- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Notebook hibák
- Apple notebookok
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
i2k
őstag
válasz Crytek #114552 üzenetére
Na, valami ilyesmire vártam
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
cyberkind
félisten
válasz micafighter #114554 üzenetére
5-öt simán megér pláne ha ilyen frissítések jönnek de ehhez vágni kell az alapárból.
-
őstag
válasz MrTwister #114081 üzenetére
"Vett valaki ebből a GMG-s lootboxból?"
Igen, én most próbaképpen vettem, a 20-ból 8 darabot tudtam beaktiválni, a másik 12 pedig már benne csücsült a könyvtáramban.Bár számtalanszor leírták már , most én is ráérek és nem leszek rest , csinálok egy listát hogy nagyjából mire számítson aki erre költ.Ezek azok a címek amik már megvoltak nekem is :
IN BETWEEN
BIRD OF LIGHT
ADVENTURES ON THE PULLUTED ISLANDS
LAST INUA
POST MASTER
WORLD TREE ADVENTURES*
ZOO PARK
REIGN OF BULLETS
AFTER THE END THE HARVEST
DROP HUNT
HIIRO
VIVE LE ROIEzeket kaptam meg :
DAILY CHTHONICLE EDITORS EDITION
CRASH TIME 2
CORROSION COLD WINTER WAITING ENHANCED
QUESTRUN
MR NIBBLES FOREVER STEAM
SPRING BONUS
STONE TALES
VALKYRIUS PRIME, de véleményem szerint ezek is csak azért hiányoztak a könyvtáramból mert kihagytam pár alkalommal valamelyik indie bundle oldal valamelyik csomagját.
( ez a kiskapitális betűhasználat és a kulcsok megjelenítésének módja elég gusztustalan imho )* ez a cím meg rosszul van leírva, mert ilyen névvel nincs játék , hanem a helyes cím Woodle Tree Adventures
http://steamcommunity.com/id/DrTechnoid/
-
-Prometheus-
tag
válasz DrTechnoid #114556 üzenetére
Kérdezte már valaki korábban is, hogy mi a helyzet a loot box-okkal. Addig nem is tudtam a létezésükről, de gondoltam egy próbát megérhetnek. Reddit-en is eléggé vegyesek voltak róla a kommentek. Volt, akinek semmi értelmes nem esett több csomagból sem, volt akinek esett pl. Battlefield 1 vagy Mass Effect Andromeda.
Nekem ezek jutottak egy 10-es csomagból (majdnem egy hónapja):
PULSECHARGE
MR NIBBLES FOREVER STEAM
ENERGY BALANCE
IDOL HANDS STEAM
ROCK N ROLL DEFENSE
MASS EFFECT ANDROMEDA ORIGIN
CROSS OF THE DUTCHMAN
RISE OF THE TRIAD
AIM RACING
COLIN MCREA RALLYAz Andromeda kulcs érvénytelen volt, de a support pár órán belül küldött újat, ami már jó volt (volt valami probléma a rendszerükben a vásárlás idején). Most ~52 órányi Andromeda-val később azt mondom, nekem megérte az árát.
-
válasz -Prometheus- #114557 üzenetére
igen, de vajon hanyadik embernek jut egy darab andromeda..mert az ugy nem tul nagy buli, ha veszel 10-20 csomagot, es lesz benne egy ertelmes jatek, ami vagy kell vagy nem..ezeknél mindig ertelmesebb megvenni a kiszemelt jatekot, mint probalkozni. De ugye aki szeret lottozni, annak ez is bejon, nem a vegeredmeny szamit, hanem az izgalom .
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-Prometheus-
tag
válasz maross #114558 üzenetére
Mint mondtam, úgy gondoltam 1 próbát megér. Nem 10-et meg 20-at. Elsőre kiesett pontosan az, amit kerestem, örültem. Ha csupa szemét lett volna, akkor sem folytattam volna. Csak azt állíthatom, hogy előfordulhat, hogy ad valami jót. Nyilván azt saját magának kell eldöntenie mindenkinek, hogy szeretne-e kockáztatni. Nekem is egyszeri alkalom volt, a csúcson kell abbahagyni.
