- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Steam Deck
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lui04
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
HS 2142
őstag
válasz Devil Smile #3954 üzenetére
Nekem érdekes, rendben van. Esetleg privát móddal megpróbálhatod.
I am...the architect of my own destruction...So this is it. What is written in the timeline cannot be changed.
-
Devil Smile
őstag
válasz HS 2142 #3955 üzenetére
probaltam ugy is es ramegyek h $-ba erdekelnek az arak pillanatra beugrik a .com ra de kb 1mp mulva mar iranyit is at a .co.uk ra...
erdekes h melobol is ugyan ez van meg otthonrol is..ha belepek akkor is meg csak "latogatokent" is..[ Szerkesztve ]
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
félisten
YOU ARE THE DRAGON: Scare villages! Burn castles! Collect gold and gems! Kidnap princesses!
Kihagyhatatlan!
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
paisacha
tag
Mamut Saturn - 990-ért Wolverine Uncaged Ed, Singularity, Wolfenstein (a legutóbbi), Mini Ninjas, és még egy halom minden, amiből nem vettem. PC-re ofkorsz.
További szép napot!
-
Devil Smile
őstag
elvileg megvan a direct2download .co.uk es .com os hiba megoldasa...
firefox es IE alatt atdob a .co.uk ra google chrome alatt viszont nem.. ott megy a .com...Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Sonja
nagyúr
Kell valakinek Green Man Gaming-en Sanctum árából 20% kedvezmény kód? Természetesen ingyen. Privi, ha érdekel.
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
Devil Smile
őstag
Steam: hunsmile / Xbox GT: Smile0Gigi
-
Neoteric
addikt
Steamen ma a Far Cry-ok vannak terítéken.
PSN: ne0teric_sAN
-
Dreimus
senior tag
Üdv,
Greenmangaming-n megtalálható Lara and the Guardian of Light című darab 66% olcsóbban 4,95€ elvihető illetve a Just Cause 2 8,25€-ért vihető mivel ez is kapott egy 66%-t.
Jó vásárlást!
-
válasz DeFranco #3971 üzenetére
Nagyon jó, platformjáték és ARPG (álá Diablo) keveréke. Nekem nagyon bejött. Gamepaddal gondolom jól működik, mivel asszem konzol az elsődleges platform. Nézz meg videókat róla, mielőtt megveszed. A játékmenetet úgy kell elképzelni, mint egy tipikus ARPG-nél, de vannak benne ügyességi részek is.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
bpx
őstag
3 játék 10 fontért (Magyarországra +1 font postaköltség): [link]
-
Fallout 3 GOTY 15 USD, Steam kulcsot ad
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kovsol
titán
válasz FehérHolló #3984 üzenetére
itt már csak a csomagolást kell megfizetni
May the Force be with you!
-
Guild Wars Trilogy 15 USD
Magicka 5 USD
Half Life 2 6 USD
Mass Effect 2 10 USD
Medal of Honor (2010) 15 USDPénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
FehérHolló
veterán
Átszerkesztve: 6. évforduló alkalmával most hetente van új akciójuk. Múlt héten például a nightfall volt egész olcsón az NCSoft Store-ban, most az EotN.
Mellékesen megjegyezném, hogy szerintem nem érdemes már megvenni. Nagyon érződik, hogy 6 éves.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
kovsol
titán
válasz FehérHolló #3990 üzenetére
nekem az első két rész megvolt, de korábban pénzhiány miatt el tudtam adni még 15k ért karakterekkel felszerelésekkel együtt, de hiányzik ezért akarom megvenni megint
pedig szoktam nézni az oldalt és mégis lemaradtam a nightfall akcióról azt megvettem volna magában is szerintem, most meg ugye Eye of the North® nem is vásárolható meg, mert nincs meg az alapjátékok közül valamelyik, bár nem értem ha le volt árazva miért nincs kint a hírek közt ?
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
bocsi a dupláért, de ez van kihírezve:
Storage Panes – May 5 to May 12
Bonus Mission Pack – May 12 to May 19
Makeover /Makeover Pack – May 19 to May 26
Guild Wars: Eye of the North – May 26 to June 2
Character Slot – June 2 to June 9Nem látok sehol Nightfall -t nem vágom hol láttál ilyet.
-
FehérHolló
veterán
Hol sikerült eladnod? (Ha indiszkrét a kérdés, ne válaszolj.)
Megvan mind a 4 rész, 40/50 HoM pont, god walking amongst mere mortals, minden képesség unlockolva. Rengeteg átvihető ePenis GW2-be. Csak sok helyen nem szeretik, ha accountot árul az ember, például itt sem.Bejelentkező képernyős hírek között kinn van, hogy május 2-ig érvényes akció EotN-ra.
Szerk.: Ja, a Nightfall-t kérded. Nem tudom, így emlékszem. Lehet, hogy az még épp a szülinapos akciók előtt volt.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
törölt tag
válasz FehérHolló #3984 üzenetére
A First Decade nem ingyenes. Abban van több, a mai napig hivatalos kereskedelmi forgalomban levő játék (RA2, Generals, Renegade).
Viszont külön ingyenesen elérhetőek TS-ig a C&C-k.
-
Balazs_
senior tag
Shogun 2 is akciós, ~34$, szóval eléggé olcsó.
Shattered Horizont is tudok akciósan
A Guild Wars az 'offgamers'-en is olcsó, csak az nemtudom mennyire legális.[ Szerkesztve ]
-
Balazs_
senior tag
Jogos, de van rá mód, hogy ne kelljen.
Mindenesetre áfával is megérné, mivel steamen EUR=USD... -
dokken
tag
GetGames Total War: Shogun 2 £17.99
-
bpx
őstag
régóta vártam már egy ilyen akcióra, meg is vettem
viszont azt írta, hogy nem tud a licensz szervehez kapcsolódni, úgyhogy folyamatosan újrapróbálkozik, és majd küld e-mailt, ha jó lesz - ez volt reggel 9-kor
na mindegy remélem megoldják mielőbb
nekem csak a serial kell ha steam megeszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest