Hirdetés
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Woodslave
félisten
válasz thebigK #13350 üzenetére
Kellene egy Pele erre az accra is. Vagy inkább egy Henry
Kár hogy játszani xar megint. Olyan heavy a kvali gameplay hogy kitörnek a karok. A div 2 rivals meg minden csak nem könnyed szórakozás
[ Szerkesztve ]
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Woodslave
félisten
számomra ez a press öli meg a játékot. Az hogy három nem irányított játékosa rohan a 16-osomon azért elég gáz. Tudom én is csinálhatom de tudom annak általában mi a vége
-
gjoe
addikt
válasz taylorp #13354 üzenetére
Pre season jön már elméletileg. Feladatok amivel a 24hez szerzel bónusz pakkot. Lesz még player sbck is. És általában ilyenkor jön már az all in. Mindenkinek a legnagyobb lapja nyitható.
Egy 85x10-ben gold lappal nem nagyon találkozunk.
És majd jobb eséllyel lehet nyitni mbappet és társait. -
Kristof_94
nagyúr
Kár, hogy nem jött speciális Szoboszlai lap így a végén...
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #13359 üzenetére
Hát a pre season alatt lehet a legnagyobb esélye, ilyenkor ramennek az átigazolt játékosokra.
-
seedorf88
tag
Én Ibrát vártam nagyon de nem hiszem, hogy már lesz, pedig ha valaki ő megérdemelt volna egy 99-es lapot.
-
Kristof_94
nagyúr
Storeból melyik csomagot érdemes megvenni? Van 2,5 millió zsetonom, de nem igazán tudnék már játékost venni. Aki még jó lenne az Mbappe, Messi, Neymar, CR, Toure, de ők túl drágák.
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #13365 üzenetére
Amelyikben a legmagasabb a spec lapok százaléka. A 400ks 250 rare gold pack.
Ugy látszik Henry lesz a következő cover star icon. Hát mind1, akkor őt még kirakom aztán off.
-
Szigma70
addikt
Azért jön Ő, mert már 2x kinyitottam
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
-
|AP|
veterán
én most felültem erre az Henry pletykára, szóval nem tolok már semmilyen sbc-be foddert
-
Kristof_94
nagyúr
Megcsináltam ma a Mudryk sbc-t, de már nincs a klubban szóval tuti, hogy véletlenül beleraktam egy másik sbc-be...
Ennyire tud figyelni az ember a folyamatos grind mellett. -
Sirandrish
legenda
Nah hajnalban csak kificcent a kicsi Messi is
Lehet Etoo helyett majd kipróbálom, bár imádom..
Jobb lehet RM-en Messi? Vagy ST-be Haaland helyére menjen?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
miro.
senior tag
Mit jelent a pre seasonnal az uj jatekra valo packok?
Ket faradt gold pack vagy ad valami ertelmeset is?
Ne hogy a vegen a februari csapatommal visszajojjek alazni.[ Szerkesztve ]
Red Bull Salzburg - Real Madrid / PS5
-
EA's hit
őstag
válasz Kristof_94 #13381 üzenetére
Nekem 2 szar utan a 3.-bol megerkezett Lucio
-
thebigK
addikt
ide 85x10ből ma eddig Cordoba, Henry, még valami finom kieshetne így a végére
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
thebigK
addikt
válasz Woodslave #13389 üzenetére
a szezonban van 25 rivals meccsem, múlt héten lenyomtam egy fél WL-t, az sbc-ket ütöm inkább, a meccseket nem viszem túlzásba, csak jó ez a játék végi "szerezdmeghátmind" érzés
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Kristof_94
nagyúr
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én már beleőszültem ebbe a sok grindbe.
-
gjoe
addikt
válasz Kristof_94 #13392 üzenetére
Dehogynem. Több mint 500 upgrede. Játék alig. Igaz most egy hét nyaralás és így csak sbc van appon.
De még neymar, mbappe, messi nem jött semmilyen formában. Kb 20 lap ami jön állandóan. -
|AP|
veterán
szintén... ugyanazok a lapok. Van olyan, hogy a 10-ből 9 dupli. Rohadt unalmas, ezért is hagyom szerintem abba.
Csináltam még egy Futties picket, abból legalább megjött Araujo, így eladhattam a meglévőt. Lassan összejön a coin Lewára.
Bár ha addigra kijön Henry, akkor mindegy is -
sz_abika
addikt
Megpróbáltam a lehetetlent és összetenni a 23as keretet, mindenposztra csak 1+1 legjobb embert találni.
Sose hittem volna, hogy TOTY Messimet csak tiszteletből fogom berakni egy csapatba, ráadásul ott is csak padra
PSN: xszabikax
-
Woodslave
félisten
Na még ezt a Henryt kirakom aztán ennyi. Jó lett volna nyitni egy Pelet arra az accra amit használok de minden nem lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest