- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
emag ügyintéző kapcsolása "hack"
Jótállás, garancia és egyéb szolgáltatások -> Termék javítási ideje / telepítési szolgáltatások -> Milyen stádiumban van a termékem javítása?
Így egyből kapcsolja az ügyintézőt
qltsar fórumtársunknak köszönjük az infót
Új hozzászólás Aktív témák
-
Incubus
tag
válasz (ex)Cat #2150 üzenetére
Nekem pedig egy dec 18-22 között átvehető csomagot az Etele plázából ma törölték 72 órára hivatkozva, így ma gyorsan megrendeltem uazt még egyszer.
A poén az egészben, h este bementem az Etele plázában lévő Emag pontra és bemutattam a sztornózott megrendelésem, visszaaktiválták, át tudtam venni viszont a ma megrendeltet már nem is tudtam sztornózni, mert már átadták futárszolgálatnak. Jó gyorsak voltak vele.
Semmi baj, majd azt nem veszem át. -
bigdady
nagyúr
EMAG Visa akció jól látom EMAG.hu-t ír vagyis nem kell EMAG forgalmazott árut rendelni és min összeg is mindegy?
[ Szerkesztve ]
-
Lordc0re
csendes tag
-
(ex)Cat
senior tag
Most jött az értesítés, hogy mehetek érte. végül is 1 nap csúszás, azért nem gáz.
-
pazola
tag
Annyit fikáztátok az eMAG-ot, hogy leállt
Illetve a fene tudja, az isitdownrightnow szerint is áll (Emag.hu is DOWN for everyone.), közben meg ezt írja:
Azt észleltük, hogy szokatlanul nagy a forgalom az oldalon, ahol most Ön van.
És privát ablakban meg megy.[ Szerkesztve ]
K&H online számlanyitás akár 2x40 ezer forint jóváírással PLUSZ 10 ezer forint ajánlásért: https://www.kh.hu/ajanlas-regisztracio2024?offerLinkId=f96bb945-ca05-4e4b-9df1-1453f53b7830
-
bigdady
nagyúr
Nekem 4e kupon jött mert csúszás van.
-
Ramoskaa
senior tag
Szaisztok! Szétszedték a csomagomat 3 részre, abból 2 emagos volt. Tegnap írja ,hogy átvehető (akkor még nem gondoltam, hogy az emagosat is szétszedik). Most nézem ,hogy sikertelen volt a boxos kézbesítés. 6.-án már megrendeltem, hogy időbe ideérjen. 22.-re.írták.
Automata telítettsége miatt nem tudthaták kézbesíteni?
Tefal szendvicssuto egyébként.ide is jött a kupon egyébként, de most jelenleg nem vagyok vele kisegítve, ha a feleségemnek nem lesz ajándéka..
Up: megjött
[ Szerkesztve ]
Ha elolvastad az üzenetem, kérlek vedd a fáradságot és válaszolj!
-
tomci
csendes tag
Na, elkezdték a kompenzációt:
Kedves Ügyfelünk!
A karácsonyi készülődés során sok vásárló élt több ajánlatunkkal. Köztük voltál te is és köszönjük, hogy minket választottál!
Fáradhatatlanul dolgozunk, növeltük a raktárkapacitást és szorosan együttműködünk a futárokkal annak érdekében, hogy a csomagokat karácsony előtt kézbesíteni tudjuk mindenkinek.
Minden erőfeszítésünk ellenére sajnos a megrendelések kis százalékát, beleértve az Te rendelésedet is, még nem sikerült teljesíteni. Elnézést kérünk az előre nem látható késésért és mindent megteszünk, hogy csomagod mielőbb megérkezzen!
Az okozott kellemetlenségek ellensúlyozására egy 4000 Ft értékű utalványt ajánlunk fel, amelyet a következő eMAG rendelésedhez használhatsz eMAG által fogalmazott termék(ek)re.
Köszönjük a türelmed és bizalmad!
Utalvány sorszám: xyUtalvány értéke: 4000 Forint Érvényesség dátuma: 2023.12.23. – 2024.03.31.[ Szerkesztve ]
-
nyikszi
őstag
válasz nyikszi #2031 üzenetére
Végül 22-én megérkezett. Nem volt fontos az idő, mert nem ajándék volt, de jó áron vásároltam, ezért nem engedtem el. A cipők amik fontosak voltak, azok megérkeztek időben (bár az egyik 1,5 hétig tartott, de napra pontosan érkezett, ahogy írták a várható szállítási időt).
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
asdasdasd
tag
7-én rendeltem, a gyerek kap egy 4000Ft-os cupont karácsonyra, mást nem
-
tothjozsi96
addikt
Sziasztok!
Termék visszaküldésnél nem engedi easybox-al, csak futárszolgálattal. Ebben az esetben nekem kell fizetnem a futár díját? Erről nincs semmi információ kiírva, ezért kérdezem.
Köszönöm.
Üdv! -
tag
válasz tököscsávó #2170 üzenetére
Még nagyon régről rémlik olyan story, hogy talán a Sonytól felvásároltak egy rakat selejtes tv-t (szintén kijelzőhibával), és ez akkor derült ki, mikor gariztatni akarta valaki, a Sony meg beleröhögött az arcába.
Azt gondolnám azért ezeket a stikliket mára már kinőtték... -
addikt
Remélem, azért mindenki megkapott mindent, ha meg mégsem, ez legyen a legnagyobb baj
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
nagyúr
Na akkor ennyit az emag-ról.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
Silentfrog
veterán
válasz Dark Archon #2172 üzenetére
Kisgyerekeknek elég nehéz megmagyarázni, hogy miért nincs csomag.
Én rendeltem kb 5-6 dolgot. Kettő megérkezett. Utánvétes rendelések voltak. A többit most mondtam le.
Egy kicsit sem aggódtam, de meg tudom érteni azokat akik novemberben rendeltek és nem kapták meg karácsonyig.
Az fura hogy csütörtökön megrendelt mosogatógép tabi péntekre itt volt a dec 9-es Emagos Osram fényforrás a raktárban van azóta is. (Hódmezővásárhely) -
=Thor=
tag
Sziasztok!
Van ez a 10.000,-Ft vásárlás felett ingyenes szállítás easyboxba akció december 11-25. között.
Ezzel csak egyszer lehet élni?
Mert én ilyen kitételt nem találtam, pedig tegnap óta próbálom és mindenre pakolja hozzá a szállítási díjakat...
(UI: Amiket rendelnék, mind részt vesznek az akcióban)[ Szerkesztve ]
-
d@vee
őstag
válasz tököscsávó #2175 üzenetére
Azért ne gyártsunk összeesküvés elméleteket. Nálam még semmilyen selejt nem landolt, ahogy környezetemben senkinél.
Ja
-
mzso
veterán
Helló!
Van valami mód értelmes nyomkövetésre? Kihámozni valahonnan a csomagszámot például a Sameday-hez?
Nekem ezt mutatja kb a megrendeléstől.Ami még rosszabb, hogy az 1db terméket részleges rendelésként kettőnek mutatja... A másikon nullán van a csík, de egy az egyben ugyanezeket az adatokat mutatja.
[ Szerkesztve ]
-
HUN_Sector
őstag
Meg kéne jelennie a rendelés részletei nézetben a sameday azonosítónak is:
Pl.
"A csomag részletes nyomonkövetése a futárszolgálat oldalán is: AWB: XYXYXYXYXYXYXYXY"És erre kattintva átvisz a sameday felületére. Ha még nincs ott, akkor nem dolgoznak, nem iktatták a követési számot.
[ Szerkesztve ]
-
mzso
veterán
válasz HUN_Sector #2179 üzenetére
Hát ennél nem jelent. Romániai csomagnál (futáros) is normálisan működik a dolog?
-
bul07
nagyúr
válasz tököscsávó #2181 üzenetére
Mi karácsony előtti héten 2db Samsung UE65AU7022KXXH vittünk vissza az Auchanba, kijelző hiba miatt
Második után már nem akart az öcsém ilyen televíziót, vett egy LG-t (LG 65NANO753QC)
Oké hogy ez tényleg belépő mert lejjebb nincs a számozásba de azért na
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Nikaré
őstag
A karácsony előtti kiszállítás egy lutri. Egyéb hétköznapi esetekben is. Ezért én nem is alapoztam a kiszállítás/határidő/ajándékozásra.
Évek óta ez van, szóval ezt lehet tudni, hogy mire számítsunk. Aki ezt nem veszi figyelembe az csalódhat! Nekem volt ami közel 3 hét múlva landolt.
Na bumm, ha azonnal kell, más módon fogom megoldani, vagy kompromisszum lesz.
Visszaküldés csak kettő alkalommal volt részemről (saccolok kb. 150 rendelesből) egy mérethiba a másik egy poverbank gyengesége miatt.
Igyekszem minimalizálni a magamnak okozott problémákat -
blg
senior tag
Szerintem nem az a gond, hogy a kiszállítás sokáig tart, hanem az, hogy vásárláskor mutatott/vállalt kiszállítási határidő köszönőviszonyban sincs a ténylegessel. Ez a vásárlók megtévesztése. December 7-én rendeltem, és december 9-i szállítási határidőt mutatott a boxba. Ezért rendeltem az eMagtól, és nem az Alzától, mert az Alza későbbi dátumot vállalt. De a kifizetett termék máig nem érkezett meg.
-
mzso
veterán
válasz tothjozsi96 #2185 üzenetére
Keveset rendeltem az Alza-nál, de amikor igen durván gyorsak voltak. 18-án dél körül rendeltem.
19-én éjszak már a Posta Budapesti központjában volt. 20-án délelőtt már átvehető volt a Postaponton.Korábban meg túl gyorsak voltak, Pünkösd vasárnap rendeltem valamit, amit már aznap nem tudtam lemondani, mert elkezdték összekészíteni. Pedig még ugye az azutáni hétfő is ünnepnap.
-
-
addikt
Igen ez a baj. Kiírják, hogy x nap múlva érkezik meg, aztán az x napon kapsz egy sms-t, hogy vagy ma vagy 3x nap múlva jön a csomag, azért ez vicces
És akkor a végén megjön 15x nap múlva. És ez egy Black Friday-es rendelés volt, ennek köze nem volt még a karácsonyhoz.
Amazon-ról 4. Napon megkaptam a csomagot. Az emag az nem az amazonIlyenkor kicsit mindig mérges vagyok, mert annyi de annyi munkaterület van az életben, ahol elvárt, a pontos- precíz munkafolyamat, itt meg ez simán belefér.
⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Raiffeissen meghívó az ajándék 5.000Ft-10.000Ft-ért, belépési bónusz 5/10+50e⏺ Részletekért keress priviben! ⏺︎
-
piero86
aktív tag
válasz tothjozsi96 #2185 üzenetére
Legutóbbi Alza rendelésemnél írtak hogy késik 1 munkanapot a kiszállítás és kaptam egy hónap AlzaPlus-t.
Emagnál rendeltem egy telefont és egy órát ajándék szíjjal (a szíj persze nem volt raktáron). Pár email váltás és 4 nap után, mondom hagyják az ajándék szíjat jó lesz nélküle. Erre azt a választ kaptam hogy beérkezett és küldik. De még ezután is egy hét kellett hogy ideérjen. Már azon voltam, ha nem érkezik meg múlt héten akkor nem kell, inkább bemegyek a MM-be és megveszem drágábban. (ajándék lett volna) -
addikt
Nem tudom volt-e már:
Szombaton küldtek emailt az emagtól, hogy átvehetem a rendelésemet az emag üzletben. Nem akartam már a karácsonyi hajrában sorba állni, így gondoltam, hogy az ünnepek után veszem át.
Ma 00:09-kor küldtek emailt, hogy törölték a rendelésemet, mert 3 napig nem vettem át.
Grat
-
Silentfrog
veterán
A csomag elküldve az pontosan mit takarhat az Emagnál? Nem magyar forgalamazó. Csak mert a várható kiszállítás meg február 5.
Karácsonyi ajándék lett volna. -
pn4hvq
senior tag
válasz Silentfrog #2195 üzenetére
A külföldi cég útnak indította. Ezt házhozszállítva hozta a Sameday futár. Romániából indult (tracking):
[ Szerkesztve ]
-
haruspex
aktív tag
válasz Silentfrog #2197 üzenetére
MIvel sűrgős lett volna, boltba rendeltem alkatrészt 21-re vállalták. persze nem jött meg, meg egy óra alatt kifagyott 2x az ügyfélszolgálatnak csúfolt chat, ami alatt annyit sikerült benyögnie, a saját postaszolgálattal rendelkező cégnek, hogy a posta volt, és várjak türelmen, majd néma csönd... utána van pofájuk, és felhív egy autómata, hogy értékeljem... Persze én vagyok a hülye, mert a rendelek az emagtól, b mert előre fizetek, csak nem volt nagy érték, de akkor is.
-
HUN_Sector
őstag
24-én beraktam a terminálba egy visszárus csomagot. Ma reggel hatkor szedte ki a futár, du. 4-kor már a számlámon volt a pénz
-
mekker
őstag
Sziasztok!
A várhatónál korábban érkezett be Easyboxba a csomag, és most kiszedték. 5 munkanapon belül várhatóan megkísérlik újra áruátadást, tehát nemsokára ismét bedobják az Easyboxba?
Előre is köszi a segítséget!
Данное сообщение (материал) создано и (или) распространено иностранным средством массовой информации, выполняющим функции иностранного агента, и (или) российским юридическим лицом, выполняющим функции иностранного агента.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest