- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armahun
addikt
válasz GC-EvElyN- #9250 üzenetére
(most majdnem mondtam valamit )
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
tupacamaru
veterán
-
Lajkó
őstag
Életem ez a meló.
http://www.youtube.com/watch?v=rvU8GS-n6gU
linkelni valamiért nem tudok. :S -
Lajkó
őstag
válasz Richter36 #9254 üzenetére
Én vok, de félek ám, azért nem estem még le. XD
A gémre meg remélem minnél hamarabb sor kerül.
mod.:
Had mutatssam be az új kareszom (kb. csütörtökön érkezik): http://www.evga.com/articles/378.aspMég mindig nem tudok linkelni, és hirdetést feladni sem. :S
[ Szerkesztve ]
-
Lajkó
őstag
válasz Richter36 #9256 üzenetére
Sajna nem tudom hogy mi baja, de amikor leokézom a linkelős ablakot, akkor eltünik, link meg sehol. Még smilit sem tudok beszúrni a szövegbe, se kiemelni szövegrészt, se offolni, se semmit. :S Nem tudom hogy miért, de eddig nem volt ilyen gondom. Lehet, hogy lassan elavultá teszik a sok újítással az Exproller 6-omat ?
-
Kr/\toS
senior tag
Jó ez a feares kommunity....jó messziről. Behányok tőlük komolyan mondom. Felmegyek funolni a Mad szerverre majd kapom az arcomba a 3dik körbe hogy "csalok mint Close?"! Pedig nagyon ritkán játszok már, sokX az ilyen barmok miatt kedvem sincs. Ehh. Síroknevetek.
[ Szerkesztve ]
-
Mc Röff cpt
csendes tag
Halihó mindenkinek!!!
Végre valahára sikerült elköltöznöm és be kötettni a netet a házikóba.
Baromi rég játszottam de néha azért még felmegyek majd játszani !!
Bár csak golyófogónak vagyok jóHáborúzni mindenki tud békét kötni már sokkal nehezeb
-
Lajkó
őstag
válasz Mc Röff cpt #9261 üzenetére
-
-
tupacamaru
veterán
válasz Gy3pm3st3r #9263 üzenetére
Hát ezen egy jót röhögtem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tibi34
tag
válasz tupacamaru #9232 üzenetére
Énis kipróbáltam ezt a bétát,annak ellenére hogy sohasem szerettem egyik részt sem.Nem csalódtam,6 emberke volt valami dzsungeles-bungalós pályán,de egyet sem láttam.Kempingeztek.Nemértem mit lehet annyira szeretni a "kodokban"?
" Ha kicsit nem figyelek oda, mindjárt dolgozni akarok. " +1 Hofi: " Tudod mi a korrupció? Amiből kihagynak."
-
tibi34
tag
válasz tzimash #9267 üzenetére
Annyira valósághű volt ahogy ötször lőttem fejbe és vígan guggolt tovább De biztos eztse lehet megunni.Volt pár éve egy karakter a Q3 Excessiveplusban,sátor,és két szem kandikált ki belőle De nehogy elsodorjon a népharag,mindenki játsszon sokat ezzel a szuper kallofdutival,riszpekt
" Ha kicsit nem figyelek oda, mindjárt dolgozni akarok. " +1 Hofi: " Tudod mi a korrupció? Amiből kihagynak."
-
tupacamaru
veterán
Igen én is kipróbáltam, de eszembe nem jutna hosszabb távon foglalkozni vele. A singlét én is nagy valószínűséggel végigszenvedem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
tzimash
őstag
válasz tupacamaru #9271 üzenetére
próbáltam én is, meg is untam egy negyedóra után. ez idő alatt végig az volt az érzésem, mintha már játszottam volna vele régebben. képtelenek újat mutatni, és ez nem csak a coddal van így. inkább keresek valami fear szervert
-
tibi34
tag
Nekemis megvan már,egy haver kérte.Feltelepítem,de csak azért hogy megnézzem működik-e.Van aki elájul tőle,sokan is,és vannak olyanok akik ki nem állhatják a "világ legjobb multis játékát".Részemről jöhet bármi,de a kodokat kifejezetten unalmasnak találom,ígyhát maradt a Combat Nameg a kvék
Az idézetet olyan emberke mondta nekem aki élt halt a 4-ik részért.Azóta megmutattam neki melyik a legjobb szerintem Egy pillanat alatt megváltozott a véleménye....
[ Szerkesztve ]
-
Richter36
őstag
-
Lajkó
őstag
-
tibi34
tag
Az össz-gépigénye nagyon nagy,én így fogalmaznék A leggyengébb láncszem a cpu szerintem,túlsok mindent bíztak rá,és abszolút nincs optimalizálva.Nekem a ram is fogyott már el mikor feltoltam maximumra mindent,1680x1050-ben.Ott már nem annyira mérvadó a processzor,én például leis vettem 3200 Mhz-re.Viszont a 2 giga ramból 1.8-at akart a drága,na ebbe már belehalt.Egyébként ilyen felbontásban szinte játszhatatlan,nekem legalábbis.1152x864,egér lowsense,1200 dpi,ez jött be.és nem korrigáltam a 16:10-es képarány miatti torzulást.És tényleg igaz,nagyon kergeti a gépet,minden egyes hardvert,még a merevlemezt is És az ujjaim is,tiszta csapágyasak már
-
Armahun
addikt
Szerintem pedig a leggyengébb láncszem a játékban a hang.
Játszhatsz akár milyen erős gépen 100giga rammal, ha alaplapi int. hangkártyád van darabos akadós lesz a játék.Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
tibi34
tag
válasz Armahun #9284 üzenetére
Akkor azért akad nekem néha? Tudtam erről,és az usb-s egér mizériáról is,csak nincs lóva.Még jó hogy az egeres dolog eltűnt.Legközelebb beszerzek valamilyen hangkártyát.Addigis takarítok,aztán játszom Mióta van fülesem sokkal jobb a fíling,egy jó hangkártyával mégjobb lesz Nekem integrált a hang,de "jobbfajta",szükség,törvény,stb...
-
Lajkó
őstag
válasz Armahun #9284 üzenetére
Akkor lehet hogy nekem is azért akad meg néha?(föleg a refin, ha pisztollyal, vagy shotival jönnek nekem)
A helyzet, hogy eddig próbáltam tudomást sem venni a hang(realtek) hiányosságairól, de lehet hogy el kellene kezdenem. Az a baj, hogy félek attól, hogy nekem is problémáim akadnak ha veszek egy komolyabb hangkareszt, mint Rihter kollégának, vagy Kratos-nak.
Bár az utóbbit többet hallottam panaszkodni.
Na meg ha beszerzek egy valamirevaló hangkareszt, akkor kell hozzá egy komolyabb headphones(9-10e) is, és így már nem is olyan vicces a kettő összege. -
Armahun
addikt
Azért biza.
Ha start/futtatás: dxdia hang fülön lejebb veszed a hatdveres gyorsítást nagyban javul a helyzet, csak az a baj, hogy ilyenkor mindenhonnal halod az ellent, csak onnan nem ahol van.Eddig egy szutyok c-media 2000ft-os vackot használtam, és tökéletes volt, pontossan halottam merre van az ellen. Csak valami oknál fogva elkezdett töle fagyni a gép.
Úgyhogy darabokra törtemRészemről most erössen gondolkodom egy hangkártya beszerzésén. Csak még azt kellene eldöntenem, hogy milyet (úgyhogy ha van javaslatotok ne kíméljetek).
Kratoséknak mi baja az x-Fi karival?
Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
-
Lajkó
őstag
válasz Armahun #9288 üzenetére
Hát köszi srácok, majd lehet hogy belemegyek énis ebbe a hangtémába. Bár nem szivesen, mert nem túl sok időm van.
Kratternek is az volt a gondja, hogy volt amikor a baloldali hangokat jobbról hallotta, és fordítva is ugyanez. Na meg a szokásos elmegy a hang, meg ilyenek. Ezért óvakodok én ettől a témától. Eddig csak rosszat hallottam rólla. -
Kr/\toS
senior tag
Heh sajnos akkor belámultam és fordítva volt rajtam a füles....tom embör vaok énis..
Jelenlegi driverekkel nincs már gond, vista alatt sem, meg én használok alchemy-t ami real time ferdíti a directsoundot openal-be ezzel végleg megszűntek a nyavajáim hangtéren. Egyébként mint mondtam akkoriban is, semmi pénzért nem tántorodnék el a hardveres hangtól. Ahogy olvasgatom az alaplapi hangbajok jóval idegesítőbbek lennének a számomra; és persze processzorterhelőbbek is, a minőségről pedig még nem is beszéltem. Szal Xfi foreva.. ;)[ Szerkesztve ]
-
tibi34
tag
Nekem EasyTouch füles van,világmárka ( ),az nem olyan drága pláne használtan.Holnap kipróbálok egy hangkártyát,"óccsót",ha kifuti 2k-ból Az integrált Realtek ALC889ADTS,csupa jókat írtak róla.Viszont mióta "leesett" egy kondi az alaplapomról,már megint,furcsa dolgokat produkál
-
tzimash
őstag
ha már hang a téma... az miért van, hogy a cafeterián meg az Asylumon 10-ből 8-szor, recseg a hang, meg elhalkul, felerősödik vagy éppen késik? nálam van a gond, vagy nektek is ilyen? a többi mapon semmi gond.
audigy 2-m van 4re moddolva.ZeD:
az "Audio" nem igazi hangkártya Musicot meg nem nagyon találni, marad a Gamer, ami ugyanaz, mint a Music, viszont én nem adnék annyit érte... inkább használtan egy moddolható audigy. -
Kr/\toS
senior tag
Hát a refinrey-n valami miatt akkor is alacsonyabb at fps mint a többi pályán, most 7800gtvel még rámondtam hogy lag, de a 9600gt-mel tényleg csak annyi hogy 40fps el kevesebb.
Az xtremeaudio, és az xmusic nem sokban egyezik meg az Audio-n nem is xfi processzor van hanem az előző generációs audigy leszármazott, és a képességei is jócskán meg vannak nyírbálva olyannyira hogy hardveresen nem is gyorsít.Szal játékra felejtős. A legolcsóbb teljes tudású Xfi az Xtremegamer, de ha rám hallgatsz már a titanium szériából választasz, az már tud Dolby Live-ot és a DTS connectet is, és pénzben ugyanannyiba fáj. (legalábbis fontban)
-
tupacamaru
veterán
válasz Kr/\toS #9290 üzenetére
Ilyen már előfordult velem is egyszer, hát mit mondjak megrázó élmény volt. Nakem ExtremeMusic-om van és még nem volt vele semmi gondom sem XP, sem pedig Vista alatt. Egyik pályán sem recsegett még nekem sohasem.
-
Richter36
őstag
Nekem ezek a hang akadozások csak pb-s szervereken vannak. Mindegy, hogy alaplapi vagy pci hangkártya, és ez vistán is meg xp-n is így van.
Nem tom mi köze lehet a hangokhoz a pb-nek. -
v!ct0y
veterán
Nekem mostanába pattogni szokott ha pl zenét hallgatok vagy jáccok. Még sima winfosos hang után is van egy pattanás
[ Szerkesztve ]
-
Armahun
addikt
Ma volt szerencsém kipróbálni a fírt w7 alatt.
Stabil 37 fps-el futottHa szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezésében megszakítani igen nagy illetlenség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Kupon kunyeráló
- LEGO klub
- Tőzsde és gazdaság
- alza vélemények - tapasztalatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest