- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Apple notebookok
- Steam Deck
- Projektor topic
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajkó
őstag
Jó gamma volt, köszi szépen. Jó volt a felhozatal is.
Csak azt a f.ssz.pó, k.b.szott, k.rv. sebzést mi a retkes f.szért kellett elállítani az ua.-nál, na azt nem tudom.
Valaki el tudja nekem normálisan magyarázni? De nem olyan választ szeretnék, hogy: -azért, mert úgy nem lesz belölle only unarm, mert ugye miért ne lenne??? Én sem vagyok híve az állandó unarmnak, de ha egyszer az a helyes megoldás abban a szituban, akkor azt kell alkalmazni, a cél érdekében, vagy nem? Ezzel az erővel akár lehettne a fegyverek sebzését is állítgatni, mondjuk a pálya nagyobb tereinek kihasználtsága végett, és campelni mint egy noob. Vagy nem jól mondom? -
v!ct0y
veterán
thx a gammát marha jó volt
-
OnSeT
őstag
"mert úgy nem lesz belölle only unarm"
ebben tömören, röviden benne is van a lényeg,a sebzést csak az ütéseknél állítottam át, ha annyira szükséges az ua,
használj rúgást vagy becsúszást.szvsz ezzel a beállítással elkerülhető
a fegyver nélkül rohanok és leütök mindenkit + toggle crouch off comboamit az elmúlt napokban többen előszeretettel használtatok.....
ha valóban csak akkor uazna mindenki amikor TÉNYLEG
szükséges, akkor nem kellett volna átállítanom ...én azt mondom így jobb, pörgősebb volt a gém
várom a többiek véleményét is
-
Brent
aktív tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy egyszerűen nem tudom felrakni az 1.08-as patcht! Amikor felraktam a játékot ugye jön az info, hogy van új verzió rá is megyek a yes-re csak, ott a sierra ftp 9999es pingel nem nagyon akarja küldeni az adatállományt.
Mind1 Pcguru-ról leszedtem a patcht felakarom tenni erre ezt írja ki: "Fear is not currently installed. Update aborted." pedig fel van rakva a játék...
Gőzöm sincs mi baja lehet a nyáron simán felraktam ment minden jól, erre most itt sz@rakszik..
Nem tudjátok mi lehet a baj ? Vagy mit cseszek el ?
-
Peti78
őstag
Hát (háttal sem kezdünk mondatot) én ma nagyon nem játszottam jót, persze talán lehetett volna, ha tudok egy pass-t. Na mindegy, a szerver nyitójának szíve joga azzal megosztani akivel akarja.
Lallernak igaza van, nem kell a sebzéshez hozzábabrálni. Legyen már esélyem arra, hogy ha már 3 emberen átmentem fegyverrel, és van 30 HP-m akkor rámehessek arra is, aki a következő sarkon respawnolt talán éppen egy armor mellett.
Mert picit esélytelen lennék az ua nélkül. Amúgy meg ha lehet látni az "only ua" játékost közeledni, akkor nem az előre gombra kellene rátapadni, hanem a pici fejet is használni.
Nem mellékesen megemlítve, hogy az "only ua" gémer útvonalát szépen nyomon lehet követni a képernyőn megjelenő halálfejek és az éppen aktuális kiírások összepászításával.
Ezt most nem azért mondom, mert feltételezem hogy nem tudjátok, hanem azért, mert a "vote to kick" "only ua" általában akkor jön, amikor szerencsétlen delikvens 2x-3x akad az utamba, és ezért én vagyok a hibás.
Ismét leszögezem, hogy a szerver indítójának szíve joga a sebzést olyanra állítani amilyenre szeretné. Aztán hogy kinek tetszik és kinek nem, az majd meglátszik a szerver forgalmán.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Kr/\toS
senior tag
Csináltam én is egy modot, felerősítettem az RPL-t, emeltem az assault sebzésén és a penetrátorén cserébbe csökkentettem a tárkapacitást és növeltem olyannál aminél szükségét éreztem. Az UA-t is levettem a felére, igy nem billenti meg a játékegyensúlyt, cserébe nem is öl azonnal de ha tényleg gyors vagy 2 ütésből lenyomható 1 ember. Mi már teszteljük pár napja.
-
OnSeT
őstag
válasz Peti78 #10310 üzenetére
A játékot Lajkónál kezdtük, csak elszabadúltak a pingek,
ezért mentünk át a HUN teszt-re, a jelszón nem változtattam, maradt pass,
mint a másik szerón.Ez még a hszedben is szerepel.
de sry tényleg nem írtam be ide, mivel jött mindenki és megtelt szeró.
Van igazság abban amit írsz, egy részével egyet is értek.
az a baj hogy az esetek többségében nem szemből érkezik az ua...
és nem a körönkénti 2-3 alkalomról van szó,
hanem arról mikor 1-2 perc alatt történik ez és az illető a
killjei felét az uanak köszönheti.Milyen néven játszol?
Kr/\toS: a felezett ua sebzés jónak hangzik, kipróbáljuk itt is, arany középútnak remélem megfelel mindenkinek
(most tizedére volt csökkentve az ütés ereje,egy külföldi szerón volt ez a beállítás),
viszont a fegyverek sebzését nem piszkálom, azok maradnak alapon.Detox!: nem kicsit, nagyon rajtad kívül szinte mindenki tudta
Brent: próbáld az első hsz-ben linkelttel.
-
potkem
aktív tag
Hali mindenkinek. Mentem volna tolni veletek a hun tesztre csak sajna jelszóba ütköztem. Így kénytelen voltam menni máshová, de nem is volt jó ez az este. De nem baj majd legközelebb.
-
OnSeT
őstag
válasz Peti78 #10320 üzenetére
és talán nekem kéne?
már megbocsáss de én biztos nem fogok azért szégyenkezni, mert vki mögöttem respawnol, és kiüt miközben lövöm az ellent... de ha valóban percekig követ és úgy szed le ua-val akkor is csak maximum beírom hogy loool nice.....
az általad idézet rész történetesen a hsz-ed kioktató részére vonatkozott:
"Amúgy meg ha lehet látni az "only ua" játékost közeledni, akkor nem az előre gombra kellene rátapadni, hanem a pici fejet is használni."
Nyilvánvaló, hogy ha nyílt terepen szalad vki felém ua-val, akkor nem fogok felé sétálni azt mormolva hogy üss ki b+
csak ugye a távolságok nálam másként hatnak a belső szűk folyósokon 0-ás pinggel mint, nálatok a 40-el..... nemegyszer volt, hogy méterekre ütöttek felém és ezért haltam.
meg szó szerint az ellenről pattanok le egy jól sikerült rúgás után, de ennek ellenére nem lesz neki semmi baja..a passról meg ...
talán nem szeró zárás után kellene itt panaszkodni hogy jaj nem tudtam a jelszót és ezért nem tudtam jönni....
nem ugyanaz a fix 10 fő tolta a kezdetektől a végéig, szóval volt jópár embercsere, és ha még időben beírjátok ide hogy kéne a pass a hun teszthez, akkor megkapjátok ...
ha már x-en nem tudtátok beszerezniha visszanézitek tegnap 9 körül irt ide ZeD amikor még javába ment a gém, és biztos vagyok benne hogy ha ott vigyel 2 hszben is a jelszóra irányuló kérdés akkor beírja nektek:
"a pass az pass gyerekek nyomás lőni"
vagy vmi hasonlótjól mondom ZeD?
de most már tényleg kár a tegnapin rágódni, máskor is lesz hun teszt ha jelszóval megy akkor az pass lesz, ha változás van azt itt közlöm.
és nem tudom honnét veszed hogy nem látlak szívesen a szerón....
a szerver nyitva áll mindenki előtt, számodra és potkem részére is.
-
Peti78
őstag
Azt nem mondtam, hogy neked, de biztos nem is nekem
Respawnkor fegyver van a kézben, szal rögtön lőni kezd, pláne, ha nincs nagyon közel hozzád, szal az nem vált, megy oda és bök szembeA követést nem olyan távolságra értettem, hogy 2 másodperc alatt beért téged, mert az nem követés. Csak olyan sietés
De aki fegyverrel való közlekedés során nem tekint néha hátra (vagy ha jó füle van vagy jó fülese, akkor nem kell persze) akkor megérdemli, hogy levegyék hátulról. Én ilyenkor saját magamat szidom, nem azt aki kihasználta a bambaságomat. Majd legközelebb jobban figyeLEK. Ha pedig szemből jön az ua áldás, akkor még egy BÁZZ-t is kimondok, legalábbis akkor, ha nem is tudok reagálni, és már koppan is. Erre sem szoktam kiakadni, mert ezt én is meg tudom csinálni, és ez sokszor a pillanatnyi reakcióidőtől függ.
A folyosó meg nem mindig használ az uanak, pláne, ha hosszú. E tekintetben nem sokkal rosszabb a helyzete annak aki fegyverrel megy éppen.A panasz pedig, ami a 3-4 leuazott csapattársról szól az pedig további kérdéseket vet fel. A számomra izgalmas szervereken VAN TK. A sorban leütés leginkább akkor könnyű, ha sűrű libasorban, illetve tömörülésben van a team. Nyilván bemegyek, mert a sűrű célpont nagyon vonzó. De ilyenkor lehet ám kapni egy gránátot is az arcba, ami történetesen leterítheti egytől egyig a team-et.
Ilyen esetben akár "ua noob", akár "luck" mindegy, de semmiképpen a "nice" kommentet kapja meg az ember. így is úgyis negatív a kommentPedig a helyzetfelismerés is ott van. És persze az is, hogy mi a jócsudának jár együtt az egész csapat? Az utolsó 2 úgyis csak azért van,(pláne egy folyosón) hogy nézze ahogy lövik a másik kettőt, rosszabb esetben meg még oda is lőnek.Tudod, még véletlenül sem kioktatásnak szántam, de azt el kell mondanom, hogy az only ua játékosok ellen is van egy biztos ellenszer. Egyszerűen ne menj arra, ahol ő van. Vagy mozogd ki.
Félreértesz, még csak rövidtávú krízisbe sem kerültem a pass hiánya miatt, egyébként is láttam, hogy tele van.
Ezt meg aztán végképp nem tudom, hogy mire írtad "és nem tudom honnét veszed hogy nem látlak szívesen a szerón...."
ezt pedig csak nyugodtan mormold
"Nyilvánvaló, hogy ha nyílt terepen szalad vki felém ua-val, akkor nem fogok felé sétálni azt mormolva hogy üss ki b+"[ Szerkesztve ]
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
Lajkó
őstag
válasz Peti78 #10319 üzenetére
neszójábe...
Amúgy bárhogy is legyen én nem élek semmilyen modot egy szerveren sem. Legyen az akármilyen harcmód sebzésének a modja, vagy akár csak tárkapacitásbeli eltérés.
Ha Combat, akkor legyen az Combat, és kész !!! Ha másért nem, hát azért, mert pl. mizu ha nem a HUN Teszt szerón játszol? Akkor noobozol mindenkit aki egyből lecsap mint a k@kit? Pl. kizárólag ezért nem járok az MRSA szeróra, mert ott is muszálynak érezték, hogy hozzápiszkáljanak a dolgokhoz. Pedig nagyon jó hangulatu, és pörgős meccsek szoktak volt ott lezajlani. Nameg Tupát sem egyszer látom ott nyomulni, és fáj is a szívem emiatt.
Egyszó mint száz: Én köszönöm szépen, de nem fogom látogatni a HUN Teszt szerót ha modolva lesz!
Lehet, sőt biztos hogy emmiatt sokan azt mondják rám, hogy vaskalapos, konok, sőt talán még hülye is vagyok, de lesz...om
Képzeljétek el, hogy mindenki másfélleképpen, és másfelé gondolkozik. Annak mekkora káosz lenne a vége? Arról nem is veszélve, hogy Ti is behánytok amikor pl. először nyomod meg a jump-ot, és elszáltok az egekig.
Csak kár hogy egyre kevesebben gondlokoznak hozzám hasonlóképpen.OnSeT: persze a pass, az pass
-
Kr/\toS
senior tag
Indítottam szerót "HC" moddal, ha valaki kíváncsi és befér jöjjön!
Server Name: [FMJ]>>WarZone<<
pass: alma -
tupacamaru
veterán
válasz Kr/\toS #10328 üzenetére
Összeomlott????
Venni kéne már egy rendes routert.
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
v!ct0y
veterán
válasz tupacamaru #10329 üzenetére
össze
-
OnSeT
őstag
válasz Peti78 #10324 üzenetére
persze lehet hallani ha közeledik az ellen, de mikor az ember hang nélkül nyomja??
a respawnot úgy értettem hogy pl. mögöttem lévő teremben éled, ua-ra vált, fut, ott vok, üt.
valamint helyesbítek még1et nem folyosó, hanem belső szűk terek."Félreértesz, még csak rövidtávú krízisbe sem kerültem a pass hiánya miatt,
egyébként is láttam, hogy tele van.
Ezt meg aztán végképp nem tudom, hogy mire írtad "és nem tudom honnét
veszed hogy nem látlak szívesen a szerón...."erre írtam:
"Hát (háttal sem kezdünk mondatot) én ma nagyon nem játszottam jót,
persze talán lehetett volna, ha tudok egy pass-t. Na mindegy,
a szerver nyitójának szíve joga azzal megosztani akivel akarja."én meg ezt nem értem mire irod:
"A panasz pedig, ami a 3-4 leuazott csapattársról szól az
pedig további kérdéseket vet fel.
A számomra izgalmas szervereken VAN TK."a HUN teszten van TK.
"És persze az is, hogy mi a jócsudának jár együtt az egész csapat?"
na ez rám nem hiszem hogy igaz, én legtöbbször szólózók, amit sokan nem is szeretnek.
figyeLEK, LEK, LEK, mi is volt a neved a Viaaa előtt?
-
Kr/\toS
senior tag
válasz tupacamaru #10329 üzenetére
Túlhúztam a gépet, jön a tavasz melegebb van errefelé....
-
OnSeT
őstag
"mizu ha nem a HUN Teszt szerón játszol?
Akkor noobozol mindenkit aki egyből lecsap mint a k@kit?"lehet félreértetted a mondandóm lényegét, én nem azt mondom hogy ne használjon senki ua-t, hanem azt hogy ne vigyétek túlzásba.
mer az nem poén hogy 3 ua, 1 lövés, 3ua, 1lövés +1 gránát, 3ua szinten nyomjátok.engem zavar a túlzott ua téged nem.... ezvan
nem jellemző rám hogy noboznék az ua miatt, más szerón se, 1-2 alkalom belefér ,
én is használom, ha szükséges, de nem állandóan. és a legtöbb szerveren elfogadható
határon belül mozog a gyakorisága.ha annyira a modok ellen vagy , akkor miért nem hagysz mindent alapon, pl medkit limit minek?
ez a te szeródon is be volt lőve max. 2-re.én meg azt mondom kell némi újjítás a combatba, ha már a fear 2 multit oly szépen elbaxták.
vagy te még 10 év múlva is a combatot akarod nyomni alap beállítások mellett,
mindig a betanult mozdulatsorokat használva?a csökkentett ua marad, 50% on, a mostani 10% helyett. azoknak akik profi szinten nyomják az ua mesterséget szvsz nem okoz gondot hogy most 1 ütés helyett 2 kell, az olyan nooboknak meg mint én legalább lesz némi esélye a hárításra.
"Egyszó mint száz: Én köszönöm szépen, de nem fogom látogatni a HUN Teszt szerót ha modolva lesz!"
Sajnálom ha így döntesz, de a mod szükséges, és addig biztosan maradni fog míg nem normalizálódik az ua mennyisége.nem csak én csinálok szerót te is szoktál, Pupil is és még sokan mások egyaránt,
ha nem is a HUN teszten, majd máshol összefutunk.de ha meggondolod magad jöhetsz bármikor.
Detox!: ma már nem, majd holnap, ha nem előz meg valaki az indítással.
-
tupacamaru
veterán
-
Lajkó
őstag
A noobozást arra értettem, hogy ha megszokod a saját beállításaidat, akkor mi lesz? mellesleg én a granyó+puska, proxi+puska, granyó+granyó felállás a számomra kedvező.
A medkit-et csak azért állítottam át, mert azt (szinte) mindenki optimálisnak tartja.
Nem fogom 10 év múlva is ezt játszani, pont az ilyesfajta hozzállás miatt. Amiért nem játszok cs1.6ot sem. Azt is szétvágták a sok moddal.
Néha azért lehet hogy belibbenek egy két menetre csak hogy femlérjem a tudásotok esetleges nővekedésének a sebességét.Sajna én csak 6 személyes szeróra vagyok biztosan kompatibilis, mert vacakol a kapcsolat néha. Pont ezért lett volna jó, ha ...na sebaj.
-
Richter36
őstag
válasz Kr/\toS #10271 üzenetére
Tegnap este nálam is előjött a lassulás. ~200fps-ről ~60fps-re esett pár perc game után.
Mivel az egyetlen változás a rendszeremen egy új billentyűzet amit usb portra kell kötni így kipróbáltam, hogy mi történik ha visszarakom a régi billentyűt a ps2 portra. Láss csodát a lassulás megszűnt. Valószínű, hogy az usb portra kötött eszközökkel van kapcsolatban a lassulás. -
OnSeT
őstag
válasz v!ct0y #10337 üzenetére
indul, nincs pass
ua sebzése a felére csökkentve,
mármint az alapnak, nem a múltkori 10% nakZeD szerintem tegyél még1 próbát a teszt szerveren a frissített
sebzéssel, végülis a kifogásolt érték 5x-ére emeltem az erősséget,
ki tudja, lehet, hogy ez már neked is megfelel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- Asztalos klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ukrajnai háború
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autós topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Sorozatok
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest