- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mini PC
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple asztali gépek
Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
No, megvolt a Zombieland is. Ma esti játék ráment, úgyhogy a szar netnek köszönhető a mozis élmény. Durván az amit vártam, talán picit több. A sztori nem annyira elb@sztt mint gondoltam, és kevesebb a zombi than i expected. De szenzációs nagy baromság, tényleg élvezhető, azt is megkockáztatom, hogy elég pihenés után akár elő is lehet venni.
Simán 8/10, mert végig virult a fejem
(Hozzáteszem, nálam nem volt még 10/10 pontos film, csak 9,5+ és egy 9 valamint egy 9 pontos film között is van különbség) - de ez tényleg jó
[ Szerkesztve ]
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz hoffman_ #20252 üzenetére
Ja igen, azt elfelejtettem(lejárt a mod), hogy bele akartam még kreálni, hogy Woody Harrelson-t én nagyon csípem, és ez amolyan "gőzkiengedő" film volt neki, nekem nagyon adta
Szinkronosan néztem - így van meg - de élvezhető volt, annak ellenére, hogy mozizásnál az angol híve vagyok.
-
törölt tag
válasz BITBOYS #20226 üzenetére
Élek még, csak sajnos nehéz idők járnak errefelé és kevés az időm.
Voltam filmszemlén, megnéztem a Team buildinget (az operatőr jó barátom
Nekem tetszett nagyon, de én elfogult vagyok. Majd tessék megnézni áprilisban a mozikbanLáttam az Árvát is, hát mit ne mondjak, nagyon tetszett a film, izgultam rajta, főleg, hogy sejtettük, mi lesz a vége.
Brünot nem láttam még, de most nem is vagyok olyan hangulatban, ha majd kicsit rendeződnek a dolgaim, megnézem, most biztosan nem tetszene
Bazi rossz valentin napot nehogy megnézzétek, borzalom.
Más nem jut hirtelen az eszembe...
Szép napot mindenkinek, majd jelentkezem még
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Tibiajax #20241 üzenetére
Én is az rtl-en kezdtem el nézni a sorozatot, majd pár részt megnéztem angolul is, eleinte nagyon szokni kellett Gandolfini hangját. Nem is tudtam, hogy szerepelek benne Paulie tényleg nagyon jó benne.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
BITBOYS
addikt
monstre
Fel a fejjel, idővel minden csak jobb lesz A lényeg, hogy nem vagy eltűnve.
koxx: "Volt" főnököm is imádja a sorozatot. Begyűjtött jópár Sopranos ereklyét, köztük egy istenkirály pólót is. Persze mind amcsiból származik.
-
Tibiajax
nagyúr
mindenki szuper benne, tényleg.. Paulie-nak van egy karaktere, de hát hozzá a szinkronhangja is zseniális, élmény. De perfect Christopheré is, Tonyé is, a feleségéé is, meg..mindenkié. Én nem tudom, h anno ki válogatta össze a honi szinészeket hozzá, de had essek előtte/előttük térdre kicsit, és köszönjem meg, egy ilyen jó és értékes sorozatot megfelelően tálaltak anno nekünk.
Kedvenc részem még messze van, majd vhol a 3.évadban lesz csak, dehát az a topMonstre örülünk h újra köztünk.. remélem, nincs semmi komolyabb gond..
-
tween
őstag
Vakító fehérség: Hát nem hagyott nyomot bennem... 4/10
-
Kidus
őstag
Moon
Nem igazan jott be. Erdekes az alapotlet, de igazsag szerint nagyon nyomaszto, es keves a tortenes. Mindez rendben is lenne, ha elgondolkodtatna, de nem teszi. Csak ures szar erzes marad utana, es hianyerzet.
Joindulattal 5/10
[ Szerkesztve ]
Assuming Control
-
meroly
veterán
Vakító fehérség (Whiteout)
Nem volt annyira vészes, nálam 7/10SPOILER
Azért hiányoltam belőle néhány technikai bravúrt, pl hogy van áram, telefon, étel, stb, stb. Aztán a nagy viharban elromolhatott volna valami. Meghát az a 6 hónap is nagyon gyorsan eltelt. A csajszi összejöhetett volna azzal a titkosszolgálati ügynökkel, meg ilyenek
SPOILER végeErősen emlékeztetett egy régebbi filmre, amikor szintén valami havas tájakon játszódott, lezuhant egy repülő és valami pénzzel teli bőröndöket kerestek, az mi volt?
Meg volt még egy, amikor csak simán megpróbáltak túlélni, vagy az ugyanaz?Impossible is nothing
-
BITBOYS
addikt
Eszelős szivatás 7/10
91-es film, de még mindig megmosolyogtatott. Chevy Chase eszméletlen figurákat, karaktereket tudott eljátszani.
-
BITBOYS
addikt
-
bagyulajuve
addikt
válasz meroly #20270 üzenetére
Ez pedig a másik: Életben maradtak nagyon ász film , régen láttam, de most megjött hozzá a kedvem
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
Cola111
aktív tag
Twilight Zone: The Movie [1983] 10/6
-
meroly
veterán
válasz bagyulajuve #20273 üzenetére
Azaz! Tényleg nagyon emlékezetes. Szeretem az ilyen filmeket
Impossible is nothing
-
hoffman_
nagyúr
Azért is tetszett, mert egy picit talán eltér a sablontól
más:
Van itthon 2 VHS, kedvesemnél is egy, de egyik sem szuperál... Viszont a kis édes szerzett egyet, úgyhogy a kölyökkori Disney gyűjteményem landolt is Nála. Tény, hogy a quadHD előszelét érezve, HDready lcd-n kicsit kopottas volt, és ilyesztő volt használni a lejátszót - én sem használtam már vagy 5 éve, pedig 20 alatt vagyok
De élmény volt. Hatalmas. Pöttöm koromból támadtak az emlékek. Eddig:
Oroszlánkirály - 10/10
Toy Stroy - 10/10mod:
Azért egy Oroszlánkirály nagyon érdekelne, legalább dvd minőségben. Megpróbálom beszerezni az erklyéim modernizált/digitalizált formában, kíváncsi vagyok, mennyire fog menni
[ Szerkesztve ]
-
Arnold2
őstag
válasz BLiNk3r #20250 üzenetére
3 pont erre a filmtörténeti műalkotásra?! Hát mond, férfi e vagy ? Mi anno végignéztük és jókat röhögtünk rajta. Ha olyan hamar kikapcsoltad akkor lemaradtál a Hercules és Xéna főszereplők cameo-járól. Ami szintén vicces volt. Mi úgy éreztük, hogy ez a film szándékosan lett ilyen rossz. Gondolom a készítők kanosak voltak és kellett valami gőz elvezető.
Amúgy tényleg egy nulla film, de akkor úgy látszik, hogy mi vagyunk olyan sekélyesek hogy ez ne zavarjon, ha mindig tartva van a 2 hatalmas mellpár / sec a képernyőn.(#20266) koxx: Ilyet sem fogtok tőlem még egyszer olvasni, de kivételesen egész tetszetős képek lettek ezek. Még a végén kiderül, hogy lehet róla jó képeket is csinálni, ahol nem teljesen ribancként van beállítva.
-
hoffman_
nagyúr
válasz Arnold2 #20278 üzenetére
Durva, hogy Megan még mindig itt van Múltkor gugliban szörföltem Wall-ért, és szembe jött ez is. Eltettem, hátha járok még ebben a topicban
-
lorcsi
veterán
smokin' aces 2 , meg volt már ?
miylen ?eladó: vadi új soundcore motion+
-
Pitterix
őstag
Az egész film egy nagy lópikula!
A csajok nélkül semmit sem ér, vagy inkább dekoltázsok.....
De ő nagyon jó!4\10
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
adalbert1
veterán
válasz bagyulajuve #20273 üzenetére
Huhhh, arra a filmre már én is alig emlékszem, csak annyi rémlik hogy nagyon ott volt a szeren! Talán könyvben is olvastam (az ilyen tizenpár éves emlékek összemosódnak nagyon )....
Ami nekem beugrott az a Félelem Bére... Könyvben szerintem nagyon jó volt (a mai napig nem találom sehol, jól elrakhattam valahova azt is jó régen), itt a filmre nem emlékszem.
Ill. hasonló élmény még a Pillangó című regény is, ami ifjúságom egyik kedvenc olvasmánya, viszont a filmet a mai napig nem láttam. -
Cola111
aktív tag
Daybreakers [2009]
A Daybreakers a maga műfaján belül meglepően jól sikerült, ötletesen és kreatívan festi elénk a komor, átfordult világot. A filmben legtöbbször sötét helyeken játszódik a történet, mely megadja a kellemes alaphangulatot egy jó kis horrorhoz.
10/8
[ Módosította: ollie ]
-
Face8814
őstag
Daybreakers
Az alap koncepció tetszett.
Igazából a megvalósítással sincs különösebb bajom, de valahogy nem klappol valami.
Nem tudom pontosan megmondani, egyszerűen csak azt éreztem végig a film alatt, hogy nem az igazi....
Egyszer mindenképp nézhető, de ennyi.
6/10Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
BLiNk3r
senior tag
válasz Arnold2 #20278 üzenetére
Nem kapcsoltam én ki, végignéztem mind a 105 percet, csak arra próbáltam rámutatni, hogy a dekoltázs close-up sorozatok 20 percnél tovább nem tudtak lekötni
De úgy látom Pitterix kolléga is hasonló osztályzatot adott, szóval olyan nagy baj csak nem lehet
Amúgy nekem is Olivo kisasszony jött be leginkább -
Pitterix
őstag
Simán egy igazi kaka alkotást vártam "miszterjóképűvagyokésPólVóker"-től.
De bejött, tetszett. Csak nehogy megkövezzenek e véleményem miatt.....6,8\10
(#20290) BLiNk3r: Azért én szeretem az ilyen "cicis" filmeket, csak legyen kicsit érdekesebb. Arnoldnak igaza van az "énvagyokaviláglegerősebbistenihős" és "misszcsakrám" jó benn, akárcsak Gabriel, de a tangás "Iolesz" nem igazán jött be.
[ Szerkesztve ]
"Persze hogy tudtam, csak nem sejtettem!"-----Angelo 'Snaps' Provolone
-
Tibiajax
nagyúr
válasz bagyulajuve #20281 üzenetére
a rendező stimm.. psycho
-
Jhonny06
veterán
Pippa Lee négy élete
(The Private Lives of Pippa Lee)Néztem a filmet és ment a teljesen egyszerű, inkább gyenge, mint átlagos sztori és mintha nem is lettem volna ott. Semmi cselekmény, fordulat, a műfaji besorolást sem igazán értem. Jó, ehhez áll a legközelebb, de igazából semmi köze a drámához. Ez most nagyon nem jött át. 3/10, jóindulattal.
-
brownus
veterán
LOL
még egy jópofa kép:
jó a film is azt mondják...[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Háztartási gépek
- Politika
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Öregszem
- Macska topik
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs