-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sonja
nagyúr
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Blaise
veterán
Steam-en mától 2K Games hét van, a mai ajánlatban a Mafiák kaptak -75%-ot
-
-
SenorGrande
senior tag
válasz HS 2142 #3507 üzenetére
Szerintem a többiek a steam-es akcióra válaszoltak.
Ha megnézed a GreenGaming főoldalán az AC képét, rajta van, hogy "75% Off All Week!".#3503 Zolás
Egész héten![ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
HS 2142
őstag
válasz SenorGrande #3508 üzenetére
Igazad lehet, én is elkezdtem végigpörgetni az akciókat és mondjuk a Theatre of War-nál ki volt írva, hogy today, akkor az lenne a logikus, ha egész héten akciós lenne. (Bár azért steamen is ment néha a keverés, de azért remélem még ráérek az akcióval)
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Kareszovics
addikt
Létezhet, hogy ennyiért itt odaadják, ami a Steamen 29.99? A GMG-s az Director's Cut?
MOD:
A GMG-s ismertetőben ez nincs benne:
Experience exclusive PC content - Four PC-exclusive investigation missions make the game an even better experience than its console predecessors, including the Rooftop Race Challenge, a race to a specified location and the Archer Stealth Assassination Challenge, where the player must assassinate all archers in a certain zone to help out fellow Assassins.
Furcsálltam is, hogy a GMG-snek már az alapára is fele a Steam-esnek.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
dokken
tag
GetGames:
Heroes of Might and Magic V £2.79
Heroes of Might and Magic V Tribes of the East £2.79 -
DeFranco
nagyúr
Igaz nem a legforróbb cím, de ajánlom:
Bionic Commando Rearmed - 590 Ft valami fehér nagydobozos budget kiadásban a MM-ban.
Részemről az utóbbi idők legjobb platformjátékának tartom, ajánlom mindenkinek.
-
Még ma jön a Humble Indie Bundle 3!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
BalaNce87
addikt
válasz Kareszovics #3510 üzenetére
Elviekben pc-re csak directors cut edition jött ki, én nekem dobozosan van meg, de nincs ráírva hogy directors, de tescoba láttam olyat amire rávolt írva, mindenesetre 3 plusz küldetésről van szó, ami jelentéktelen történet szempontjából nézve. Steamen múltkor volt egy ubi akció ami több játékot foglalt magába 3500-ért, köztük ezt is.
-
Źşë'
addikt
mafia 2 made man packról tudtok valami, hogyan lehet aktiválni a plussz dlct?
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
tupacamaru
veterán
THX, hogy beírtad, az első részt megvettem.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
bpx
őstag
Jack Claw-ot nem adta hozzá a játékaimhoz steamen a kód beírása után, na mindegy
-
tupacamaru
veterán
Bioshock a mai akció a Steam-en. [link]
[ Szerkesztve ]
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Doki16
addikt
válasz tupacamaru #3526 üzenetére
Valaki benne lenne egy négyes packba a Bioshock 2-nél. Így fejenként csak 3.75 lenne az ára.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
Scholes9
nagyúr
válasz tupacamaru #3526 üzenetére
Ennyiért nagyon jó vétel, én még most karácsonykor vettem meg a 2. részt 2,2k-ért, az első részt meg még 2009 karácsonykor, az annyi volt, mint most Asszem lefog csapni mind2-re a nép
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
CsiguszMaxim
senior tag
Nem ragozom olvassátok el. Trine miatt már megéri szerintem: [link]
Best teaparty evaaaaaaaaa!
-
7
addikt
válasz CsiguszMaxim #3530 üzenetére
-
FReak_
tag
Játszanak még egyáltalán a bioshock 2 multival?
steam id : FЯeak_
-
SenorGrande
senior tag
Ohh, most döbbentem rám hogy a Trine-ban nincs is online co-op.
(Jól tudom?)
Reménykedtem, hogy legalább frissítésként "hozzádobták".
Persze így is jó játék. . .[ Szerkesztve ]
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (Kérjük ennél a vonalnál levágni!)
-
Doki16
addikt
válasz SenorGrande #3536 üzenetére
Sajnos nincs benne. Régebben én is vártam hátha egyszer belekerül egy frissítéssel. Nagyon jó játék az biztos, de ordít egy jó online coopért annyira szuper lenne hárman tolni.
-
HS 2142
őstag
válasz SenorGrande #3536 üzenetére
A készülő második részben már megtalálható lesz, csak még pontos megjelenési dátum nincs hozzá.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Doki16
addikt
válasz Darth_Revan #3541 üzenetére
Az akcios ujsagban megtalalod, en is ott lattam.
-
Sonja
nagyúr
-
ittakary
nagyúr
Illetve még egy dolgot remélek: ipon.hu háttere Portal 2-es témát öltött fel, remélem ez egy szaftos akció előszele
Bár ennél az árnál kedvezőbb aligha lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest