Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Dedikált GPU-s rendelésnek számolja az AMD a Ryzen AI Max sorozatot
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
skroy
senior tag
'apjátok be mind!
-
Woodslave
félisten
mondjuk az valami zseniális hogy lehet megírni egy játékot úgy, hogy szinte mindig azt érezd vmi kis gonosz manó szórakozik veled.
Ez az Mbappe is a Kane sbc utolsó előtti szegmense előtti 85+-ból jött csakhogy teljesen feleslegesség tegye az egész délelőttömet
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
homerhamm
addikt
Na, azt is megéltem, hogy lőttem egy meccsen 7 gólt 99es Donnarummának.
Ihn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei! Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
Szigma70
addikt
Én kijátszottam a gamét
Nem enged képet feltenni, a motor szerint nem kép, ami az
[ Szerkesztve ]
Mikor már azt hiszed majdnem, akkor épphogy
-
Szigma70
addikt
-
-
Szigma70
addikt
Nahhh most már enedi
[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Szigma70 #13712 üzenetére
nálam most ez lett. Van pár kompromisszumos megoldás a chem miatt de ez van teljesen mindegy.
Ezt a Llorentét sajnálom hogy erre az accra nem raktam ki, a második rb aki bejött Florenzi, de Gomes kell a link miatt. Konate - Mattheus szintén, bár lehet KDB helyett Yaya jobb lenne, kit tudja, bár nekem idén Mattheus se az a baxógép aki korábban. Mondjuk jobb rb mint Gomes
Messi cm 4-3-2-1-ben get forward, alig látom, nem annyira jött be ő se. Rice mondjuk qrva jó, Cap is, VVD cb-szintén, Rice a cdm.
Összességében azt vettem észre teljesen mindegy, érzésre se annyira más játszani velük mint mondjuk a szintén futtis lapokból összerakott olcsóbb bandával. De majd hátha Bappe hoz valami extrát őt még azért megjáratom egy wl-en.
Azon röhögtem hogy a pad full 99 lapok
[ Szerkesztve ]
-
Szigma70
addikt
válasz Woodslave #13713 üzenetére
Messit 2 meccsen játszattam, nála még Di Natale is jobb nekem.
Aki qva jó, az Neymar és Dinho, Bappe csak a szokásos, mint a gold lapja, háttal 30 ról, labdanélkül is. CR az kell és ennyi. Akit sajnálok, és azért becserélem, az Pelé, mert hozza ugyan azt, mint dinho és Neymar
Középpálya most épp ez, de se Bellingham, se a német nem hozza azt az extrát, simán mehetne Savic és Thuram is, ugyan az, sőőt. A CB-k azok hibátlanok, nem rajtuk múlik.
És igen, betehetnék 11 "noname" barbie lapot, ugyan ezek a statok, és ugyan ezt lehozzák a meccseken. Itt a játék végén ez már ilyen sajna.
Most mindenki ezekkel a Diaby akárki fekete lapokkal rohangál, engem már nem hat meg.MOst inkább az a baj, hogy mit csináljak? Nyitogatni már nem sok értelme van, hacsak nem egy Garrincha vagy Benzema , Ginola miatt, akik még nem jöttek.
Olyan ez már, mint a matricás gyüjtögető album a fiamnak, mikor kicsi volt, és ez sem olcsóbb
Nahh, az utcsó duplikat mondom beleteszem még egy 85x10 be
[ Szerkesztve ]
-
Gabeszfoci89
aktív tag
Én wl en tolom az objectet ami eafc packokat ad..hétközben már besem kapcsolom kb...kipróbáltam efootballt egész jó most azt nézegetem kicsit mikor ráérek
Mgplayz89
-
Szigma70
addikt
válasz Gabeszfoci89 #13716 üzenetére
Én is kipróbáltam, már nincs fent
-
Woodslave
félisten
Hát ezzel a csapattal még frusztrálóbb div 4-ben küzdeni
-
Sirandrish
legenda
válasz Woodslave #13713 üzenetére
Jézusom...én egyet se birtam kiszedni a topokbol...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Madn!ght
addikt
válasz Woodslave #13721 üzenetére
Tegnap este ugyanez volt nálam is. Olyan csapatok jöttek szembe, amit kb egy 85x10 sbcből random összehányok és röhögve iskolázták le a 99-es lapjaimat. Nem tudom ez miért ilyen, de azzal nyugtattam magam, hogy valakinek a játék ad élményt, valakinek a nyitás. Utóbbi keserű vígasz volt…
-
Szigma70
addikt
Ne haragudjatok de kicsit megnyugtat, hogy más is így érez
-
Madn!ght
addikt
Hahah, köszi EA! Ez a vicc…
-
Gabeszfoci89
aktív tag
válasz Szigma70 #13717 üzenetére
Tényleg?akkor nekem szerencsém volt ezekszerint.Jó élvezetes meccseket játszom mondjuk vicces hogy nemtudom mióta jelent meg a game de szerintem nem túl rég de már fullos keretek jönnek szembe (mondjuk vertem szinte mindet)tetszik benne hogy tudom az embereimet fejleszteni így szinte bárki jól használható így elkezdtem a bayernes srácokat bevásárolni
Mgplayz89
-
thebigK
addikt
nálam Lucio tegnap óta harmadszor jön, de Messi bezzeg sehol
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Woodslave
félisten
válasz thebigK #13727 üzenetére
Azon agyaltam ezt a level uppot spammelem Varanert vagy az ikon picket Pele miatt. Vagy hagyom már a faxba teljesen mindegy. Mbappenak se volt tegnap egy értelmes megmozdulása. Egy meccsen volt mesterhármas de azon meg sztem bárkivel meglett volna
-
gjoe
addikt
Reggeli érkező.
Kár hogy már max pár teszt meccs jut neki.
Teknosnek mondjuk jobban örülnék.
Még hiányzik lewa, mbappe, pele
-
-
Woodslave
félisten
na 45 perc nulláról beforgani minden napi bronz, silver gold uppot, maradékot meg bronz és silver upba, majd crafting upba.
Aztán a webapp úgy gondolja elég vol. Van ott is valami limit mennyi sbc-t enged? Mert érdekes módon telón működik
-
thebigK
addikt
az uccsó 3 futties pp: dupe benzema, dupe benzema, dupe benzema
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
bubuska10
senior tag
Lőttem 12 gólt... de kikaptam. Év meccse, 25 gólt vízilabda meccsen se sűrűn dobnak.
-
skroy
senior tag
Milyen az a Messi lap, amit ki lehet rakni? A 99-es Futties, amit nyitni is lehet? Eléggé le van árazva Ronaldohoz képest.
-
toxicjew
addikt
Na mégis csak vissza kellett jönnöm egy picit, hogy aktiváljam a web appot psen, hogy a trial alatt már hasznalhassam. Vicc, hogy pár óra játék alatt egy ilyen csapat jött össze
Viszont még nem enged be a web app, sem a companion, szóval muszáj leszek még kicsit tolni... Remélem nem kell már sokat. Amúgy fasza így psen, legalább nem low grafikan kell majd szidni a játékot -
toxicjew
addikt
Na ez erdekes, most nézem, hogy web appon belül lehet váltani "personat", és már ott van a ps acc is. Pedig a ps acc emailje nem egyezik azzal amivel eddig játszottam pcn. Nem tudtam, hogy ez így működik De akkor ez kész van.
-
Woodslave
félisten
összeraktam csapatokat erre a jővő évi packos küldire. Pl, seria A. Se Mpabbe, se Neymar, se Ronaldo. Érdekes módon ezekkel nyertem. Feljutottam div 3-ba, ott meg streakkel a középső zászlóig. Értem én, hogy matchmaking, meg szerencse, meg DDA de ezt a következetlenséget egyszerűen nem tudom felfogni. Persze biztos nyertem volna a fő csapattal is, sőt, lehet könnyebben de akkor is elgondolkozik az ember mi a faxnak csináltam minden nap uppokat
-
thebigK
addikt
másnál se jó a store? csinálnám a Messi sbc-t, de nemtudom kinyitni a 85x10eket mert hibát dob és kiléptet az appról
-
Gaborz1
senior tag
válasz LendvaiFeri1 #13748 üzenetére
Köszi a tippet, fel is tankolok pakkokból
Sőt CR7-et elkezdem gyorsan, amíg nem mennek el a lapjaim.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- BestBuy topik
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- Tippmix
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 500 Hz-es QD-OLED panelen dolgozik a Samsung
- TCL LCD és LED TV-k
- Napelem
- További aktív témák...
- Eladó Thinkpad P14s g2 ( T14 G2 )AMD (ryzen 7 pro 5850u 16Gb 500Gb) 5 HÓ gyári garival
- HPE BLC7000 2200W 2250W 2400W 2450W Szervertápegység Táp + Breakout Board - Számlával
- ASUS RT-AX57 AX3000 Router
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB Wi-Fi tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB fehér játékonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest