Új hozzászólás Aktív témák
-
ToxLee
őstag
Hello!
Nálatok is leesett az FPS? Csináltam egy tesztet és átlagba 13 lett...Előtte meg 70-100 körül volt. Újra raktam a gémet és még mindig csinálja, VGA drivert is újraraktam és nem szűnt meg. De csak a fearbe csinálja.
Előre is kösz. -
breed30
tag
válasz ToxLee #11951 üzenetére
Most hogy olvastam megnéztem az enyémet 4 és 11 között mozog most, 50 60 szokott lenni a mostani beállításokkal.
Lehet hogy összefügg az én problémámmal most neki állok újratelepítem hátha megjavul.
Nekem is csak a fear-ben van gondom.Lajkó: Ez már sajna nem gémer gép valaha az volt, (egyszer volt hol nem volt talán igaz se volt) egy vidkart tervezek bele mert már kezd kevés lenni, meg ram-ot holnap rakok bele így meg lesz a 2 gb.
Még egy két évig nem igen akarnék cserélni.v!ct0y: Mindegyik fegyverrel.
-
Lajkó
őstag
Ránéztem a dolgokra. Mert ugye elég rossz napom lett volna ha úgy megyek melóba, hogy nem tudom a tényeket.
Először is: A szerverkereső ismét működik hibátlanul!!!
Másodszor: Ránéztem az fps dologra fraps-el, de nekem nincs semmi változás. Most is 150-330 között mozog! -
Kr/\toS
senior tag
Ez az fps lag sajnos a FEAR esetében( és csak abban!) logitech egerekkel fordul elő minden operációs rendszeren ami nem XP 32 bit. Végigjártam mind és még a g9-el is előjön, sajnos ezért nyugdijaztam szeretett g5-met. :/
Sokan írták már logitechéknek ezt a hibát; de persze ők elbagatellizálták" konfig specifikusra".... Hát persze.
Helyi kezelésnek számít:
-Mikor leesik az fps kihuzod az egeret az usb portból ; fps felugrik megint; egér átdug másik usb portba. Ezzel kezeléssel nem jön elő az fps lag a következő fear restartig.Remélem segitettem.
-
breed30
tag
válasz Peti78 #11960 üzenetére
Az effektek tényleg nagyon jók , engem amikor a slowmo aktiválva van mindig kicsinálnak a hirtelen belassulás nagyon zavaró nem is foglalkoztam vele hogy plusz egy death.
Amikor aktiválták már előre tudtam kb 10-20 másodperc a death-ig, a slowmo-ot nagyon meg kell szoknom még. -
Gy3pm3st3r
tag
válasz Kr/\toS #11955 üzenetére
Akkor itt az probléma mert nekem is logitech egerem van és néha időközönként nagyon idegesítő tud lenni ez a nagy lagolás amit néha én is tapasztalok a játék közben. Van mikor ilyen esetben az Fpsem is 150ről lemegy 15 re Ebben a dologban is az egér lenne a ludas ? mármint hogy ilyen nagy mértékben leesik az Fps-em
Le tudom írni a hóra a nevem sárgával! :P
-
Kr/\toS
senior tag
válasz Gy3pm3st3r #11963 üzenetére
Inkább a drivere. Bár mint mondtam 32bit xp-n elvileg nem lenne szabad előjönnie.
-
breed30
tag
válasz Peti78 #11962 üzenetére
A csapatmunkámon még dolgozni kell nehéz leszokni arról hogy az ember egyedül megy a game-ban évek alatt megszoktam hogy megyek ölök stb. A single-röl átváltani multira elég nehéz meg kell szokni sok mindent az AA3-ban is nehéz, a teamwork-öm majdnem mindig nulla. Ez a két játék az első amit komolyabban multiban játszok.
Amúgy teszik nagyon a multi, a Fear Combat jó kis üsd vágd játék, meg én rosszabb grafikára számítottam mind két játékban de kellemesen csalódtam mind kettőben.
Azt hozzáteszem Január óta van netem, gépem már évek óta volt de eddig nem ért semmit. -
tzimash
őstag
válasz Kr/\toS #11964 üzenetére
nem is jön elő
64bites win7-en viszont tényleg lassabb/lagos a fear, nem is gondoltam, hogy ezért.annyit még meg lehet próbálni, ha tényleg csak a driver a ludas, hogy csak annyi ideig van a gépen, amíg beállítod az egeret, xp alatt nálam csak addig van driver, míg a Hz-et meg a dpi-t beállítom, aztán delete. a belőtt értékek úgy maradnak.
Breed30:
"a teamwork-öm majdnem mindig nulla." - nekem még 2 év után is[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
válasz breed30 #11965 üzenetére
A combat az a játék, ami leginkább ötvözi az intenzitást és a taktikát. Én eddig csak a Quake 3-mal játszottam, igaz csak lanon, meg otthon. Az is hihetetlenül pörgős volt, Lajkó fórum- és harcostársunk azt nagyon keményen tolta. (pici seggnyalás, de legalább őszinte)
[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
ToxLee
őstag
Nekem megjavult ez a lag dolog. Lehet ,hogy a szerver kereső csinálta volna? Előtte sose volt ilyen problémám.
-
CS4SZY
csendes tag
Jó volt ez a kis esti game! Jönnek elő a régi gamerek plEX klán
_CSASZY_
-
CS4SZY
csendes tag
DEX
_CSASZY_
-
marcus.fenix
aktív tag
Sziasztok!
Dedikált szervert akarok indítani egy olyan gépen, ahol a full játék el sem indul.
Megy is, konfiguráltam is meg minden, de csak két map van beállítva, és sehol sem találom a hivatalos maplist-et, hogy a többit is be tudjam állítani (DM map-eket) A nevük nem jut eszembe.Valaki tud segíteni? Esetleg még ha tudtok valahol letölthető map-packet, az is jól jönne!
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
Lajkó
őstag
válasz marcus.fenix #11979 üzenetére
CSeCS!
Gondolom játék alól szoktad indítani a szervert. Úgyhogy mielőtt elindítod, a Host menüpont alatt találsz olyat, hogy Maps. Ott tudod a Selected oszlop alá helyezni a kívánt mappokat!
Ez a két map a Hihg Tech, és a Refinery? Mert akkor szerintem abból adódik a problémád, hogy a feltöltési sebességedet elég alacsonyra állítottad. Az korlátozza le a mappok számát, de ha kézileg belövöd hogy azokra a mappokra is szökséged van, akkor nem fog tiltakozni csak egy ok-ézás erejéig! -
Peti78
őstag
hi van valakinek olyan szerszáma amivel ki lehetne vágni az oldallapot kör alakban a ventiknek? meg egy fúrója a venticsavaroknak? Ha igen, akkor lanon kigyakhatnánk a dolgokat
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
marcus.fenix
aktív tag
Éppen ez a baj, hogy a játék a dedikált szervernek szánt gépen el sem indul... (S3 Graphics rulezz) A sávszél (viszonylag) nagy, ezért esett a választás erre a gépre. Azért csak az a két map ment (Factory, meg Offices) mert ez a kettő volt benne volt a ServerOptions.CFG file-ban. A többi neve nem ment fejből, de a neten megtaláltam és töltöttem le újakat is, mostmár a Custom Dedicated DM szerverünk 16 map-pel Up & Running!
Az összes rap-et hallgató kemény csávónak küldöm e dalt: http://www.youtube.com/watch?v=5PsnxDQvQpw - és remélem tudnak angolul, különben azt hinnék kedveskedek...
-
dunc
nagyúr
Mit szolnátok ma este egy kis DM-hez?
-
dunc
nagyúr
Nyomtam egy szervert
Prohardver.hu DM DUNC -
breed30
tag
válasz Peti78 #11981 üzenetére
Ha nem laknál olyan messze szívesen megcsinálnám a modszer tökéletesítve lett azóta .
Ma délelőtt voltam valami ruszki szerveren sz... vertek.
-
Lajkó
őstag
Köszike a szerót!
-
breed30
tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest