- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Gaming notebook topik
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
S4ND3R
tag
válasz Gy3pm3st3r #11105 üzenetére
Nyomtam egy 3TRÉMARKOT, de nincs hozzá kódom, így csak a weben mutatja meg az eredményt. 13389 pontot dobott... Nemtom, ez jó eredmény?
Ja, ma holnap nem vagyok, szóval nem fogom a statokat rontani![ Szerkesztve ]
-
tzimash
őstag
válasz Kr/\toS #11113 üzenetére
annyit, hogy már eléggé paráztam, asszem 1.55v volt a max. ennél többet nem mertem adni neki.
sajna nem az az übertuning példány a proci, a jófélék sokkal alacsonyabb fesszel vinnék ugyanezt az órajelet.
meg kellett hozzá az is hogy kinyissam rá az ablakot, januárbanv!ctoy:
na azzal már hasítani fog[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
válasz S4ND3R #11116 üzenetére
Én is ebbe gondolkozom most, hogy így lement az ára. Bár sztem is ilyen felbontáson pénzkidobás. Meg nem mind1ik játék szereti a cf et cod4 nél 70-80% fps emelkedésről is hallottam de te sztem azzal nem igazán játszol
Sztem a 450 es táp elég lenne neki. Vagy van most a 4850 x2 szerezz egy olyat inkább[ Szerkesztve ]
-
-
Lajkó
őstag
Gyá, mi folyik itt!!!
Tuning, meg vga, meg proci, meg anyámtyúkja??? Én meg nem bírok egyedül a JTE klánnal? xD
Na irány játszani, de sürgősen!
Amúgy elég türhető mostanában a HFC is. Nem volt semmi atrocitás, meg ilyesmi. Csend, és progressziv, pörgős gamma. -
Lajkó
őstag
válasz Gy3pm3st3r #11121 üzenetére
Amúgy igen!
Majd este meg is teszem. Még elkészítem a kajcsit, megnézek egy filmet, és GO!!! -
Lajkó
őstag
válasz Gy3pm3st3r #11124 üzenetére
Na itt lenni!
Egy kis Gamma? -
_CSASZY_
csendes tag
Este majd lövünk valami szerót ,és game .Csak, mint már mondtam ember meg nem non van Én is inkább cod-zok mostanság, bár állítom a cod 4 az egy gyüjtő a magyar bunkó, fa......pó,meg hasnló jelzőjű gamereknek tisztelet a kivételnek! Corey+én mindig összefutunk ilyenekkel! Ja am ZED az X-ed használhatnád többet is
_CSASZY_
-
tupacamaru
veterán
válasz _CSASZY_ #11128 üzenetére
Akkor már tudom hogy miért nem CoD-ozok.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Lajkó
őstag
válasz tupacamaru #11129 üzenetére
Pedig az neked való gamma lenne. Na nem az imént említettek miatt, csak az elég sunnyogós játék, úgyhogy ott aztán érvényesülhetnél 1000-rel!
csaszy: Xfire este aktív lesz mint állat!
-
Kr/\toS
senior tag
válasz tupacamaru #11129 üzenetére
Nekem a cod engine el van a legnagyobb bajom. Annyira hulladék a fénykezelése hogy hihetetlen; egyszerűen beolvadnak a háttérgrafba karaktermodellek , mire kiszúrod őket már le is szedtek. Plusz gyenge hangrendszerrel van felszerelve, a hangok mélységi érzékelése kizárva. Sajnos megszoktam a jót a FEARben és azután elég nehezen veszi be a gyomrom igénytelent.
[ Szerkesztve ]
-
_CSASZY_
csendes tag
válasz Kr/\toS #11131 üzenetére
Hát igen van a szemnek mit befogadnia,érzékelnie,felfognia a cod-ban! De aszem azért meg lehet szokni ,meg inkább ugye kitapasztalni, hogy honnan lehetséges a támadás mint ugye az Etalonban(FEAR-ben) már megszokott!
Hát én a hanggal nem non értek egyet papa, mert legtöbbet a cod-ban irányokra mozgásokra játszok és szerintem elég jól fókuszálható honnan merről mozognak az enemy-k!
ALL:Am meg nem azért de egyxer csak úgy akik itt vannak a
fórumon meg akiknek ugye fent van a cod4, csak gamelhatnánk egy jót! de most komolyan, nem? mint pl a lan-on szerintem állat lenne!_CSASZY_
-
_CSASZY_
csendes tag
EStét nem látok nagy mozgást de 7-től lövök szerót majd ott re
_CSASZY_
-
v!ct0y
veterán
Az X fire az close ra is vonatkozik!
-
tzimash
őstag
köcce a gamét!
-
_CSASZY_
csendes tag
Thx a gamét mindenkinek!
Pupil:sry , hogy az elején ott egy kicsit morogtam nem lesz több ilyen
_CSASZY_
-
v!ct0y
veterán
Köcce a gammát jó volt
-
Lajkó
őstag
Én is köcce.
Remélem mihamarabb lesz számomra is elfogadható verzsön!!! T4!!!
-
Peti78
őstag
Kicsit későn ugyan, de én is köszönöm a szervert. Egyébként ki volt happy face?
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
tupacamaru
veterán
THX gammát, szerót.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Lajkó
őstag
Én is köcce, csak valamiért leállt a gépem, és már nem akaródzott visszamenni, mert telepítgetnem kellett.
-
v!ct0y
veterán
köcce a gammát, szerót faca volt főleg az utsó pár meccs
-
Peti78
őstag
Persze én is köszi
Laller sikerült megoldani ?Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest