- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen házat vegyek?
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon EOS DSLR topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
dunc
nagyúr
Csak ph-t olvasó személy tudta szétbaszni ,de az scmd jelszó eztán titkos lesz......K********************* ez a szerverbe baszakodó pöcsnek szól.
dunc, ne provokálj[ Módosította: bwoay ]
-
Armahun
addikt
Nem kellett neki hozzá cmd pass, már itt tart a technika , ráadásul se a pb se a sec nem szűri. A vastagbetűssel viszon egyetértek
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
-
dunc
nagyúr
válasz Peti78 #11455 üzenetére
Tudom én is de volt itt a napokba egy -két önkéntesen gyökérnek magát bevállaló emberke....tehát jobb megelözni a bajt,és nem adni több lehetöséget,legközelebb nyílván csak hétvégén állunk össze?
A moderálás igazságos volt ,örülök,hogy kitörölték....(de remélem egyetért velünk a moderátór,hogy pusztulni kell a szerver hackernek.... )bwoay:bár tudnám ki az akit provokálnom kell....
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
Egy csíter állandóan betalálja a magyar szerókat és főleg azokat, amik itt ph n kiírásra kerülnek és sztem mindig ugyanaz a figura lehet 80-100 közötti pingel. Fura mód nagytiszteletű HFC-n egyszer se találkoztam csíterrel (ezt ők másképp látják..)
Lehet valamelyikük bosszújaHa engem is kiakarsz írni akkor így tedd...v!Ct0y-PH
Nagyon beindult a topik miközbe én a gigászi robotok gigászi csatályát figyelem
[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
Csak jelzem, hogy az scmd pass-t én használtam, mert szükségesnek láttam.
Sajnos már későn! -
Peti78
őstag
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
dunc
nagyúr
Nos újra megcsináltam a szervert,és újra beállitgattam. Ha valami gond van vele,vagy itt privát,vagy az e-mail ra írjatok,elég gyakran nézem,és intézkedek ha kell.
prohardver TDM DUNC ez lett a neve,és a beállitások megeggyeznek az elözővel. -
plus44
veterán
Ti legalább tudtok játszani, én azt sem...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
dunc
nagyúr
Faszán beüzemeltem,beállitgattam a szervert,és gyakorlásképpen kibannoltam magam..... bele kell jönni újra az scmd használatába,hogy reflexként menjenek a különböző parancsok.Remélélem annak ellenére,hogy hétköznap van lesz érdeklödés.....
(#11468) Peti78 "mert becsületes magyar ember vagyok" :ahoz képest egy randa feka van az avatarodon....
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
válasz Gy3pm3st3r #11472 üzenetére
Ne má én azt hittem pinokió
-
Peti78
őstag
Az csak csak azt jelzi, hogy isteni testem napbarnítottan csillog a napsütésben.
Mellékesen megjegyzem, hogy az idegen szavak használata előtt érdemes elgondolkodni, hogy nincs-e véletlenül szép magyar szavunk kifejezni azt, amit szeretnénk. Ha mindenképpen az idegen szó mellett döntünk, feltétlenül nézzünk utána annak, hogy mit jelent, mert esetenként rém butaságok sülnek ki a nem megfelelő használatuk esetén.
A teljesség igénye nélkül:
anno annak idején
detto ugyanaz[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
Prohardver.hu TDM DUNC szalad a szekér,de nem leszek megnézzük az Ice Age 3 -at a párommal.
-
Peti78
őstag
Köszönöm a játékot mindenkinek.
Bár nem kevés ideggel járt az egyik kör office-on, az idegbaj határán voltam. Olcsó vígasz, hogy nemsokára Close is kiakadt hasonló problémák miattBlackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
S4ND3R
tag
Dzsuke...
-
jagada
addikt
válasz Gy3pm3st3r #11472 üzenetére
Kérjél egy glóriát az avatarodra a modiktól
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
hullákvére
csendes tag
válasz v!ct0y #11484 üzenetére
Jó napot uraim.
Már egy ideje nyomon követem tartalmas beszélgetéseiket. Kedves viktor csalódottan olvastam azon hozzászólását miszerint a HFC nagyra becsült klánjában olyan személy vagy személyek vannak, akik bosszúból leállítanák más kedves magyar játékosok szerverét. Nos, e kijelentését cáfolnám és még a gondolatát is elutasítom.
A HFC klánban csak is kizárólag nagyra becsült kedves emberek kapnak helyet, akik tiszteletben tartják egymást és a földön minden életet. A további téves feltételezéseket elkerülve kijelenthetem, hogy a HFC tagok még csak hírből sem tudják mi az a „cheat” és hasonló kártevő programok. Ellenben kedves viktor esetleg mesélhetnél neked honnan ilyen hatalmas és mérhetetlen a tudásod, amit a halandó játékosok még csak fel sem fognak?
Kérlek, oszd meg velünk a gigászi bölcsességet cheatek terén, hogy mi is megvilágosodjunk.
Amúgy ha nem vagyok túl tolakodó, akkor elárulnád neked mi a rendes hétköznapi foglalkozásod?
Üdv.
Mert az ördög nem alszik.
-
v!ct0y
veterán
válasz hullákvére #11486 üzenetére
Én befelyeztem a veletek való társalgást!
Mert már unom a banánt...[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
Foglalkozásom meg hekker főállásban mellékállásban meg csítgyáros.
Most lesz egy új csítem a füsthekk alias minimum graf[ Szerkesztve ]
-
superfinest
tag
Meg tudjatok adni azokat a szerókat ahol ti játszotok?
-
dunc
nagyúr
válasz superfinest #11489 üzenetére
Persze este csinálom 19-től a neve: prohardver.hu TDM DUNC várok mindenkit.
-
v!ct0y
veterán
válasz superfinest #11492 üzenetére
Amiatt ne aggódj..
-
Peti78
őstag
válasz superfinest #11492 üzenetére
Szerinted valaki odamegy és a füsthekk miatt szájbaveri Viktort? Nehezen hiszem.
Ha igen akkor vegyétek fel és felrakjuk a jútyúbra[ Szerkesztve ]
-
Peti78
őstag
válasz v!ct0y #11495 üzenetére
Vagy beállnak a csörgővel az ablakod alá.
Ezzel az egésszel kapcsolatban pedig csak annyit, hogy én is kaptam bant huszonvalamennyi/ egy statnál. Persze nem csináltam semmi extrát, csak nem rohantam a falna és nem saját magamat lőttem le. Ennyi bőven elég az adminnak, (és most teljesen mindegy hogy éppen ki az) hogy bannoljon. Ugyanezt csinálja a JTE klán is, és most nem tudom eldönteni, hogy abban vagy a HFC-ben vannak-e jobb játékosok. A JTE-ről inkább kidobatom magam Valahogy az ő idegük nekem jobban esik.
-
tupacamaru
veterán
A HFC klánban csak is kizárólag nagyra becsült kedves emberek kapnak helyet, Na, itt kezdtem el röhögni de csak óvatosan mert a rázkódástól mozog a bal vesémben a kő és nem akarok véreset pisilni.
akik tiszteletben tartják egymást Hát egymást biztosan, de mást nem, mint erről már fentebb meggyőződtünk.
Furcsa elképzelésed van a kedves emberekről egyébként, mert ha leanyázlak akkor ezek szerint én is egy kedves ember lennék a szemedbe?
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
v!ct0y
veterán
válasz tupacamaru #11497 üzenetére
HFC etikett......
-ez a szerver arról híres, hogy itt akár gyerekek is játszhatnak, hiszen mindenkire figyelünk
- a szerver üzemeltetői nem tűrik az alpári stílust
De az, hogy a ku..a anyád ne kempeljé az mehet mi??
Ma nyomtam egy kicsit a TDM szerójukon 25-2 nél jött is egyből, hogy Viktor te vagy az?
Egyébként kedves nagytiszteletű HFC klán szerintem azért a szeróért fölöslegesen perkáltok mert max 3 hfc st láttam rajta 2x kb... Jah és a vége mindig Disconected
Ezek szerint mi szarok vagyunk Jó nagy tisztelet kellene a seggetekbe....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Ukrajnai háború
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elite: Dangerous
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest