- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kr/\toS
senior tag
válasz Gy3pm3st3r #10100 üzenetére
Köszönöm, megkíméltél pár mondattól!
Egyébként Lajkókám nem ércelődni; élcelődni! Ércelődni a bányában kell....
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
Lesz ma folyt köv??
Gyó lenne
-
MiAzHogy!!!!
csendes tag
"mex a falat ütöm hogy ne küldjelek a kurva anyádba "
Ilyen, és ehhez hasonló dolgokat a Faszkalapon nem látok szívesen. Tudom, hogy mire mondtad (azért nem írom konkrétan, hogy ki hozta össze ezt a veretes mondatot, mert az illető úgyis tudja csakúgy mint azok, akik ott voltak).
A TK valóban bosszantó, főleg sokadjára, de induljunk ki abból, hogy valszeg nem szándékos. Mex új, rá kell éreznie. Én is kurvaéletezek ilyenkor (Richter de kár hogy nem hallod ) de nem sértem meg azzal, hogy be is íromMa nem lesz Faszkalap, de holnap menni fog.
[ Szerkesztve ]
Törvényesen és tisztességesen
-
Richter36
őstag
válasz MiAzHogy!!!! #10103 üzenetére
Azt találtam ki, hogy majd a másik csapatba állok és akkor teljesen legálisan gyilkollak le
Holnap ki is próbáljuk akkor. -
potkem
aktív tag
Már várom a holnap esti meccset. Remélem mex is ott lesz a gálán. Bízom benne hogy egy ilyen incidens után odajön, és jó alaposan beledöngöli a betonba. Mert én ezt tenném, és szerintem sokan mások is.
-
Gy3pm3st3r
tag
válasz MiAzHogy!!!! #10105 üzenetére
Majd ordibálsz rám mostanra már lassan megszokom ,hogy közellenséggé válok
Le tudom írni a hóra a nevem sárgával! :P
-
Detox!
senior tag
Szóval te gyépémester még mindig nem érted,,, kit érdekel hány pont van a végén? Kit érdekel mi a vége amikor 2barom képzeletbeli riszpektre hajtva 20percen át bujkál hogy néha lemákolják egymást? Szted miért basznak ki minden rendes serveröl? Elmondom Nem azért mert cheaternek hisznek, kurva egyszerüen mondva unalmas arc vagy hozzá valami bizonyítási vággyal, ezért gliccselsz ezért nincs egy OMG mozdulatod, ezért jáccod a guggert 2medkitel doboz fal etc mögött, és ez az amit nem tolerálnak, mert ez nem tudás, ezt be lehet magolni, arra jo hogy szétkurd a játékot. A másik mikor reflexböl 4golyóval állva kilőnek egy nice-ot vagy smiley-t nem tudsz rakni mint nagyon sokan mások sem. Ezért jáccunk sladeel orosz meg francia servereken mert el tudnak ismerni bármit is, végig megy a röhögés meg olyan killek amiket te be se mersz próbálni. Ratyiság van ez a helyzet. Lehet fröcsögni fearushékat, van is miért néha de ezerszer jobban tudják miröl szol az egész. Nem arrol hogy beirod az esti után hajlongva hogy gg... nevetséges vagy nem vicces.
az okosság meg azért ment privibe mert nem érsz annyit se hogy a ph nickemet kockáztassam. cincérfiu
"Dobogóra kerülj, ne a bitófára!" || www.nightchild.hu
-
tzimash
őstag
sziasztok, ezek után muszáj lesz benéznem arra a szerverre
-
GC-EvElyN-
senior tag
Látom, dolgoznak a hormonok
Hali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!
-
tupacamaru
veterán
válasz GC-EvElyN- #10111 üzenetére
Jön a tavasz!
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
RockHaRD
addikt
Este lesz HUN FEARush, lehet majd jönni. Kick csak 100-as ping felett jár, avagy ha romaság van a szerveren
szerk.: szokott járni a szeróra Player nevű csíter, és magyar, és qrva idegesítő. Van vmi megoldás a banolására? letiltja a cheat a szavazást, ezért banolni nem lehet, én meg csak kickelni tudom, akkor meg visszajön. Tegnapi szerver OFF-ot ennek lehet köszönni. -.-
[ Szerkesztve ]
-
Kr/\toS
senior tag
Én az egészhez annyit fűznék hozzá hogy egy szerver.exe-re nem feszülnék ennyire. Mindenkinek ott van a FEAR könyvtárban leginább azért....
-
Gy3pm3st3r
tag
válasz Detox! #10108 üzenetére
Te hormontúltengésben szenvedő profi gémer ide figyelj, eddig nem volt baj hogy hogyan játszok mi ? Most meg visszajössz mit tom én honnan oszt elkezded osztani itt az észt nekem ? Megsúgom rossz lóra tettél ezzel kishaver hehe szétkurom a gamet és unalmas player lennék? Ez is a te agyszüleményed mert kérdezd csak meg aCID-ot mert ő mondta hogy jó pléjernek tart és jó velem játszani de ez lényegtelen vagy az fáj hogy én mint amatőr rátok húztam a szivatót ? Na hol van ilyenkor a fejjel a falnak taktika, óó értem csődöt mondott nem találtad rajtam a fogást ? Nagyon sajnálom gyakorolj még egy kicsikét az ilyen ahogy a te szavaiddal élve gliccselős guggolós kemper játékosok ellen. Még bemerem irni hogy gg istenem zárjatok akkor börtönbe vagy lincseljetek meg b+ cincérfiu hehe Sok mindent nem tudsz te még prolikám
-
Depression
veterán
sziasztok
nem akar nekem működni a patch, azt mondja, hogy nincs telepítve.
nem a c:-re telepítettem, vista alatt.
gyors help kelleneOrr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
MiAzHogy!!!!
csendes tag
A szerver 19.00-kor indul.
Faszkalap
Pass: server
1.3
sw off
ff on
pb off (a bizalom jele)
10 playersTörvényesen és tisztességesen
-
tupacamaru
veterán
válasz Depression #10117 üzenetére
kérem kapcsojja ki... Biztos hogy jót szedtél le? Mert többféle van. Egyébként Vista-n is mennie kell mindegy hogy hova telepítetted. Nekem ehhez az exe-hez: fearcombat_en_107.exe ez a patch való: fearcombat_update_en_107_108.exe
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
finest
addikt
válasz MiAzHogy!!!! #10118 üzenetére
Adnál inkább egy IP címet? Ma én is beugranék kicsit, QuetzalcoatlHUN nikkel.
[ Szerkesztve ]
“Don’t shoot, I’m Globish.”
-
Depression
veterán
válasz tupacamaru #10119 üzenetére
igen, pont ez a kettő van nekem is, g: meghajtóra feltelepítve a progi, de:
F.E.A.R. is not currently installed. Update aborted-del leáll.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Detox!
senior tag
válasz Gy3pm3st3r #10116 üzenetére
te szerencsétlen még mindig nem vágod mi?? próbáltál már 180nál megtérdelni egy kanyart mocival? szopott már 2csaj egyszerre? egyiket sem fogod megélni, ezért marad neked a fear a nagybetüs FUN. erröl beszélek, ezért hiszed hogy ha fearbe tiéd a legnagyobb score akk nagykirály vagy. nem érted? tudom. Amikor elöször találkoztunk játék közben és irogattam neked, emlékezz vissza még xfiren is beszéltünk, a végén derült ki hogy nem vagy csaj de csak ugy hogy mondtad. nem gáz ez szerinted?
ugye-ugye, ha csöndbe maradsz nem égsz ekkorát.
-
v!ct0y
veterán
válasz Depression #10117 üzenetére
Cső !
De a legegyszerűbb az hogyha elfogadod a játék felajánlását amikor a legújabb verziót ajánlja fel.
Lekapod oszt jó is leszMár alig várom az esti parázs csatát (gyere te is fafej )
Detox nem kell felvágni......téged se
[ Szerkesztve ]
-
v!ct0y
veterán
válasz Depression #10124 üzenetére
tűzfal, vírusírtó kikapcs
más játékkal megy a multi???
ja és póbálj meg csatizni a régi verziójóúkhoz[ Szerkesztve ]
-
Richter36
őstag
válasz Depression #10121 üzenetére
Azért van mert nem a C:-re telepítetted és a patch ott keresi.
Ha jól tudom ahhoz registry trükk kellett, hogy másik particióra tudd telepíteni. -
Gy3pm3st3r
tag
válasz Detox! #10122 üzenetére
képzeld megéltem ezeket mind te szánalom nem ketten hanem 3-an kispofám de ne mond senkinek te vagy a szánalom mintapáldája te gyökér de tudod mit érezd magad jobban te profi játékos én befejeztem veled a társalgást,tudod mit inkább döntsenek a többiek jah és nem én akartam meghúzni egy illetőt neten keresztül Esetleg valami vélemény a többiektől szívesen várom az ilyen hasonló üziket amiket ez a jó srác irogat itt nekem és idegeskedig ilyeneken.Vagy ez vérre megy neked? Sok eszed lehet ha egy játékkal rivalizálsz itt nekem.
Nos all ki hogyan látja ezt a dolgot ? Gliccselős kemper tunkolós guggolós plájer vagyok?
Lol a csajok meg hogy jönnek ide? Azok dicsekednek ilyennel akik még csak képen láttak muffkátlitLe tudom írni a hóra a nevem sárgával! :P
-
v!ct0y
veterán
válasz Gy3pm3st3r #10128 üzenetére
Ne hazudj mer megnő az orrod!!
Am. jó plaja vagy semmi baj veled nem is kempelsz én többet kempelek az tuti dehát én még csak tanulom a gémet -
tupacamaru
veterán
válasz Depression #10127 üzenetére
Az UAC ki van kapcsolva?? Próbáld már meg úgy. Nekem nem volt semmi gondom Vista alatt, pedig másik partición volt a gém.
-
Armahun
addikt
válasz Depression #10121 üzenetére
Rövid vistás pályafutásomból olyasmi rémlik, hogy nem adminként lett telepítve az alapjáték, igy nem teljes az install, és ezért nem tud a javítás települni.
Próbáld meg leszedni, és jobb klikk, futtatás adminisztrátorként opcióval telepíteni.Richter: Az valamelyik kieg volt ami nem akart csak c-re felmenni, combat nálam mindig is más meghajtón volt regpiszka nélkül.
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Detox!
senior tag
válasz Gy3pm3st3r #10128 üzenetére
nem érted, nem is kell. Itt vége. Evelynt meg hagyd ki ebböl, öt nem kell félteni, jozan ember, kérdezd meg felajánlotta-e nekem a személyes talit. És ebbe ne képzeljen senki se többet se kevsebbet.
Befejezted? mikor a többieket uszitod hogy engem oltsanak? Itt is látszik mennyit érsz, én fejezem be, mert én be tudom. ennyi.
-
tupacamaru
veterán
válasz Armahun #10132 üzenetére
Lehet hogy nálad az igazság mert csak Administrator módban enged a C:-re írni bármit is. Én egyből kikapcsoltam az UAC-ot és nekem nem volt ilyen gondom. Asszem.
-
Armahun
addikt
válasz tupacamaru #10135 üzenetére
Aztán lehet, hogy a kettö ugyanazt eredményezi .
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
v!ct0y
veterán
na irány a faszkalapra
-
v!ct0y
veterán
köcce a gammát jó kis csata volt bár egy kicsit sok volt a tk
-
tupacamaru
veterán
THX gémet, servert. Minél többen voltunk annál rosszabb lettem. Valami nem egyenes nálam. De a csaták té'leg jók voltak.
[ Szerkesztve ]
-
potkem
aktív tag
én is köszi a gamét
[ Szerkesztve ]
-
MiAzHogy!!!!
csendes tag
Örülök, hogy jót játszottunk. Igaz, nekem kicsit furcsa, hogy a saját szerveremen 80 ról hirtelen 30 fps esik le amikor lövöldözés van, és ez kissé zavaró, mert máshoyg kell az egérrel macerálni.
Nem baj a TK, csak mindig a másik csapatban osszátok, az a lényeg[ Szerkesztve ]
Törvényesen és tisztességesen
-
Detox!
senior tag
válasz MiAzHogy!!!! #10144 üzenetére
ja a lag kicsit betett, de szoros meccsek voltak, tecett nekem is csak kicsit olyan nyögvenyelösek voltunk, lehetett volna pörgősebb a dolog. Nekem mindig kicsit lagos a serod, ráemelem valakire a crosshairt aztán 1lövés akadás fexek xD Örülök hogy neked se volt ok, legalább láccik hogy nem whine amikor sirok xD
-
GC-EvElyN-
senior tag
Nem bánnám, ha engem ebből kihagynátok
Hali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!
-
Gy3pm3st3r
tag
válasz GC-EvElyN- #10146 üzenetére
Nem bánnám ha valamit mondok neked akkor 5 percen belül nem kellene tudni mindenkinek
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz Gy3pm3st3r #10147 üzenetére
Igazán leköteleznél, ha kifejtenéd, hogy miről beszélsz. Visszahallottál valamit abból, amit valamelyik nap msnen beszélgettünk? És ha igen akkor légszíves konkrétumot mondani.
Ha nincs ilyen, akkor akár le is írhatod, hogy bocs Evelin.
Na mesélj[ Szerkesztve ]
-
Gy3pm3st3r
tag
válasz GC-EvElyN- #10148 üzenetére
Pontosan visszahallotam azt amiröl beszéltünk. Valószínű,hogy lefogom írni nincs miért bocs.
-
GC-EvElyN-
senior tag
válasz Detox! #10133 üzenetére
"kérdezd meg felajánlotta-e nekem a személyes talit"
Nem kell megkérdezni. Ha már ide alacsonyodtunk, akkor elmondom kérdés nélkül is.
Igen, felajánlottam nagyjából a következő körítéssel: Az egyik ismerősömet terveztem meglátogatni, és összefuthattunk volna.
És akkor most szeretnélek idézni: "És ebbe ne képzeljen senki se többet se kevsebbet."Hali!Szeretnék kérdezni valami olyat amit nem lehetne de nem tudok rá hol választ kapni.Szeretném megkérdezni ha kapok rá engedélyt.köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest