- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
s.s.j.goku
tag
Akkor azt mondod hogy a DLC-t tudom játszani akkor is ha már 20szint fölött vok???
Mert én se akarom a főküldit nyomni,rengeteg mellékküldi van és sok helyen nem voltam még. -
attyspocak
aktív tag
válasz s.s.j.goku #2351 üzenetére
Röviden: Azt.
-
Doki16
addikt
válasz attyspocak #2350 üzenetére
Be tudnád linkelni ide, mert engem is érdekelne ez a szintfeloldó.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Cyrusv10
tag
Én nem is a szintfeloldót javaslom, hanem fejlődés lassító modot.
pl.: http://www.fallout3nexus.com/downloads/file.php?id=97talán ez nem olyan drasztikus mint az előző, mert nálam alapból elég instabil a drága.
god bless the autosave. -
Ari18
őstag
válasz attyspocak #2342 üzenetére
Az a helyzet, hogy még a legelején öltem meg, és már van benne pár óra játékom, amit nem szeretnék csak úgy "kidobni".
Nincsen rá konzol parancs, mint az Oblivion-ban??? -
goyslee
csendes tag
Van egy küldi, Megatonban, "Pusztasági túlélő kalauz". A mocsári leselkedőknél el kellene helyeznem egy megfigyelőt, a hely meg is van, de úgy tűnik lehetetlen bejutni (még stealth boy-al sem sikerült) úgy, hogy a dögök ne vegyenek észre. Akkor meg muszáj nekem kinyírni őket, hogy ne é dögöljek meg Hová kell egyáltalán tenni a megfigyelőt? Valaki ezt már megcsinálta egyáltalán?
-
attyspocak
aktív tag
válasz goyslee #2357 üzenetére
Bemész és keresel egy tojás kupacot. Egy ilyen kupacra katt és fel jön máris, hogy be akarode tenni a mittoménmicsodát, amit Moira adott. Aztán menekülés. Egyébként a ne ölj meg egy leselkedőt sem, csak opcionális. Akkor is sikeres a küldi, ha védekezésképpen kinyírsz párat.
Én először stealth boy-al csináltam meg és sikerült, bár futnom kellett a végén.
A mostani karimmal az első DLC-t toltam végig, mielőtt a sok küldinek neki álltam volna, mert a kínai álcaruha sokat segít.
-
goyslee
csendes tag
válasz attyspocak #2358 üzenetére
Köszönöm a segítséget! Közben egyébként megoldottam
Van két segítőm, Sidney, és Charon. Bementem velük, és a barom ghoul egyből pofán lőtt egy leselkedőt. Örömmel nyugtáztam, hogy ha ők nyírják ki akkor nincs gond (nem jön az elbukva üzenet). Vigyáztam, hogy én ne lőjek, a segítők meg ne haljanak be és hipp-hopp kész voltam!
-
-
ArchElf
addikt
válasz goyslee #2357 üzenetére
Én a küldi felvétele elött mentem be (véletlenül betévedtem kóborlás közben), mindent kiírtottam ami bent élt és mozgott. Utána a küldire csak be kellett mennem az üres folyosóra és betenni a cuccot egy kupacba
Ja amúgy hard-on lvl15 és még csak most mentem be 3dog-hoz... nekem is lassan kell valami a szintkorlát ellen.AE
[ Szerkesztve ]
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
goyslee
csendes tag
válasz attyspocak #2360 üzenetére
Hogy szerezted meg a szerződést? Mert én kinyírtam Greta-t szép halkan (álommanó) és kész.
Nem tudom miért nem lövi le neked...
-
Tuco Ramirez
őstag
válasz attyspocak #2360 üzenetére
Én is pénzért váltottam ki a ghoul testőrt, de nálam nem volt ilyen gond. Beszéltél Charonnal, miután kicsengetted a lét a szerződésért Azrukhalnak...?
WoT ID: Tuco_Ramirez74 SC2 ID: Peter 1714
-
attyspocak
aktív tag
válasz Tuco Ramirez #2365 üzenetére
Igen és ő már rég halott.
-
Cyrusv10
tag
A mirelurkok-hoz mikor be kell tenni a megfigyelő cuccot amit Moira ad, na ott az emlékműbe 3 bejárat van. 2 a falon, és 1 a víz alatt, ha a víz alatt mész be akkor nem is találkozol eggyel sem.
-
s.s.j.goku
tag
Szintfelodó mód:
0-val behivod a consolt oda pedig be kell pötyögni
setgs iMaxCharacterLevel 52
ügyelni kell a kis és nagy betűkre.De max 52 lehet a szintlimit.
Teljesen fagyásmentes és működik.Egy gáz van csak vele mindig be kell irni mikor elkezdesz játszani én igy tapasztaltam,de nem gond mer kb 3 sec.
Én most léptem át a 20. szintet és minden tökéletesen működik.
Még lenne egy olyan észrevételem hogyha játék előtt mondjuk megnézek egy filmet és utána kezdek játszani akkor tuti fagyni fog,játékban kurzor megáll és csak kilépni tok,Ha ujra inditom a game-t akko is fagy utána.Viszont ha ujraindulok és ugy játszok akkor már jo.
Tettem fel patc-et,de mintha a valami bezavarna neki. BsPlayer-t használok,a progi tett fel kodecet,külön pack nincs fent.
Lehet azzal akad össze?????
Ha másnál is előfordul ez a jelenség és van megoldás irja már le plssssssss.... -
ArchElf
addikt
válasz s.s.j.goku #2368 üzenetére
Nem lehet ezt a console parancsot valamelyik config fájlba benyomatni?
Amúgy mit csinál (pontosan) ez a beállítás? Ha lvl20 (vagy afölött vagyok) akkor nem adna XP-t?AE
Csinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
s.s.j.goku
tag
válasz ArchElf #2369 üzenetére
Ha eléred a 20. szintet,akkor ahol eddig irta mennyi xp-d van ott max feliratot látsz.Nem számolja tovább az xp-det.
Viszont ha beirod consolba amit irtam akkor számolja tovább és tudsz 20. szint után is lépni szintet.Ennyit tok rola.Én is pár napja használom de eddig hibátlanul.Ajánlom mindenkinek. -
attyspocak
aktív tag
válasz s.s.j.goku #2370 üzenetére
Nem tudom pontosan mire érted a ne száolja az XP-t, de nemekem folyamatosan kiírja az elért XP-t ha ölök, és a folyamtábrán is ott a nyíl, pedig 35 vagok. Igaz én a lvl100 mod-ot használom.
-
s.s.j.goku
tag
válasz attyspocak #2371 üzenetére
Arra értem hogy level100 mod nélkül 20. szint után nekem nem irta ha szereztem xp-t.
Csak annyi van ott hogy "max" és semmi több.
CSak ha használtam a konzol parancsot akko kezdte megin számolni,de lehet a te "lvl100 mod"-od is ugyanazt csinálja,mint amit én javasoltam. -
Doki16
addikt
válasz attyspocak #2371 üzenetére
Szia!
Tudnál adni nekem egy linket ehhez a lvl100 módhoz?
Köszi
-
Mans20
addikt
Helosztok
Tudja valaki hogy mi tegyek,hogy ne lépjen ki a game az asztalra 5 percenként??mert már unom.Eredeti a game,felraktam a magyar javítást de így is kilépked.Szóval nem akarom szilánkosra verni kalapáccsal.
-
goyslee
csendes tag
Már pedig én okoskodok. Képzeld el azt, hogy atomháború tör ki (neeem, nem egy szaros atomreaktor pukkan el a ruszkinál) hanem, teleszórják a világot mittudomén hány megatonnás atombombákkal. Jó sokkal. Pusztul minden ami él (kivéve a menedéklakókat ). Még a nővények is. Szerinted mennyi idő kellene egy atomháború utáni élővilág regenerálódáshoz? Nos a Fallout 3-ban 203 évvel vagyunk utána és nálam ez nagyon belefér, de a 300-350 év is. Nem kötözködni akarok, de azért nagyon nem mindegy, hogy egy terület, mekkora dózisban kapja az atomot, meg azt a bizonyos sugárzást.
-
Mackósajt
senior tag
Hogyan lehet kikapcsolni a robbanó nyakörveket Paradise Falls-ban? Nem merem szöktetni a gyerekeket, mert félek, hogy lerobban a fejük.
A főnök házában van egy számítógép, amit könnyen feltörtem, de ha rámegyek arra a részre benne, ami feltehetőleg a nyakörvek vezérlése lehet, akkor hozzáférés megtagadva annak ellenére, hogy a gép már meg van törve (a széfet sikerült kinyitni vele). A bár közelében van egy gyanús elektromos kapcsoló (ezért gyanús, mert elvileg piszkálható tárgyként jelenik meg), de ha hozzá akarok nyúlni, akkor kiírja, hogy most nem tudom használni.
Pedig már ki lehetne sétálni, mert a főnök széthagyja a kulcsait.
-
Doki16
addikt
-
Doki16
addikt
Az adótornyok mire valók amik vannak a pusztaságban. Felkapcsolgatom őket de nem sok jelentőségüket látom.
-
Mans20
addikt
Helosztok
Valaki tud ajánlani egy nv drivert a gamehoz?mert amikor utazok egy helyről a másikba akkor hibaüzenettel kilép.valami nv3ddum.dll a hibakód neve,ezért gondoltam hogy a driver a shit.181.20 van fent.
Doki16:Azokkal ha felkapcsolod akkor rádióállomást tudsz fogni azon a helyen,meg ahol még fogható.Úgy tudom minél tisztában hallható 1 rádióállomás,annál közelebb vagy valami érdekes helytől,vagy ott található valami cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Mans20
addikt
Valaki tudja hogy a lámpafény barlangba a reaktorkamra kulcsa merre van?mert nincs 50 feletti tudományom éppen.
-
Doki16
addikt
-
Doki16
addikt
-
kovacstibor79
aktív tag
Sziasztok!
Hol lehet annak utánnan nézni hogy milyen felszerelések vannak a játékban?
Hogy lehet a servo páncélt használni?Köszi
-
Doki16
addikt
válasz kovacstibor79 #2388 üzenetére
Ezt az oldalt ajánlom.
Szervópáncél meg majd úgyis hozzád kerül a főszál alatt, egyébként meg majd a citadel-ben tréningelhetsz, hogy fel tudd venni.
-
Mans20
addikt
Valaki nem tud egy caps modot?mert ami van 20000 caps mod az valahogy már nem él,hiába pipálom ki a datafileoknál,pedig a game elején még működött.A megatoni házam szekrényébe mindig volt 20000 kupak de most nincs,kerestem olyan modot is amitől több xp t kapok vagy maxra rakja a perkeket,de azt is hiába raktam be.Lehet új gamet kéne kezdeni de nincs kedvem megint szenvedni amig kijutok a 101 ből.
-
Doki16
addikt
válasz Darth_Revan #2392 üzenetére
Hogyan mentél be, én is kipróbáltam de éppen hogy csak eljutottam a GECK-ig
Gergello:Igen erre fordították, most pontosan nem is tudom, hogy mit jelent, de majd NoLF biztos segít, mert ők fordították.
-
Darth_Revan
veterán
T-51b páncél volt rajtam, meg volt nálam jó pár darab Rad Away így simán be és ki tudtam jönni. (nem kellett secenként pumpálni belém, kb 3-4-et használtam el, de még így is maradt 40 )
u.i.: próbaképp ki is próbáltam mi van, ha aktiválom a G.E.C.K.-et...ne tegyétek
[ Szerkesztve ]
-
Doki16
addikt
válasz Darth_Revan #2394 üzenetére
Jah, most már akkor mond el ne hagyjál minket kétséget között tengődni
-
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #2394 üzenetére
Robban egy nagyot és a kijövő energiahullám kinyír...ennyi
[ Szerkesztve ]
-
kovacstibor79
aktív tag
Hali!
Jól értelmezem hogy a játékban alapból nem lehet 20as szint felé menni? kell valami mod? most 9es szintnél járok még csak és Rivet városában vagyok (csak úgy kószálok mostanában)
-
p_milan
aktív tag
Hali!
Most vettem meg a játékot X360ra, és lenne egy két kérdésem. (Első szerepjátékom.) Írtátok itt, hogy fejlődés lassító, meg XP gyűjtés kikapcsolása, stb, de nem nagyon értem, hogy ez mire jó? Vannak olyan küldetések, amiket csak bizonyos szint alatt lehet megcsinálni? Illetve gondolom vannak olyan dolgok, amiket kell/nem kell megcsinálni a későbbi sikeres játékmenethez.
Ezekről esetleg van valami leírás? Vagy majd rájövök a gameből, csak mert nem akarom újrakezdeni mondjuk egy 20-30játékóra után.
Köszi.
(..(.)..)
-
Renátó101
csendes tag
Hi all
szabotáltam a 101-es menedéket. valaki tudja hogy hova menek a menedéklakói?
mert én nemelöre is kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest