- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Vezetékes FÜLhallgatók
-
PROHARDVER!
Noha az első részt a Crysis sorozattal foglalatoskodó CryTek készítette, de mivel ők új kiadó és egyben új megbízatások után nézett, így a jogok a UbiSoftnál maradtak, aki természetesen nem hagyta feledésbe merülni a csapat 2004-es blockbuster-ét, a Far Cry második részének elkészítésével pedig a Splinter Cell, a Rainbow Six, az Assassins Creed, és az egyes Prince of Persia címekért felelős UbiSoft Montreal stúdiót bízták meg, hogy azok új erőt adva a sorozatnak újra felélesszék régi kedvencünket.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
az a csillagos hely mi?
csak mert az Afrikáshoz menten és ott nem kaptamEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
érdekes..eddig csomo embernek nem tetszett most meg mindenki nyomja...lehet nem 1 perc alapján kéne megitélni
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Tomate
veterán
Felraktam a gammát. Mindent belőttem maxra élsimítást is és 30-40 FPS-el simán fut a játék. A grafikája nagyon szép! Maga a játék is jónak tűnik. Most ott tartok amikor át kellett adnom valami papírt egy csávesznek. (utána azt megöltem az gáz? mert rádiózott )
De előtte egy csaj megmentett. Az miért volt? Az a csaj volt az akivel a "büfében" beszéltem?
Az állandóan elromló fegyverek már kicsit idegesítenek, nem lehet lőni velük 2-t és már üti meg minden baja van -
feka007
veterán
válasz Sirandrish #2452 üzenetére
Én csak az optimalizálást ítéltem, hogy nem tudták XP-re normálisan megcsinálni... Nem csak annyit kéne megjegyezni, hogy azt mondtam szar, hanem azt is hogy mire... Mint az előbb is elkezdted, hogy csak nekem nem megy jól, pedig legalább négyen írták mellettem.
De amúgy magába a játékba mondtam is, hogy csak akkor mondok véleményt, ha már haladtam benne vmennyit...[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz feka007 #2454 üzenetére
ugyanez volt nálam anno a Crysisnél..én se a játékot fikáztam hanem az optimalizáciot és abban az tényleg szar te mégis annyit ragadtál ki hogy leszaroztam
Amugy meg emberkéket nem is emlitettem és tudod akinek nem inge...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Mozso26
senior tag
Nagyon nagy gamma , szerintem tiszta Stalker, Még Vehicle is van. És a gyémánt keresés felér az Artifact kereséssel. Nekem eddig minden bejön csak egy kicsit sokkalom hogy két ora jatek után már 8%-nál járok.
-
Sirandrish
legenda
Amugy már két tagot is kinyirtam..már csak a csaj van hátra..a kis noteszbe le is huzta a 2-t
-
feka007
veterán
válasz Sirandrish #2455 üzenetére
Mivel utánam írtad, ezért egyértelmű.
-
ADAM1337
nagyúr
Valaki tudna segíteni?
olyan problémám van, hogy a crossfire ki-be kapcsolja magát.
3870x2-vel.
Tehát ha pl kilépek menűbe és vissza -50fps..
És hogy valaki tudja-e a multigpu parancsát ?
mármint a több kártyának az engedélyezését. -
csana
senior tag
Én is belekóstoltam nemrég ebbe a jóba: nem kellett csalódnom (talán csak egy picikét). A játék iszonyatosan szép, és nálam semilyen probléma nem lépett fel játék közben (gondolok itt főleg a laggra, meg hasonlók). Óriási bejárható terep: mehetek csónakkal, vagy dzsippel, vagy épp gyalog, ahogy a kedvem tartja. Hébe-hóba kiszúr magának a helyi milicia, ami ugye nem jó, de ilyenkor is megvan a választási lehetőség: elpucolok, vagy szembeszálok. A változó napszak/időjárás nagyot dob a feelingen. Nekem a sztorival sincs különösebb bajom. Gyakran hallani afrikai polgárháborús sztorikat, és még olyan játékról nem tudok, ami érintette volna a témát.
Ami meg külön öröm számomra, hogy a gépigény nem olyan big mint ami a crysis alá kell. A környezet nagyjából pusztítható, és a robbanások nagyon el lettek találva. Persze azon csodálkoztam, hogy miért sikeredett ilyen pusztítóra a kézigránát, de egye fene. Az is igaz hogy nem egy nr.1 játék, és nem köt le annyira mint annó az első része, de unaloműzőnek bőven jó! -
keIdor
titán
Mi a 30 FPS korlát parancsa? Amikor Fraps-el csinálom a videót, akkor 30FPS-re korlátoz, és megszünik a lagg! (a játék folyamatos marad)
Apropó Fraps. Felvettem kb. 5 percnyi anyagot, és 18GB... avi formátum.
Tudtok esetleg ajánlani valami normális konvertáló progit, amivel ezt esetleg csökkenthetem méretben?¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
DerStauner
senior tag
hogy a fenébe kapok malária elleni gyógyszert mike's bárjában??
van 3 manus. az egyik mondja, hogy látom, ott azt a másikat, ő tud nekem adni.
oda megyek hozzá, motyog is valamit, hogy itt van, aztán ennyi. a küldetés nem aktualizálódik.
hogyan tovább??
-
Tomate
veterán
válasz DerStauner #2464 üzenetére
Mindenkivel beszéljél amíg lehet, majd el kell menned egy templomba és ott egy pap adja majd a gyógyszert!
-
Zomb€€
őstag
Az elkerülhetetlen hogy minden utazásom alkalmával ki keljen irtanom minden egyes helyőrséget? Mert ha cask áthuzok rajta verdával akkor meg üldözöbe vesznek és ugyan ott vagyok. El nem tudom mondani mennyire unalmas ez...
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
wagi
senior tag
LAN-ba lehet játszani valahogy?
-
Mozso26
senior tag
Ennyi mosolygos arcot már rég láttam egy frissen indulo gamma topikjában.
(Leszámitva persze megint a haltestü vámpir fickot )[ Szerkesztve ]
-
athomi
veterán
A kocsikon van vmi turbo gomb? Baromira idegesít, hogy elhajtok egy ellenőrző pont mellett, ott meg beugranak a kocsiba, majd mögöttem teremnek és 2x olyan gyorsan haladnak, mint én. Beérnek és úgy a hátsómba jönnek, hogy betaszítanak az árokba.
-
keIdor
titán
Köszi mindenkinek, csinálom Maker-el a konvertálást... 18GB-ból csinál 450MB-ot. (720P)
Ilyenkor jó ha van 4 mag majdnem 4GHz-en, de egyébként 25 percig készíti. Közben tudok játszani, tartani tudja a 30FPS-t Ultra High-ban is 2xAA mellett, és végre nincs lagg sem.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Lefty
addikt
hát ilyet se csesztem még, megyek m16-al, nagy tűzpárbaj, a fegyver párszor beakadt, mondom előfordul, aztán egyszercsak szétesett/robbant a fegyver a kezembe a lövéstől, volt már valakinek ilyen? ott lőttek agyon fegyver nélkül
-
Ryu77
aktív tag
Az év csalódása ez a játék.
Unalmas, kocsikázz kilómétereket, hogy lelőjj 2 figurát aztán vissza furikázz, hogy cseveghess egy komoly harcossal aki sose jön ki az odújából. Keress villogó leddel gyémántot... Vegyél a gyémántból ugyanolyan fegyvert mint ami már van és aztán cseréld le a fegyvered egy ugyanolyanra mint ami nálad van mert addig nem enged tovább.
Szép sz@r. -
Bluegene
addikt
jó neked nem tetszik, mindenki másnak igen(nekem is), teljesen szubjektív
nekem bejön, van egyfajta hangulata és változatos, majd csak akkor mondjatok rá véleményt ha végigvittétek, jó nem azt mondom h bombasztikus de 4/5-re simán lehetne osztályozni vagy 4-es fölé(ha osztályoznám 1-5ig mint a suliban)
Eye Candy DX9 mod:
[link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link][link]
XP alatt ultra high, AA off 1440X900, na azt áruljátok el nekem miben szebb a DX10-es verzió mert én nem látok semmi különbséget
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Wukiwo
senior tag
diamond case...
merre találom? én sajna vagont sem találtam -
Sirandrish
legenda
nekem már szétrobbant vagy 5 fegyo...nagyon állat..
amugy már 40gyémánt megvan a 221bőlEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Wukiwo
senior tag
válasz Sirandrish #2486 üzenetére
az első merre van?
-
-
Eagle16
addikt
Jó a játék, csak random kékhalált dob a gép, mikor felveszem az élet csomagokat.
Még nem jöttem rá hogy mi a baja...₿ ... ₿ ₿... ₿ ₿ ₿
-
Bluegene
addikt
Nem tudom, szerintem a DX9 vs. DX10 is szubjektív. itt inkább a placebo hatás lép fel, nincs is különbség de odaképzelik, de mondom ha csináltok DX10be pár képet és elmondjátok h itt jobban csillog az AK-47 elfogadom vagy borostásabb a pali, sztem semmi különbség nincs, ez nem is DX10-es játék ugyanazt meg lehet csinálni DX9be, szándékosan van lerontva a teljesítmény XP alatt h a sok-sok pofon után kapjon egy kis pozitív visszhangot a vista és a DX10
[ Szerkesztve ]
Siemens S65-re való adatkábelt keresek! egyszeri Szoftverfrissítésre! Írj megbeszéljük ha van elfekvőbe/kölcsön neked!
-
Tomate
veterán
Milrt van, hogy belépek a gamebe normálisan megy 30-40FPS-el gondol egyet és lecsökken 15-20-ra. Megyek gondol egyet visszaáll normális 30-40re. Ezt csak most kezdete el csinálni...
-
tzsolesz
nagyúr
Mi a rákot csináljak akkor amikor nincs semmi küldetés??
Mennyek ide oda embert vadászni?
Amúgy a sniper nagyon bejön. Az előbb legalább 2Km-re tőlem lelőttem egy segg képpuskást. Szétszakadt a feje.....
-
Sirandrish
legenda
ahogy kimész az ajtón vágja a GPS szöveget..balra van egy garázs ahol áll egy auto...amellett van..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest