- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Źşë'
addikt
akkor már csak azt mondd meg légyszi hogy ezt miért írtad le? trollkodásból vagy muszájnak érezted?! mert ha utóbbi akkor baromi felesleges volt leírni, és pont nekem válaszként omfg
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
i2k
őstag
Ilyen trollkodó visszakérdezésre nincs jó válasz.
Azt hiszel, amit csak akarsz.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
őstag
Igaz az hogy mostmár g2a-n sem választható a fizetésnél a 0%-os lehetőség?
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
Dilikutya
félisten
válasz DrTechnoid #114304 üzenetére
És teljesen jogosan. Bár az erősen kérdéses, mit fizetnek be belőle a magyar államkasszába...
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Mr.Csizmás
titán
originen a mexikói kirándulás még működik?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Crytek
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #114307 üzenetére
Már nem, szóltam oda is...és ezért se kaptam semmit
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
tomsolo
addikt
válasz DrTechnoid #114304 üzenetére
Éne-e azóta már 2-3szor is vettem ott cuccot, ugyanannyit fizettem ha "Oregonból" vettem volna mintha Magyarországról, ráadásul mindkét esetben ott volt hogy VAT included, de persze a számlán semmi ilyen tétel nem volt.
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
-
W.Wilson
aktív tag
Saints Row 2
C9MCP-9CJFH-7P2ZHSaints Row 3
3AWH5-RN4GK-JMJDE%-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, Mhz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel
-
i2k
őstag
válasz W.Wilson #114311 üzenetére
Saints Row 3-at haverom vitte.
Köszi a nevében is.Így tudunk majd coopozni öcsikhez (is).
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz Skullwipe #114314 üzenetére
Lehet kezdeni ezzel: Saints Row 2 High Quality Texture Pack
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
válasz Crytek #114316 üzenetére
Bár a 2. résszel nem játszottam még, de a 3-hoz nagyjából nulla nyelvtudás szükségeltetik. Ritka az olyan küldetés, ahol ne nyírd ki. Sztori, mint olyan meg eleve nem nagyon van, nem az Oscar-díjas forgatókönyv miatt szeretjük.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
cyberkind
félisten
A Fallout 4-ből várható GOTY vagy mivel van Season Pass így nem igazán? a Dark Souls 3-ból jött teljes kiadás ami a Deluxe-nak felel meg, szóval mintha semmi se történt volna.
-
cyberkind
félisten
válasz micafighter #114319 üzenetére
Csak nem értem hogy minek ha van SP, azt megveszi az ember és van egy teljes F4 játéka, a Dark Souls 3-nál ugyanez volt, jött a tököm tudja milyen Edition ami egy vagyon volt, de vettél egy SP-t és meg is lett a teljes kiadás.
-
válasz cyberkind #114318 üzenetére
Biztos hogy jonni fog belole teljes verzio, csak nem most szakitjak meg a hagyomanyt. Aki birja cernaval, kivarhatja, de soká lesz mire még azt is leakciozzak -75%-kal....addig maradnak a draga dlc-k vagy season pass.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
cyberkind
félisten
Egyébként beindult a szokásos R* játékok körüli huzavona csak most épp a Red Dead Redemption 2 PC verziójával, hogy simán jöhet csak a fejlesztőkön műlik meg blabla, gondolom 18 ősszel még korai lenne PC-re de 19 tavasza, 1 évvel a premier után lehet rá esély.
Így lassan 10 évvel a Gta 4 után az 1 is jöhetne mert a mai PC-k már egész jól tudják azt a grafmotort futtatni.
[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz cyberkind #114324 üzenetére
gta5 port meglepően jól sikerült szvsz, kiv lennék mi szab gátat annak hogy elkészüljön a RDR első részének portja pcre, ja várjunk tudom - ebben a topikban megtalálni a választ rá (hszek között)
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
cyberkind
félisten
Az első résznek a grafmotorja szabott gátat mert az futott a Gta 4 alatt és láttuk illetve láthattuk milyen, persze az egy tróger csapat volt de elég sok gond volt azzal a motorral, viszont így 10 év után nyugodtan jöhetne a 2-vel együtt mert ha nem is tökéletesen de elég jól megy a 4 is.
-
Crytek
nagyúr
-
cyberkind
félisten
-
arty
veterán
cod2-t nemrég játszottam újra xbox one-on (anno pécén ment le)
cod3-at x360on játszottam végig, ahogyan előtte a cod mw1-2-3-at, waw-ot, ghostot, black ops1-2-t
ps4en asszem csak a BO3 ment
pécén a napokban kezdtem az infinity warfaret, de itt játszottam az advancedet is végigaz extrákat általában megnézem, de ahányszor csak láttam az aktuális zombis-túlélős kiegeket, óriási difit nem sikerült felfedeznem - lehet h van, de annyiban a multi is más és más, részről részre - amit viszont te copypastéztél le
amugy a profiljaim nyilvánosak:
steam
(live-t nemtom belinkelni, de ott is arty1977 vagyok)[ Szerkesztve ]
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
arty
veterán
válasz micafighter #114325 üzenetére
a ps3 emulátor lassan lesz olyan állapotban, hogy abban esetleg letold... ha NAGYON akarod... mert azér' ott nem túl szép
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
Dilikutya
félisten
Call of Duty 3 milyen? Egyszer elindítottam (talán, valószínűleg, mert mintha az lenne az utolsó működő) PS2 emulátoron, de irányítással és grafikával is adódtak gondok. De legalább a sebességgel (annyira már) nem.
-
Crytek
nagyúr
-
őstag
Megint volt egy kis leveluppolás , úgyhogy a keletkezett kuponok vihetők. Aki szeretne belőle, afelé az a kérésem hogy küldje a trade offert nekem a kuponokkal, én csak jóváhagyom, nem kell leírni részletesen hogy melyiket kéred.
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
arty
veterán
válasz Dilikutya #114334 üzenetére
atombéna, szvsz a leggyengébb mind közül. fogalmam sincs, hogy ez hogyan és minek jött ki anno egyáltalán
+ ps2es grafikával, emulátoron ... ha nagyon nincs más, akkor is inkább told le újra az 1-2-WAW-ot, esetleg majd most az uj WW2-t
(ráadásul ha pécésként nem szoktál fps-t kontrollerrel nyomni, pláne nem lesz jó élmény....)
-
fuwiradis
aktív tag
sracok, valaki ki tudna segiteni? kellene egy humble monthly a oillars miatt de csak mobilnetem van arrol meg szovas megvenni. halas lennek, utalom vissza az arat meg mondjuk egy sort koszi elore
-
Crytek
nagyúr
Havi Humble rég kapott ilyen bűvölet hulladék alcuccokat
-
croli
aktív tag
válasz vorosmarti #114343 üzenetére
Az tény hogy azok, de csak annak akinek kell. Nekem egyik sem kell így nekem az egész csak hulladék
Ezennel le is iratkoztam a Humble Monthlyról a további hulladékok elkerülése végett.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
válasz croli #114344 üzenetére
Én meg előfizettem az 1 évesre az AAA cuccok láttán... 2-3$-ra ki lehet hozni őket ami 2-3 indigala Group buy és vissza is jött tehát inggyé lesz 1 évig minden jóság Persze a sok mellékes salakot el kell passzolni nyilván ami időbe telik.
Elég figyelgetni a PSN ingyenes cuccokat ,mert az ott lesz a Humbleba is lásd Killing Floor 2... felkészül Just Cause 3...
-
croli
aktív tag
válasz Crytek #114348 üzenetére
Ez a játék azért igazán kitett magáért. Néha 1-2 helyen a kieg amiben az eDen izé van az néha bugzik de amúgy remek játék. Főleg hogy ilyen sokáig tartott feltörni így már biztos voltam benne hogy fektettek bele energiát. Habár mintha a 2. rész lenne más helyen extra cuccokkal. Azért nekem jobban tetszik mint a második.
Én inkább Sniper Elite Bundle-ra várnék már az első 2 rész remek volt, de a 3-ba is ugyanazt kell fullosan semmi extrával csinálni mint a másodikba. Azt a 13 eurot meg kissé sokallom még a base+season pass verzióért is. Aztán holnap megveszem
Amúgy most néztem meg hogy a játékaim felével még nem is játszottam 1 percet se
Mind ilyen bundle szökevény hulladék. Legtöbb a jó kis HH-idból származik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest