- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós kamerák
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csaba951
veterán
válasz cannibal #24444 üzenetére
Steames Mass Effect 1-et be lehet aktiválni Originbe, csak valamilyen nagyon elvetemült EA oldalra kell ellátogatni, és Electronic Arts Classic Screen Name Persona-t kell létrehoznunk. De meg lehet csinálni. Vagy marad az ügyfélszolgálat, ha elég ügyes ügyintézőt fogsz ki, akkor meg tudja csinálni.
-
bijesz
aktív tag
Hello,
2K-s kuponom pont nincs ha valakinek van és megvenné nekem a Ezt a pack-ot kuponnal $5, akkor kifizetném neki az öt dollárt és hálából ajándékba megkapná a steames duke nukem forever-t a packból.
-
Keksz03
senior tag
én nem értem ezt az új christmas sales-t steamen...már a halloween sales-nél is mondtam h hülyeség de ez...
beteszik a batman-t 75%-kal flash sales-be, aztán most pár napra rá betették a 6 közé 24 órára, de mintha látnám h pár napon belül meg szavazni lehet majd rá a community vote-on hogy harmadszorra is kikerüljön 75%-os cetlivel...most komolyan ennek mi értelme? a tavalyi rendszer sokkal jobb volt sztem!
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
BigBlue69
őstag
Indie Gala
Before the end of the year we will launch a brand new website, where you can win a lot of #Steam games for FREE! Stay tuned!(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
Youri
veterán
Hát a mai eresztésért sem lenne érdemes reggel felkelni
RTX ON
-
-
Blaise
veterán
válasz cannibal #24466 üzenetére
Ezek szerint nem csak én érzem azt, hogy évről-évre gyengébbek a Steam leárazások. 2-3 éve szinte majdnem minden nap tudtam volna venni valamit az aktuális kínálatból, annyira csábító volt az akció, ráadásul nagyobb izgalomban vártam az este 7 órát, hogy jöjjenek az újabb napi ajánlatok.
Tavaly ha jól rémlik 1 dolgot vettem, idén pedig egyelőre semmit, és ha így marad nem is fogok.
-
Youri
veterán
válasz cannibal #24466 üzenetére
Tele van indie bundles címekkel, nem túl kedvező áron. Terraria is pl csomószor volt 75%-on, most a nagy karácsonyi vásárra kapott 66-ot. CoH pakk, 6,23... Tök jó, 1$-ért már megvehető volt a THQ bundliban. RA3 ha most megkapja a community choicet, akkor lesz 5€. Volt már 4 is korábban persze
RTX ON
-
danih
veterán
válasz Blaise #24467 üzenetére
Ennek fő oka szerintem az, hogy most már konkurencia is van. GMG, Gamefly, Amazon, stb., nagy évközbeni akciókkal, ahonnan a nagy neveket meg lehet venni, nem csak a szokásos nagy Steam akciók alkalmával. Szerintem ugyanúgy jók az akciók - nem a Steam változott, hanem mi, a mi szokásaink.
(Én az achikat hiányolom)[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz Blaise #24467 üzenetére
Ja már nem tudnak mit kitalálni! Amik vannak flash sale-ben másnap vagy azután ugyanaz van napi dealben is és mindig ugyanazok a játékok.
Bezzeg az ezer éves game-ek amiket fillérekért venne az ember az nincs leárazva -75-re soha csak -25-33-50%-raNext PC Upgrade: 2022
-
warcat
veterán
Egyértelműen erősödött a konkurencia, a Steam meg ül a babérjain.
Igazából mondanám azt,hogy tőlünk nyugatabbra nem érdekli ennyire az embereket pár euro v dollár ide-oda,de nekem úgy tűnik,hogy azért mégis,bár valószínűleg rossz helyen szondáztam a közvélekedést )cheapassgamer)[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Wolverine
félisten
Plusz ha a kiadók nem engedik az akciót, akkor az nyilván nem fog megérkezni; illetve rengeteg leárazott játékot már megvettünk korábban
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Blaise
veterán
Nyilván ebben sok minden közrejátszik, többek között az is, hogy mi változunk, meg , és mondjuk már beszereztük a minket érdeklő címeket, de szerintem a legfőbb probléma az, hogy ugyanazt a 40-50 játékot akciózzák le állandóan, ráadásul az ember biztos lehet benne, hogyha most nem veszi meg, akkor nyáron szintén benne lesz a kalapban, vagy akár valamelyik hétvégi akcióban.
-
Youri
veterán
Mindeközben van Sacred 2 GOLD. Ja csak itthon nem elérhető.
RTX ON
-
törölt tag
Inkább az eredeti árból engednék le a %-ot, nem valami kitaláltból...
-
csaba951
veterán
válasz Wolverine #24472 üzenetére
Én is azt érzem, hogy a kiadók pont a Steamen nem engedik megjelenni a legjobb akciókat, amit más oldalakon viszont simán bevállalnak! Mintha itt valamilyen extraprofitot akarnának kitermelni a más oldalon elszenvedett "veszteségeikért".
Egyébként szerintem a Hálaadási akcióval (plusz Big Screen indítási akció) vágták el magukat ennyire. Ha azt nem láttunk volna 3 hete, akkor majdnem minden flash salenek, meg napi akciónak örülnénk. Csak éppen most ugyanazok az árak köszönnek vissza, mint akkor. Akinek kellett ennyiért, az már akkor megvette. Aki meg várt egy jobb akcióra, az meg nem tud vásárolni.
-
Windex
tag
Borderlands 2 Pre-Order pack 15$
katt a linkre, mert a közvetlen címre nem hozott be semmit nekemKicsit féltem tőle, de minden rendben és gyorsan ment.
Ezek vannak még neki tutira:
Borderlands 2 Pre-Order - $15
Borderlands 2 Pre-Order 4-Pack - $50
Sleeping Dogs Limited Edition - $15
Hitman Professional + Sniper Challenge - $20A Borderlands 2 nálam szépen megy, a többiről nem tudok nyilatkozni, de gyorsan jön válasz az eladótól a kérdésekre.
-
Kashim
őstag
Szerintem nem rossz az idei Steames karácsonyi vásár. A legújabb játékokat nyilván nem fogják 50-75%-kal leárazni, de meglepő módon sok viszonylag friss játék is elég durva árcédulát kapott, én örülök, hogy sikerült párat ilyen áron kifogni. Bár az is lehet, hogy szimplán szerencsém volt és pont azokra fájt a fogam amik most nagy árnyisszantást kaptak, meg hogy a black fridayből kimaradtam.
-
nepszter1
addikt
Lesz még Counter Strike lértékelés ? -75%os ? Ha nekem meg van a Source akkor elveszik majd vagy majd odaadhatom valakinek ajándékba?
-
Keksz03
senior tag
Origin-en féláron van a Fifa 13, azaz 24.99 euro, tud ennél vki olcsóbbat? mert ha nincs akkor sztem zsákolom, szeptemberig úgysem jön új!
Samsung Galaxy S23+ 512GB / LG CX 48" OLED / PS5 / Ryzen 5 5600X, 16GB, RTX 3060 Ti
-
-
Keksz03
senior tag
válasz warcat #24492 üzenetére
közbe betettem kosárba mondván ha a 11kor cserélődő steam flash salesbe nem lesz olyan amire beruháznék akkor megveszem a fifát!
erre látom h van ilyen lehetőség h promotion code...mondom nézzünk már körbe gmail-en hátha van...support adott egyet de azt kipróbáltam nem ment, erre látom h jött májusban egy mail h -10 euro az első letöltésért originben vagy mi mondom egy próbát megér úgyh 14.99 euroért már jön is lefelé!
fura mert már van vagy 4 játékom originben bár nekem mind1 ha ennyiért meg tudtam venni a fifát!warcat: hát nem kicsi mázli volt! örülök is mint majom a farkának!
[ Szerkesztve ]
-
Argos
őstag
Sziasztok!
Bocs, hogy ide offolok, de a helyén nem kaptam választ, hátha itt tud valaki okosat.
A Pay-pal-nál, amikor hozzá akarom adni a bank acc-om, kéri ugye a bank nevét. No, engem csupán annyi érdekelne, hogy amennyiben van itt valaki, aki adott már hozzá Citibank-os kártyát és volt is sikeres tranzakciója, milyen nevet adott meg? (ezt => Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe ? )
Nincs kedvem adakozni palinak egy elírás miatt.....elmúlik...
-
Csapoati
nagyúr
Szerintem teljesen jó a mostani Steam sale is, egy Sniper Elite 1 -V2 + 1 dlc csomagot már behúztam 10€-ért, a Red Orchestra 2-t is megvenném, ha nem egy héttel ezelőtt lett volna napi dealben, most meg a Magic: the Gatheringgel szemezek. Igazából az van, amit már más is leírt, máshol is mennek a leárazások(pl. Amazon, nagyon durva akcióik vannak év közben is), meg ami úgy igazán kellett, azt már megvettük. Új, vagy pár hónapos játékot meg elvből nem veszek, az utolsó ilyen a Dirt 3 volt, amit már tavaly év végén 2000 Ft-ért vágtak volna hozzám, én meg valami 35 euróért vettem pre-order akcióban. Inkább megvárom a két évenkénti leárazást, vagy figyelem ezt a topikot, hátha máshol is óccsóé' adják.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Argos
őstag
-
törölt tag
Dawnguard-ot csak én nem látom GMG-n
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest