Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz westcoastog #1556 üzenetére

    ahogy érzed. nem azt mondja ori sem, hogy egész nap zöldséget és gyümölcsöt kell enned, hanem azt, hogy ha megéheztél, mert a beidegződött ebédidő beinuld benned és korog a gyomrod és éhes leszel, akkor ezekből egyél egy keveset ami megállítja az éhség érzetet, de leginkább a sok folyadék, tiszta víz a fontos. tehát lehet enni nappal is, csak ugye nem mindent, nagyon megkell válogatni és csak akkor alapvetően, ha már másképpen nem megy.
    amúgy meg ha így is kezded, idővel lefogsz szokni róla, mert rájössz, hogy felesleges, ha már alkalmazkodott a szervezeted hozzá, de legalábbis jóval kevesebbszer fogsz ezen pörögni nappal :)
    az edzésekre is külön kitér a könyv, az a legfontosabb. mindenkinek más és más a szervezete, így úgyis te fogod kitapasztalni azt, hogy mi a jó neked. de a könyv nem szentírás és semmi sincsen kőbe vésbe, erre is kitér több helyen ori. ez a legfontosabb. szerintem nem lehet a könyv szerint élni 1000%-ban, mert életképtelen, egyszerűen nem reális, ebben egy vasárnapi családi ebéd se lenne akkor benne. nem kell fejtörést okozzon, enni kell vasárnap délelőtt anya legjobb főztjét, aztán másnap megint este 8 után zabálni egy jót :))

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák