Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • blueboi69

    csendes tag

    válasz WiZARD #32350 üzenetére

    Igen, ezt tenném én is hozzá, hogy rengeteget számít az, ha nem dobjuk el csak úgy a vakvilágba.

    Egyébként ha a kóla csak fém vagy csak üvegben lenne kapható, akkor a vevők azt vennék. Nem kell itt annyi lehetőséget felajánlani a parasztoknak.
    Eleve van a zero, light, meg a sima cukros. Asszony, huga és anyósom, nyilván mindegyik másmilyet iszik meg, a többi az "fúúúúj - én olyat nem bírok meginni" én meg agyvérzést kapok, hogy egy összejövetelre is 3 kólát kell venni, aztán ihatom meg,mert asszony nyilván megissza a sajátját, de ami megmarad, azt magamba kell önteni az utána való napokon. Eskü megjátszom, hogy egyszer megtartom a palackokat és beleöntöm ugyanazt a kólát, vagy felcserélem a tartalmukat és kiváncsi vagyok, hogy észrevesznek e bármit is.

    Szóval kell a fasznak ekkora választék. Nyilván megveszik a félliterest ha éppen az kell és van polcon. Ha lenne egyféle üveges 2literes, akkor meg azt vennék meg, nem fog kevesebb fogyni.

    Másrészt meg tényleg ez a bosszantó, hogy a sok értelmiségi felhőkarcoló szétdobálja a szemetét. Állítom az égvilágon semmi baj nem lenne a műanyag használattal, ha tényleg mindenki rendesen kidobálná megfelelően szelektálva.

    Viszont nekem van egy olyan világmegváltó ötletem, hogy ezt a sok szemetet egyébként miért nem lőjjük ki időnként a napba? Ha teslát lehet, akkor lehet ezt is. Nem számítana űrszemétnek, mert nem keringene a föld körül, hanem a nap felé szépen megy, aztán ott elég a picsába, nagyon válogatni sem kell.

Új hozzászólás Aktív témák