Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tomsolo

    őstag

    válasz ZsZso #136095 üzenetére

    huá, jó régen jártam itt :) BUÉK

    Tavaly nem sokat játszottam - és még kevesebbet vásároltam, talán 2021-ben összesen 3 játékot ha vettem.

    A karácsonyi salekor behúztam a Tekken negyedik SP-jét - Kunimitsu állat jó benne - tudom ajánlani.
    G2an megvettem a Partisans 350 Ft-ért - talán 5 centit ha toltam. :)

    Kis torrentes tesztelés után behúztam az AI: Somnium Files-t, ez egy viszonylag újabb Spike Chunsoft játék - Danganronpa, Zero Escape játékok.

    Ilyen VN nyomozósdi, klikkolással meg sok csavarral a történetben - olyan 6 féle vége van, viszont (bár ellentmondásként hangozhat) ezek a különféle befejezések összekapcsolódnak egymással, de nem akarom nagyon elspoilerezni.

    A főhős egy a speciális ügyosztályon dologozó, félszemű nyomozó akinek a 6 évvel ezelőtti életének a 98%-a kiesett, csak pár alapdolog maradt meg neki róla. A félszemét pótólandó egy elektronikus műszeme van saját mesterséges intellegenciával, ami nem csak telefonálni tud meg spéci képességeket (X-ray, Zoom) adni, hanem teljes értékű partnerként tud segítkezni az ún. "álomnyomozásokban" is.

    Utóbbi egyfajta pszichikai vallatás (PSYNC) hogy olyan információkhoz jussanak amit nem szívesen/képesek tudnak elmondani az alanyok. Néhány helyen többféle módszer is van milyen fontos infóhoz lehet jutni a PSYNC alatt, a történet főleg ezek mentén fog majd elágazni. Egyetlen kikérdezést leszámítva nem nehezek, de ott majd fel kell kötni a gatyát rendesen.

    Olyan 30 órát lehet vele elklikkolni, mire mindennel képben leszünk, a történet kicsit mangás, jóféle a japán szinkron - tudom jó szívvel ajánlani.

    [ Szerkesztve ]

    Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő

Új hozzászólás Aktív témák