Új hozzászólás Aktív témák
-
Kr/\toS
senior tag
-
Lajkó
őstag
Köszi a szerót, de most valahogyan nem volt meg a hangulata. Valami hiányzott!!!
-
Peti78
őstag
Éljen, az mrsa-ről is kibannoltak
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
tupacamaru
veterán
válasz v!ct0y #11708 üzenetére
Most sok volt a tudatlan, felét nem is ismertem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Richter36
őstag
válasz Kr/\toS #11702 üzenetére
Ezért senki nem kerül banlistára. De ha a játék könyvtárában nem oda illő fájlt talál a pb (pl. Exodus Gold.exe, log.txt, agerage.nfo saved.cfg stb... ) amiket a különböző csítek hagynak ott akkor viszont igen. pb init failure és no packet flow jellegű üzenetekkel kirakott user nem kerül fel mivel ezek adódnak különböző rendszer hibákból.
A béta op.rendszer gyenge duma[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Ráraktam a Richter forumtárs féle punkot holnap kiprobáljuk. [link]
-
Kr/\toS
senior tag
Béta oprendszer a pb által hivatalosan nem támogatott.
Richter: látom nagyon vágod a csiteket...
Hát ez részben hibás lábakon áll, az én fear könyvtáramban pl van még 2 plusz dll file, az alchemy-é konkrétan+nfo fileok, és már ezért is kidobál a pb, pedig ez nem csít csak hang konverter.
A máisk meg ha töltőképernyőt raksz ki, azt is oda kell ám másolni. Szóval ez részben tévút.A banlistás kalandozások jó 1/3 egyéb error. Kár is kőbe vésett tényként kezelni.
-
Richter36
őstag
De ezért még nem vagy pb banlistás ugye?
Kratos: ezek a pb által ismert csítek fájljai amiket felsoroltam nem a töltő képernyő és nem a hangkeltőé. szerintem zárjuk le ezt a vitát, mert nem tesz jót a kommunitinek
Ja! és nem kell vágni a csíteket... http://game-violations.ggl.com/[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
ha vírusírtó vagy tűzfal miatt a listára kerülne valaki, kevesen maradnánk ki belőle. A listán ha jól láttam meg is van adva, hogy ki mit használt. Pb init failure nekem is volt már, mégse kerültem fel oda. Szóval szvsz megvan az oka, hogy ha valaki ott van. Kár megmagyarázni
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Lajkó
őstag
válasz Peti78 #11715 üzenetére
Pontosan !!!
Emlékeztek még Sthealt kollégára? Ezelőtt egy-másfél éve Ő bombázott ezekkel a listákkal. Na Ő tudna mesélni nektek ezt-azt!!!
Kérdőre is vont egy-két embert, csak nem verte nagydobra! Persze a neki adott választ én elfogadtam mint mentséget! De ettől még a tény az tény. -
dunc
nagyúr
A PB témához annyit,hogy béta oprendszer ide vagy oda a WIN 7 7100 hivatalos RC teljesen más képet mutat mint a többi maszek build, a pb egyszerüen nem támogatja már az ingyenes FC-t,és a fizetős F.E.A.R.-t se csak a Mandatte van támogatva azzal meg a kutya se játszik. De amióta a hegesztett PB-t használjuk egybe maradt a szerver,és érdekes modón nem lett szétbaszva 1 napon belül. Én is láttam már érdekes dolgokat de diszkrét maradtam,mindenesetre elgondolkodtam,és én se vertem nagydobra. Tehát aki szeretne játszani továbra is azt mondom,hogy frissitse le a PB-t akár az oldalon utoljára linkelt Richter féle verzióval.Más mondani valóm egyenlöre nincs megyek iszok egy király "gyémánt kávét" imádom !
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Elinditottam a szervert nézzétek meg ,hogy rendben van-e ? Megy egész 16-ig,majd este kb 19-től ismét indittom.
-
breed30
tag
Hello az a gondom akármit csinálok mindig lelőnek, volt olyan szerver hogy mikor megjelenek a pályán meg is haltam abban a pillanatban. Senkit nem láttam már csak érdeklődés képen sem léptem ki, azokban a pillanatokban átnéztem mindent de sehol senki. Érdekes, meg akárhogy próbálok kitérni nem tudok egyszerűen, ugrálok jobbra balra de nem megy, és az még hogy beleengedek az ellenfélbe egy tárat és tovább lő és kicsinál, de ez elvileg lehetetlenség 100%-os páncélzatom volt meg vettem fel medkit-et is.
??[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Nos leszedtem a PB-t majd hozzáadtam anem létező FEAR Mandattet,és lefrissitettem a játékot ,majd az így kinyert pb filéket bemásoltam a documentumokba,és a Fear Combat telepitett könyvtárába ,most nem írta ki a figyelmeztető szöveget ,talán így jó lesz.
-
Lajkó
őstag
válasz breed30 #11723 üzenetére
Türemelm frag-et terem kolléga!!!
Mi már vagy 3 éve kenjük ezt a gammát folyamatosan, és még minket is meg tudnak lepni néhanap egy-két jólindított skúlóval!
Légy éber, figyeld a hangokat, használd a kellő időben a medkitet, légy mindig mozgásban, és mindent szedj fel a pályán amit csak tudsz!!!(medkit, armor) -
v!ct0y
veterán
válasz breed30 #11723 üzenetére
Az ilyen gyakran elő fog fordulni míg el nem sajátítod a mozdulatokat
Sokszor velem is előfordul, hogy azt hiszem belenyomok egy tárat de közbe a negyede se talált. Maradj mindig mozgásba habár majd ez kialakul, hogy hogy tudod az ellent hatástalanítani. Csinálj X-Fire-t vagy ha van vegyel fel innen egy- két embert. Van itt jópár vén róka akiktöl sokat lehet ám tanulniDUNC: ennyi erővel akárt csinálhattál volna egy zárt szervert is, mert rajtunk kívül más nem tud majd bemenni az tuti.
-
dunc
nagyúr
válasz v!ct0y #11727 üzenetére
De be tud menni most ez mix PB megy a szerveren .Ez van a doc.ba és a játékba is.
-
breed30
tag
Türelmes vagyok mindent felszedek, csak én már arra gyanakszok hogy azon a szerveren ahol voltam lehet hogy cheat-et használtak mert a 10 mm pret-böl nem bírhat ki egy karakter sem egy tárat. és mind a 25-öt bekapta. Amikor gyors táraztam egy lövéssel leterített pedig minden a maxon volt nálam.
v!ct0y: 100% mert figyelem a vérfröccsöt is mindig megvolt a 25 futott előttem jó célpontot adva.
[ Szerkesztve ]
-
Richter36
őstag
Most jó volt
Victoy: Ja ja fura volt az arc... még tápolni sem volt időm és már döglöttem is. Valami nagyon erős lőszerrel lövöldözött máskor is játszottam már vele és akkor is ez volt az érzésem, hogy valami mintha nem lenne tiszta. Mindenesetre bizonyítani nem tudjuk, hogy csaló lenne.
[ Szerkesztve ]
-
CS4SZY
csendes tag
Entman 1 igen jó játékos aki nem most kezdte a gamét !!! ennyi Mindig vagyis többnyire zárt szervereken gamel több nagy nevű gamerrel és nem hinném hogy csaló lenne! am lengyel a gyerek, és aszem a FEAR-ben ők a legjobbak ! SIWERS ismerős valakinek?? Na ő egy nagy ász és persze ő is PL!
_CSASZY_
-
Richter36
őstag
válasz v!ct0y #11734 üzenetére
Csak a pb miatt néztem be (kipróbáltam a csítemet ), de este leszek az igazi nevemen
CS4SZY: Én ismerem mindkettőt és Siwers-el játszottam is jó párszor és ami fura,hogy vele nem éreztem hogy sokkal erősebb lenne a fegyvere, mint az enyém csak azt hogy nagyon skilles. Entman még medkitet sem használt és hárman kellettünk a lelövéséhez. Ennyire azért egyikőnk se noob. Játszottam már egy pár nagyon skilles gamerrel és kaptam is ki nagyon csúnyán de sosem volt olyan érzésem hogy valami nem oké. Nem tudom azt biztosan állítani hogy csaló volt, csak azt mondom hogy fura volt.
[ Szerkesztve ]
-
CS4SZY
csendes tag
válasz Gy3pm3st3r #11738 üzenetére
Hát jah találkoztunk már vele ugye papi ,és nincs elszállva magától jó fej csávó
_CSASZY_
-
dunc
nagyúr
"Entman" témába annyit,hogy hiszek a PH-s rutinos Fearos játékostársaimnak,és megölhetetlen volt ,valamint túl erös volt a sebzése,ezért a Ban listámba pihen.
"[UserBans]
Ban0=2ee41af5768538299c2cbc6193263739;EntMan"Most ő az egyetlen,mert kipucoltam amióta használjuk a PB-t de szerintem hamarossan hizni fog!
Más a névvel kapcsolatba nekem is kivan a faszom,hogy azt se tudom ki fia borja az illető,mert mindenféle néven játszik.....dunc=Jupit€r-PH ...én pofázok....
De eztán Átírom a nevem a ph-n használtra : DUNC-PH leszek,remélem ragadós lesz a példa ,és a néven kivül ott lesz a PH jelző....ha már itt és együtt nyomjuk![ Szerkesztve ]
-
CS4SZY
csendes tag
válasz Richter36 #11736 üzenetére
Hát félreértés ne legyen belőle én nem védem Entman-t De én jó gamernek tartom , a modorával nem mindig értek egyet (ebből kifojólag már volt kis összezördülésem vele 1v1-ben)! Am hogy nem látod hogy tápolná a medit mikor harcoltok, hát én low garfikával tolom, tolttam a gamét és én nem láttam úgy soha ha az ellenfél elszisszentett 1-2 medit
_CSASZY_
-
CS4SZY
csendes tag
-
Richter36
őstag
válasz CS4SZY #11741 üzenetére
Figyeltem spectatorban és átmentem az ő oldalára is de nem vett fel se medit se armort. De ettől függetlenül nálam két esélyes a pali.
Siwers pedig szerintem a világ talán legjobb shotgun gamere elképesztően jól bánik azzal a x@rralDunc: azzal kezdtem, hogy bemutatkoztam. Valamelyik nap meg mouse test néven voltam ott és mindenkinek leesett, hogy ki vagyok mivel azelőtt érdeklődtem itt egér beállítások felől
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Napelem
- PlayStation 4
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mazda topik