Új hozzászólás Aktív témák
-
Samott
addikt
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Samott
addikt
válasz -igu- #146775 üzenetére
Fura, bongeszobol megy. De akkor itt van tukrozve.
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Samott
addikt
-
Samott
addikt
-
Samott
addikt
Filmajanlo: HEAVIER TRIP - Exclusive Trailer World Premiere
-
Samott
addikt
válasz qnadam #147017 üzenetére
En imadom a grande puntot, de szerintem leginkabb a turbo motor miatt (finom, nyomatekos mar alulrol is es megse dizel), abbol nem nagyon van a fiatalabbakban. Es hat ezek inkabb 15+ mint 10 evesek. Yaris, Swift vonalon nezelodnek. Azzal szerintem nem nyulhat melle. Annyit meg hogy erdemes a felszereltseget figyelni, mert az alap nagyon mas a fiatokbol mint mondjuk egy Emotion. Gondolom a tobbi markanal is igy van.
-
Samott
addikt
-
Samott
addikt
Jon az utolso Grand Tour, szept 13. Es vege ennek is.
-
Samott
addikt
válasz -NoVa- #147244 üzenetére
Persze, nem tunnek el csak nem fognak egyutt autozni tobbet. Nekem May a kedvencem, a fozos es az utazos sorozatai is nagyon bejottek. Meg persze a Reassembler - talan ebben a leginkabb onmaga. 😊
-
Samott
addikt
#topic osszefoglalo
-
Samott
addikt
-
Samott
addikt
válasz Sipi- #147550 üzenetére
Azon rajta van a szloven jeloles is es szerintem olyankor nem fizetik be a mohunak, hiszen nem itt hozzak forgalomba. De atjarhato a rendszer, mert rokon hozott csiki sort erdelybol, azon is volt mindenfele jeloles kozte a magyar is es elfogadta az automata.
-
Samott
addikt
válasz eattila #147564 üzenetére
Ja, eleg szarok ezek az automatak. A multkor elszakadt nalam a cerna az aldiban, harom uvegre is azt mondta hogy nem fogadja el, pedig mindharom 50 forintos volt. Es en akkor beletomtem az osszes maradek palackot a rohadekba. Tolta volna vissza, toltam az uj uveget bele es egyszer csak elakadt, megdoglott. Teletomtem. Buktam vagy 8-9 palac arat de megfojtottam a rohadekot.
-
Samott
addikt
Na, lemegy az utolso Grand Tour es le is mondom a Primevideo elofizetesemet. Most irtak hogy 900-rol 1900-ra emelik.
-
Samott
addikt
-
Samott
addikt
Urak, kihasznalnam a mindenhez is ertuk vonalat a topikban:
Van egy ilyen Roca markaju mosdom (60-as) az uj pesti kecomban, de nincs hozza szekreny. Vajh' hol lelek hozza passzolo szekrenyt? Van valakinek ilyesmivel tapasztalata? Az sem artana, ha nem 300+ ezer lenne az ara.(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Samott
addikt
válasz -igu- #147685 üzenetére
Ez valami jel lesz, tegnap pont ezt neztem: Paprikás Krumpli Csak egyszerűen, hangulatosan bográcsban
Igazabol a ket vekni kenyer miatt inditottam el, de az otletet elultette a kobakomban.
-
Samott
addikt
-
Samott
addikt
válasz -NoVa- #147799 üzenetére
Ha online rendeled, akkor csak be kell igerni hogy leadod a telefont, senki nem fogja keresni rajtad. Kuldenek ajanlatot, nem foglalkozol vele tobbet, a kedvezmenyt megkapod ugy is. Egy valid IMEI szam kell csak.
S24 Ultrat le lehet kupononzni ~430e kornyekere, vagy meg az ala, mert nem hiszem hogy a sracok veszteseggel arulnak.
-
Samott
addikt
válasz -NoVa- #147821 üzenetére
Nekem S24 van, es semmi ilyesmit nem tapasztaltam pedig kocsiban navigalas (waze) + zenehallgtatas (deezer) az alap nalam. En ilyen thermal panicot meg nam lattam, pedig a pitaka tolto meg wireless tolti is kozben. Lehet hogy lassabb mint a snapdragon, de nincs osszehasonlitasi alapom es eddig meg nem tapasztaltam ilyen problemat vele.
[ Szerkesztve ]
-
Samott
addikt
-
Samott
addikt
-
Samott
addikt
Nem tudom hogy az aradas miatt van-e, de ma reggel ures volt a varos., Azt vartam volna hogy nagyobb forgalom lesz a meg jarhato utakon, de nem alig volt dugo.
-
Samott
addikt
-
Samott
addikt
válasz -igu- #148310 üzenetére
Közösségi média platform kezelésére kreatív-értékesítő munkatársat
#lazan kapcsolodik(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out.
-
Samott
addikt
válasz npera #148380 üzenetére
Ketto volt nekik belole es a nagy eszukkel az ukran hatar fele repultettek. Kenytelenek voltak leloni, mert ha sertetlenul esik le az ukranoknal akkor par nap mulva nyugaton lett volna ami maradt belole. Es akkor megint ott allnanak letolt gatyaval... 😁
Ezt lattad mar?
Ruszki lopakodo...
[ Szerkesztve ]
-
Samott
addikt
válasz npera #148385 üzenetére
Ennek a cuccnak akkora radarkeresztmetszete van mint egy F-18-asnak felfuggesztett fegyverek nelkul. A ruszki haditechnikat meg eppen 30-40 eves levetett nyugati cuccokal daraljak le az ukranok. Remelem megkapjak az engedelyt hogy megszorjak a ruszki teruleteket is a nagyhatotavolsagu amcsi cuccokkal... mar a sajat fejlesztesu dronokkal is iszonyat karokat okoznak nekik.
[ Szerkesztve ]
-
Samott
addikt
válasz npera #148397 üzenetére
En eleg sokat olvasgatok a temaban, es szerinte nagyon rosszul latod a dolgokat, most tartunk a ruszkik haromnapos haborujanak ket es feledik eveben. Iden az ukranok harom het alatt tobbet foglaltak le oroszorszagbol mint az oroszok ukrajnabol iden egesz evben. Miota tart ez a haboru a nyomorult oroszok folyamatosan atomhaboruval fenyegetoznek, nem kell bedolni a bloffjuknek. Modnjuk a vilaghaboru mar itt van mert ukrajnaban kb. az egesz vilaggal harcolnak, szovetsegeseik meg nincsenek.
Lassan kiurulnek a hideghaborus keszleteik, a tankdepokban mar alig van felujithato harcjarmu, ujat meg alig tudnak gyartani, mert nincs hozza nyugati cucc. Eszak koreai, meg irani loszerel harcolnak mert a sajatjuk mar elfogyott.
Trump azt fogja csinalni amit a republikanusok mondanak neki, jo uzlet ez a haboru amerikanak, egy csepp verveszteseg nelkul nullazzak le a ruszki haditechnikat, amit koltenek ra az beruhazas, gyartas, munka lesz amerikaban. Az ukranok ellovik a raktarakbol a regi cuccot, az uj termeles meg porgeti a gazdasagot. Ez az amcsiknak nagyon jo.
Abban igazad van ha ennek vege akkor europa vissza fog menni roszorszagba, csak az mar nem putyin oroszorszaga lesz hanem egy megvert, megalazott, olcson felvasarolhato oroszorszag lesz. Ez is jo uzlet mindenkinek. Kina se veletlenul passziv az ugyben, nekik az jo ha a muszka meggyengul. Eleve olcson vehetik az olajukat mert nem kell masnak.
Szerk: ja es az olaj meg a gaz speciel most tok olcso. 78 dolcsi a brent, a ruszki meg 60 korul. A gaznal is reg elmult az a csucs ami a panikot okozta, az ellatasu utvonalak atalkultak. Oroszorszag nem oszt nem szoroz ilyen szempontbol.
[ Szerkesztve ]
-
Samott
addikt
válasz npera #148400 üzenetére
De meddig ostromoltak ezt a varost? Hany tizezer emberuket nyirtak ki az ukranok kozben? Nezz at a szaktopikba, ott folyamatosan kovetik az esemenyeket.
Mikozben a ruszkik vagohidra kuldtek az embereiket, hogy elfoglaljak ezt a romhalmazt az ukranok kb. zavartalanul elfogaltak egy combos reszt Kurszkban. Es ott nincsenek ilyen romok mert a ruszkik vagy megadtak magukat vagy elfutottak. 😁
Nem tudom milyen mozit nezel, de ez nem haladas, ez vakon falnak rohanas, az ukranok apritjak oket, majd ha mar tarthatatlan a helyzet egy vonallal hatrabb vonuilnak. Elkepozelhetetlen veraldozattal jar ez az araszolas az oroszok oldalan.
Nem alkalmazkodtak ezek semmihez, amikor a repulogephordozojuk tengereszeit is bedaraltajak ebben a helyzetben, az mar a bodon aljanak a kapargatasa.
-
Samott
addikt
válasz npera #148405 üzenetére
De a rusziki katonak fogynak, nyilvan vannak ukran vesztesegek is, de mindig a vedo van jobb helyzetben. Es a ruszkik tenyleg vagohidra kuldik az embereiket. Az ukranok viszavonulnak az oroszok meg fejjel mennek a falnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest