Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gabigyerek

    senior tag

    A hétvégén kicsit elszégyelltem magam, mert ezzel a csapattal botrányosan jól ment a játék.

    BPL csapat dömping ide vagy oda, MANU-s ként nem szívesen teszek össze más csapatot. Giovinco külön érdekesség, mert bár nem Manus, de 3 éve minden szériában alap emberem volt.

    A lényeg, hogy full színes és ikon csapatok is bekerültek a darálóba. Nem győztem elnézéseket kérni. A 4-2-4-et visszarendelt szélsőkkel játszom és nagyon szélesen, így középen nagyobb hely keletkezik kényszerítőzni.

    Pogba megvételével kissé kiürült a kassza, ezért azt hittem ez a WL arról fog szólni, hogy pofozózsák leszek. Hát nem igazán. Idő hiányában 15/12-t hoztam össze. Ami kifejezetten jó de ezzel a védelemmel szinte csoda.

    81-es ratingen vagyok és amikor 88+-osokat dobált be már lélektanilag előnybe is kerültem. Úgy elkezdtek letámadni a TOTY Mbappék és társaik, hogy könnyen lekontráztam őket. Igaz, kaptam is ki 2x csúnyán, de az benne van.

    Szóval összeségében ég a pofám a hétvége miatt, és ami rosszabb, hogy nem tudom eldönteni, hogy jól játszok vagy csak tol a gép, mert egy 5 millás csapattal azért illő lenne leverni ezt a szinte alap csapatomat...

    (közben Ibra 220 meccs / 200 gólnál jár :) )

    PS4

Új hozzászólás Aktív témák