Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno

veterán

válasz hobizoli #125080 üzenetére

2000-es évek előtt a sima PCken is volt 30-40% haszon. Csak én kezdtem el rosszkor a boltot, akkor még 10+%-ok akadtak, ami hamar lement 3-4%ra, szóval elég nagy forgalmat kellett bonyolítani 1-1 üzletnek a fennmaradáshoz, meg mindenféle zavarosban halászni, ha csak vasban gondolkozott.

Még meglátom, van két C64em, egyelőre korlátozottan vigyázok rá, ha valamelyik megdöglik akkor lehet rászánom magam és újrakondiztatom, kap egy utángyártott tápot és újhullámos SIDet. Szállítás közben egy gombot már levertünk róla :-/

1-2 tag magas szintem ért a javításhoz, jó pénzért dolgozik.

Egyelőre nekem az a fura, hogy a videójátékos egyesületben ez miért nem volt tiszta, hogy olyan, mint az oldtimerkedés meg egyéb hobbi, mert a karbantartás/felújítás/javítás az eszköz árának sokszorosát el tudja vinni. 5ezer pénzes kicsit tunerhibás Atari javítása simán 20ezer felett van, de hát hiába veszel a piacról egyet 5ezresért, vagy hasonló állapotban lesz, vagy erre a sorsra jut. Csodák nincsenek, enyém jövőre 45 éves, lomisoknál itt-ott hempergett mikor rátaláltam, volt ideje kiszáradni a kondiknak meg elment borér benne minden is.

Atari klónokból most dobok ki egy szatyornyival.

Új hozzászólás Aktív témák