Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Zyelor

    aktív tag

    válasz sutszi #27783 üzenetére

    Mondjuk nekem apriori ismeretem nem volt innen a 2FA-ról, saját tapasztalatok alapján javasoltam a páromnak amikor kapott egy üzenetet, miszerint próbálkozgatnak belépni a fiókjába, hogy tegyük biztossá. Nekem sosem volt ilyen problémám a 2FA-val korábban, max pár óráig nem jött SMS, na bumm - annyira nem érintett érzékenyen.

    Most ez nyilván szerencsétlen, mert pont egy rendszerhiba - a kiléptetéses - lépett fel, és ennek kapcsán jött elő a 2FA hiba is.

    Ha a hétfői munkahelyi beosztásoddal kapcsolatban a FB-on vannak a hétvégén közölve (tudom, tudom, ne is menjünk ebbe bele inkább - a miértekre, meg ilyesmire gondolok, megvan erről nekem is a véleményem), akkor az a 2-3 nap épp kritikus tud lenni.

    Egyébként nem tudom miért zárhatnának ki, ha random emailről 20 percre regisztrálok egy random fiókot, amit felhasználok annak a hibának a javítására, amire a rendszer magától képtelen - majd letörlöm.

    És persze, ha valaki megszerzi a jelszót ne tudjon 100 SMS-t kérni, de ha többszöri password reset (amihez ugye kell az email) után is az SMS részén akadunk el, akkor legyen már gyanús, hogy valami nem jó, és lehessen segítséget kérni, de erre nem volt lehetőség. Az SMS küldésén kívül nem volt semmi lehetőség. Szokott lenni olyan, hogy inkább hívjanak fel az SMS helyett, de itt az sem volt. Egyszerűen nem működött az egész, az elérés nem ment, valamit tenni kellett.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák