Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • evibly

    senior tag

    válasz Zimmi91 #40416 üzenetére

    Tegnap összehánytam egy hulladék holland ligás silver csapatot, hogy majd funból megszerzem azt a CB-t, ami a 4 győzelemért jár. Halljátok, ennyi tryhard, krokettázós, felpörgetett beadásos szerencsétlent nem láttam még. :( Úgy látszik, ezek a figurák még mindig végtelenül fontosnak tartják, h július végén, a játék kimúlása előtt nem sokkal behozzák Gullitot, TOTS Aguerót, meg Futties Lozanot, hogy nagy erőkkel behúzzák a lapot.

    Az egyik meccsen (én egyszer sem cseréltem be senkit) a három sub után az ellenfél vesztésre állt, és annyira felbaszott, hogy a végén - igen, bevallom - passzolgattam hátul, hogy érezze a törődést. És persze megkaptam, hogy hogy lehetek ekkora féreg, h húzom az időt. Amikor ezt tettem szóvá, hogy az mennyire sweaty, amikor behozod a top playereket egy béna silver csapat ellen, akkor ment a szöveg, hogy de hát ez a játék része, mondom ahogy a passzolgatás is, barátom. (És igen, minden, ami benne van a játék része, a kérdés az, hogy ezzel mennyire és hányszor él vissza az ember, vagy sem.)

    Na, mindegy, nem vagyok túl büszke és a lényeg az, hogy ez a közösség újra és újra meg tud lepni, és végül egész jól levezettük a sráccal, hogy mindenről az EA tehet, nyilván :D

    Kellemes ellenpélda: rám ír az ellenfél, hogy látja a FB playereket, engedjük egymásnak a gólpasszt és a gólt, és enyém a win. Ilyen is van, de baromi ritka.

    (Mindezt csak azért írom, hogy a játékosok nem elhanyagolható része még a Fifa ezen szakaszában is olyan szinten rá vannak pörögve a lapokra, a győzelmek hajhászására, hogy ez számomra érthetetlen.)

Új hozzászólás Aktív témák