Új hozzászólás Aktív témák

• kolosanyi

veterán

Konstantáltam, hogy még mindig gyenge vagyok. Az utóbbi időben eltértem az eredeti tervtől, fegyenc gyakorlatai a 6 week training progressziós lépcsői alapján, ezért egy huszárvágással kitöröltem az eddigi eredményeim és újrakezdtem. Baromi fáradt votam ma, kevés ismétlés ment minden gyakorlatból, de nem baj, legalább szépen építkezni fogok folyamatosan. Oda kell figyelem, hogy maradjak a tervnél, ne csapongjak mindenfelé. Ma 5 alapgyakorlatot csináltam, fekvő, húzódzkodás, híd, lábemelés (enyhén behajlított lábbal függeszkedésből), guggolás (itt picit csaltam, a sima testsúlyos guggolás nem megerőltető nekem, így pliometrikus variánst csináltam). Holnap futás lesz és statikus gyakorlatok (varjú tartás, palánk rávezető, kézállás, ebből a nyomás úgyse megy, ráérek szépen lassan építkezni). Szerdán a mai, csak csökkentett terheléssel, aztán megint futás és statikus gyakorlatok, végül pénteken megint mindent bele változat. Természetesen figyelek a tökéletes technikára, lassú, kontrollált ismétlésekre. Most egy ideig ennél kell maradnom és nem variálni mindenfelé. :)

Új hozzászólás Aktív témák