- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Richter36
őstag
válasz GC-EvElyN- #8001 üzenetére
Az adatlapja alapján László.
És a névnapja pedig június 27.
Így utólag is Sok Boldog Névnapot Lacee[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
válasz GC-EvElyN- #7993 üzenetére
Aham, akkor ezt benéztem, na mindegy.
Jah, és köcce, de 'egyenlőre' nem áll szándékomban ... ozni.
-
GC-EvElyN-
senior tag
Sziasztok!
Örömmel jelentem be a FrancosKrumplik nevében, hogy csapatunk új taggal bővült.
Tisztel ZeD mától fogva fíres neved FK*ZeD*HUN legyenHali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!
-
Richter36
őstag
Üdv a csapatban harcostárs
Erősödünk erősödünk -
tupacamaru
veterán
válasz GC-EvElyN- #8006 üzenetére
Most ugorjon a szenteltvizes fazekba akkor.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
<<{FMJ]Corey
csendes tag
Te is főttkrumpli leszel
am megFáj a fog?? Nem fog!! by Tupacamaru
-
Kr/\toS
senior tag
válasz tupacamaru #8009 üzenetére
Tupa te nagyon kialudt vagy ma!
-
v!ct0y
veterán
-
tupacamaru
veterán
válasz GC-EvElyN- #8014 üzenetére
Ajaj és mégis 5-en vagytok.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Richter36
őstag
válasz tupacamaru #8016 üzenetére
Há' mos' mé' mondod? MRK-ék meg tizenakárhányan vannak
Na meg Evelyn nem mondta hogy mind az 5-en a minőséget képviseljük
Én pl az erős töltelék vagyok -
v!ct0y
veterán
válasz GC-EvElyN- #8014 üzenetére
én is úgy értettem de mind1
-
tupacamaru
veterán
-
Lajkó
őstag
Toltam ma 1on1 Cloose-al egy partit, és nagyon tetszett. Bár elpicsázott elég rendesen, azért úgy éreztem a végefelé, hogy talán kezdek ráérezni lassacskán. Talán nem kellett volna annyi granyót beszednem?
Evi merre voltál ? Pedig most megmutattam volna, hogy ki hordja a nadrágot. vagy sem
Na majd jelentkezz, és akkor összecsapunk mint C.-gyerek felett a pöcegödörben a fekálialé.
Ui.: Persze ez minden kedves klántársamra vonatkozik. Aki szeretne azzal szivesen tolok egyet-kettőt. -
GC-EvElyN-
senior tag
Gratulálok a bujkálós 1v1ekhez.
Zed"Evi merre voltál ?" Dolgom voltHali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!
-
Lajkó
őstag
Dikkkkk. há ti még ilyenkor is toppon vagytok ? Ha tudom, én sem fekszek le olyan korán.
-
tupacamaru
veterán
Köszönet az esti össznépi összeröffenésért.
-
<<{FMJ]Corey
csendes tag
válasz tupacamaru #8038 üzenetére
Jó kis gyilok volt ma is
Ugy érzem látjuk még ezt a HupikékTörpikék gyereketFáj a fog?? Nem fog!! by Tupacamaru
-
tupacamaru
veterán
válasz <<{FMJ]Corey #8039 üzenetére
A gombájával??
-
Lajkó
őstag
válasz tupacamaru #8040 üzenetére
Jah azzal a fertőzöttel.
-
Lajkó
őstag
Na ennyi volt mára(TEGNAPRA) 'Richter, és Slaade ma nagyon kitartóak voltak ám.' , a Boldwin pedig kibórító az aimbot-os szövegével.
Köszi mindenkinek, jó8 all.
[ Szerkesztve ]
-
Richter36
őstag
Az aimbot szvsz nem neked szólt hanem a csapattársának aki tényleg használt segéd eszközt (lásd votekor ő is a társa ellen szavazott), mert aki egy sarokból 4 embert lő ki 1 tárral és nem is stuffol meg 3 golyóval elintéz amikor 100/70 vagyok az már több mint gyanús.
Ettől függetlenül köszi mindenkinek a ma esti gamet, tényleg jó volt.De ha már szóba jött a csalás akkor kifejteném a véleményem.
El sem tudom képzelni mit és kinek bizonyít a csaló gamer
Amikor vége egy körnek vagy egy meccsnek és látja magát a táblázat élén akkor elhiszi hogy ő ilyen jó Vagy mi motiválja az ilyen embert?
Soha nem tudnám rávenni magam a csalásra csak azért hogy a csúcson lássam a nevem.
Egyáltalán mit számít egy pub szerveren amikor esténként összejövünk és játszunk, hogy ki milyen eredményt ér el
Szal utálom és mélyen megvetem a csalókat,és az igazi gyengeség jelének tartom ha valaki csak segédeszközzel tud játszani.Inkább 100 kezdő aki derekasan küzd, mint egy kibaxott csaló.És teljesen mindegy mit használ.Ha hosszúra nyúlt a memoárom ne haragudjatok de dühös vagyok és amit csak azok tudnak akik játszottak ma velem:részeg is
Ilyenkor meg előtör az emberből az igazságérzet -
<<{FMJ]Corey
csendes tag
válasz tupacamaru #8040 üzenetére
Nem a gombájával Tupa,hanem a szamócájával
Viszont az tetszett ,hogy Richter azon volt kiakadva egész nap hogy ki az a pffffffff
Remélem azért tudtál aludni tőle éjszakaFáj a fog?? Nem fog!! by Tupacamaru
-
Kr/\toS
senior tag
válasz <<{FMJ]Corey #8044 üzenetére
Bazz, hogy vágod már a hupikék törpikéket!
-
Lajkó
őstag
válasz <<{FMJ]Corey #8046 üzenetére
Ebben a lepke dologban az lehet a legszomorúbb, hogy soha sem éred utól.(optimális esetben) Lepkusz házikusz
-
GC-EvElyN-
senior tag
Hali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest