látvány világgal rendelkező és jo kis sztorival megáldott star trek filmet. Nagyon tetszettek az űr jelenetek eltudnám nézni akármeddig ezeket. 8/10
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
The Road
No ez egy fura film volt. Az életkedvem is elment a végére de azért nem volt rossz. Igazán az eleje tetszett a vége annyira nem.
7/10 bár én nem nagyon kedvelem az efféle filmeket.Youth hides the key to salvation
-
szumoo
senior tag
Hétvége termése:
The Hurt Locker: 6/10 - iraki katonásdi
Surrogates: 5/10 - dolgozz magad
Law Abiding Citizen: 8/10 - jóféle bosszú[ Szerkesztve ]
A nyúlon túl?
-
BITBOYS
addikt
Hétvégi termés:
2012 6/10
Ez inkább fantasy volt de végül is szórakoztató.
Sherlock Holmes 8.5/10
Na ez nagyon tetszett, várom a folytatást.
The Final Destination (2009) 6/10
Jobb mint a 3. rész, de a másodiktól nem.
-
carrot
tag
Whip it - hát nem az én műfajom, de ez egy olyan feel good movie ami feldobta a kedvem. A zene néhol kifejezetten jó. Jó csaj gárdát dobott össze Drew B. Szóval nem kell nem tudom mit várni, de ha alteros, fiatalos a hangulat akkor yippikájó. Ja, egy erős 7es.
-
MODERÁTOR
Planet 51
Nem érdemes rá időt pazarolni, nézd meg a trailerét 2x azt jónapot. Abban benne van az összes poén. 4/10
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
brownus
veterán
válasz BITBOYS #19687 üzenetére
2012 - látványilag, meg a maga nemében, hogy ez egy katasztrófa film emerichtől simán élvezhető volt! egy 7/10 - hibákat nem sorolok, mert már az alapötlet, hogy a maják mit jósoltak, mert kurvára nem ezt jósolták egy hülyeség -
időutazó felesége - bealudtam, asszonynak tetszett, de a vége már nem érdekel, így le is töröltem... több sci-fire számítottam...
law abiding citizen, egynek jó volt...
zuhanórepülés - ehhh
ja, meg a szerelem száll a szélben / Ma vie en l'air - ez egy nagyon aranyos romantikus film, 8/10
[ Szerkesztve ]
-
BITBOYS
addikt
-
bagyulajuve
addikt
2012
nem tudom, de nekem nem tetszett a látványvilága, túl mű volt nekem, számomra nagyon látszódott, hogy számítógépes grafikával készültResistencia eterna
-
BITBOYS
addikt
válasz bagyulajuve #19692 üzenetére
Pár helyen/helyzetben tényleg észrevehető volt, de pl. az összeomló irodaházon való áthajtásos jelenet nagyon tetszett, persze abszurd volt.
A forgatókönyv alapokon viszont változtathatna az öreg, már túlságosan is sablonos.
-
gyuromoj
veterán
Nem tud valaki esetleg egy r5-ös vagy dvd,br megjelenési listát az idei év első felére legalább?
avatar,new moon,stb.PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
littlelion21
addikt
Black Sheep / A bárányok harapnak: a Dead Snow-al ellentétben nem volt annyira szar, hogy élvezni is tudjam. Kb. a felétől már a végét vártam, ami egy alig több mint 80 perces filmre nem túl hízelgő. A gore rendben volt, ellenben a humorral igen csínján bánt a rendező, sok helyütt inkább kínos mint vicces.
Úgy 50%-ot megér.[ Szerkesztve ]
-
Hell_boy
csendes tag
Sziasztok ! Azt szeretnem kerdezni??hogy nem e tudnatok ajanlani egy jo oldalt ahonnan lehet tolteni magyar szinkronnal filmeket??? koszi elore is
-
Face8814
őstag
Ufók a padláson
Ez az Ashley Tisdale nevű nőszemély nagyon bejövős fajta nálam.
Van benne valami.....
Hogy is szokta Integra mondani?
Csak seggbe!
A filmen egyébként egész jól szórakoztam.
Kis vasárnap reggeli agymenésnek tökéletes volt.[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Dr. Romano
veterán
Transformers: A bukottak bosszúja
Az első rész eléggé gyenge volt szerintem. Nem is volt sok kedvem megnézni a 2. részt, de gondoltam ha már haver áthozta 2 hete és még mindig csak ott porosodik egye fene.
Szerencsére úgy érzem ez a rész jobban sikerült. Hogy miért? Fogalmam sincs. Talán több volt benne az akció, több CGI változatosabbak voltaka helyszínek stb nyílván nem a story mélységei miatt
Mindenesetre ezek miatt jobbnak érzem mint az első epizódot.7/10
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
gyuromoj
veterán
A mostohaapa
vágatlan változatNagy elvárásokkal feküdtem neki a filmnek, de sajnos nem váltotta be a reményeimet. Nagyon kiszámítható,tele van klisékkel,unalmas,vontatott az egész film. Egyedüli pozitivum a főszereplő srác barátnője.
5/10
Kincsvadászok
720pGyerekkorom nagy kedvence! Mai szemmel már elég "gázak" az effektek és a trükkök, de nekem még igy is nagyon tetszik. Számomra megunhatatlan, nagyon jól van összerakva az egész film. Néhány havonta simán újranézős.
10/10
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
joshua7
veterán
Vissza a jövőbe trilógia
10/10, egyebet nem tudok elmondani.
Semper Fi
Aktív témák
Hirdetés
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs