Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • huskydog17

    addikt

    válasz JóGéza #16453 üzenetére

    Igen, az eredeti verzió megléte esetén -85%-os kedvezményt kapott a vásárló, azt nem tudom, hogy ez még él-e, elvileg igen, de vásárlásnál úgyis kiírja a Steam a kosárnál. Hát 3 eurót bőven megért. :K

    #16454 Dilikutya: Ellenkezőleg, az új verzió új grafikus motort kapott, a Shadow Warrior 2 motorját kapta meg, ami brutálisan megnövelte a sebességet, a látvány ugyanaz. Egyesek azért vádaskodnak "grafikai butítással", mert nekik az eredeti verzió túl erős sharpening filter-e jobban tetszik. Az viszont nagyon erős zizegést okozott, ezért vették ki a filtert a Redux-ban. Egyébként pont ugyanezt történt a Metro 2033 -> Metro 2033 Redux esetében is. Szóval nem lett butítva a látvány, pont, hogy nyugodtabb lett a kép. Még YT tömörítés után is nagyon jól néznek ki a textúrák, az eredeti verziónál a DX9 túl nagy kézifék volt, rosszul is skálázódott a motor. Az új DX11 alapú azonban fényévekkel jobb. Tapasztalatból mondom, mert végig vittem mindkettőt (többször is).

    #16447 mmdms: Nem kell bundli, a játékot 2 hónappal ez előtt szűk 5 euróért is adta már a WinGameStore (-75%), szóval nagy valószínűséggel még fog kapni ekkora leárazást, így érdemes várni egy ilyen akcióra.

    Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ

Új hozzászólás Aktív témák