[ Szerkesztve ]
-
Crytek
nagyúr
Hátha valakit érdekel.. Most jött mail a Humbletól hogy aki monthyl előfizető tolhat az előfizú idő alatt raklap drm free game-et a lista egyre bővül..
[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
válasz -Prometheus- #114559 üzenetére
Nem miattad irtam, hanem a kommented utani "uristen androma es hasonlok vannak benne" roham megelozesere.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
sittes79
addikt
Ez lol, de persze rejecteltek egyből.
-
Doky1988
senior tag
Legújabb Battlefield 1-et, ismim 5000ftért megvette a tescoba dobozosan.. vagy elárazták kicsit, vagy tényleg ennyi volt 5 db volt pillanatok alatt elvitték
DokY | www.zsolti.hu
-
i2k
őstag
válasz Doky1988 #114568 üzenetére
Crytek-mode on: 5000? A 75%-ának a 80%-áért... maximum...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz reelc #114570 üzenetére
Upsz... tényleg!
(#114571) oriic
Úgy még jobb[ Szerkesztve ]
-
MrGeE
csendes tag
Üdv! Szegedi Tescoban még láttam pár darabot BF1-ből, ha valakit érdekel el tudom hozni 5097 huf /db.
-
croli
aktív tag
válasz MrGeE #114576 üzenetére
De jó... Szóval ezért van teli az összes multi szerver bénábbnál bénább játékosokkal (tisztelet a kivételnek)
Gondolom nem csak nálunk szórják ki a boltok. Iszonyat ami mostanában megy a base game szerverein... a balance valami irtó szörnyű. Tehát tuti nem a játék a hibás (teljesen) mert mikor They Shall Not Pass - Quick match-et indítok remek élvezetes a játék, csak számomra a base game némelyik pályája jobban tetszik a kedvencem is a base game The St. Quentin Scar nevű pályája.
A legjobban azt imádom mikor Rush-ba próbálgatják a tankot... Ahelyett hogy legalább végigjátszanák a singlet ami lényegében azt mutatja be hogy hogyan játssz majd multiban. Vagy akkor inkább menne Conquest-be ahol azért tank nélkül is jobb, de nem Rush-ba kell ilyennel próbálkozni
Plusz a "csíterek" is most úgy megszaporodtak hogy kb majd 1 hete nem találok csaló mentes szervert... Az EA-nek is végleges bant kéne adnia nem csak eltiltani 24-48 órára
Úgyhogy aki teheti játssza végig legyen kedves a single pályáit azért nagyon sokan hálásak lesznek majd multiban, mindenki tapasztalja ki hogy miben a legjobb van benne tankos pálya, repülős egyszóval tényleg minden (a multira megy rá) és még a történet is aránylag jó, nem valós mert azért a fél osztrák-magyar hadsereget kiirtani egyetlen olasz katonával aki aztán leszed egy halom gépet is
Mielőtt jönne hogy húú te biztos egy nagy játékos vagy nem nem vagyok az, de nem most kezdek próbálkozni és bénázni meg mások játékát elrontani.
Igazából tényleg csak tanács hogy játsszátok végig a singlet hogy elkerüljétek a multiban majd a sok szidást amit amúgy művelnek szinte mindig azzal aki tankkal van és nem segít csak campel hátul. Úgyhogy legyetek tankosok, repülősök, de csak akkor ha tudjátok mi micsoda hogyan működik és nem tesztelni akarjátok (vagy ezt üres szerveren tegyétek), aki meg repülőzni tanul meg az nagyon nagy előnybe lesz. Nagyon kevesen tudnak és rengeteg segítség egy repülő egy egy módban.Köszönöm ha valaki végig olvassa
-
ProEvoFan
nagyúr
-
croli
aktív tag
válasz ProEvoFan #114578 üzenetére
Most hogy mondod az Origin Accesst tényleg az is lassan 1 hetes. Mikor írtam ez hirtelen eszembe se jutott.
De ott jár az összes kieg is vagy csak a base game??Konzolt meg soha nem is vettem meg nem is akarok. Jó az hogy nincs macera a hardverrel, vannak jó játékok rá. De az az 1-2 exkluzív miatt nem éri meg. Kibírom nélkülük, gameplayt végignézem azt jóccaka Ismerősnél próbáltam is nem egyszer inkább FPS (TPS is) és RTS fan vagyok és konzolon el se tudnám magam képzelni.
RTS nem is tudom van-e konzolra...
Anno jópárszor végigtoltuk már nem is tudom melyik MoH-t osztott képernyős módban PS2-n de akkor se jött be nekem a kontrolleres irányítás. Az rendben hogy már van egér-bill is konzolra, de minek ha van egy használható gamer laptopom ami hordozható (ez fontos jelenleg számomra) is fut rajta még minden és sokkal több mindent tudok vele csinálni mint egy konzollal és amúgy is szinte mindennap ezen csinálom a dolgaimat.Amúgy majd ha nem kell a hordozhatóság fontossága meg majd egy erős PC-t akarok összerakatni csak jelenleg még nem igazán van rá időm hogy sok mindennel játsszak és csak elavulna így egyenlőre néhány FPS meg RTS marad arra a heti szűk 10-20 óra játékra
Plusz idővel mostmár le fog lassulni a fejlődési tendencia mert megint elértük azt mikor szinte csak csiszolni lehet a hardvereken mert elég erősek és nincs ami kihasználja. Habár ez PC-n inkább grafika szempontjából nem igaz, de ott is azért eléggé lelassul mostmár a 8-10 GB meg egyéb ramos meg mit tudom én hány ezer Mhz-es grafikus kártyákkal. Okostelefonoknál már így is áll a fejlesztés mert az elmúlt időben ott is csak felfelé pakolták és semmi új nem volt, plusz a procikat nem bírják már passzív hűtéssel feljebb húzni mert leolvad, mostmár annak kéne jönni hogy nagy teljesítményen ne legyen ennyi hőtermelés. Ebben az irányban lehet jelenleg elmozdulás, de ez már másik topik -
i2k
őstag
Biztos meg lett már kérdezve, de öreg és lusta vagyok keresgélni, és fáradt, hogy emlékezzek:
Srácok a HRK Game oldal mennyire megbízható - vásárolt már valaki tőlük? Milyen eredménnyel?
Mit kérnek vásárlás közben/után ellenőrzésként?A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
-
i2k
őstag
válasz maross #114583 üzenetére
maross & Csapoati - köszi a válaszokat. Akkor kihagyom a szájtot.
-
Crytek
nagyúr
Régóta vártam már bubdleba ...de most így ingyen se rossz
-
Crytek
nagyúr
-
i2k
őstag
Instant Gaming-en még nem vásároltam. Ha vásárolnék: Újoncként mindenképp küldenem selfit a személyimmel, vagy véletlenszerű?
-
-
i2k
őstag
https://www.greenmangaming.com/: Final Fantasy Week / Japan Week
(nem mindig a GMG a legdrágább...)A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
croli
aktív tag
Lesz BF1 online verseny.
Jelentkezési határidő: 2017. szeptember 3. 23:59
Akit érdekel az infókat megtalálja itt.Ha van esetleg csapat és keres embert én szívesen csatlakoznék
-
i2k
őstag
válasz tipuka #114592 üzenetére
Tényleg csalnak a helyi fájlok átírásával benne a júzerek?
-
i2k
őstag
válasz micafighter #114594 üzenetére
Azt az infót kaptam, hogy csökkenteni lehet a játék által lerenderelt környezeti elemek minőségét, ami által a playerek gyorsabban kiszúrhatóak.
//Fenntartással fogadtam a személyes ismerősöm ebbéli kijelentését, épp ezért is lett belőve az alábbi kérdés...
-
cskamacska
addikt
Steamen a Carmageddon Max Damage(félresikerült Carmageddon Reincarnation második kiadása) 5 euró és jár hozzá az első rész is
ugyanitt Carmageddon 2 2 euró, Carmageddon TDR 2000 pedig 1 euróGamesplaneten meg lesz szombaton MGS V The Phantom Pain komplett pakk zakció valami 10 euró környéki árral
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cyberkind
félisten
válasz cskamacska #114597 üzenetére
A Max Pack melyik játékot adná?
-
cyberkind
félisten
válasz shaddy1027 #114599 üzenetére
Csak ennyi? Ugyanennyi a Max Pack is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest